Paradise Recap – Uge 15

Mandag:

 • Ny gæst, Beth, checker ind. Beth har store bryster og er glad for at vise dem frem. På den virkelig skamløse og ikke særlig elegante måde… Hvilket selvfølgelig behager Martin. 
 • Beth skal på date med en fyr og vælger Martin. Det starter en klassisk Paradise-kæde, hvor Martins partner skal vælge en af de andre fyre at tage med på date, dennes partner skal igen vælge en ny fyr, osv. Til sidst er Sandra tilbage, (fordi Stine fuckede sin gruppe. Ikke bevidst, men fordi hun er dum.) som må tage på date med sig selv. Ikke at det får hende til at tale mindre… Hun minder mig om Luna Lovegood.
 • Nicolas, Jack og Martin sidder og snakker om at få Kasper ud. Det opdager Kasper imidlertid, og Nicolas bruger anledningen til at spille ham og Martin ud mod hinanden. Han er skarp, Nicolas, det må man give ham.
 • Hele hotellet kommer op at skændes. På hvem-kan-skrige-højst-måden. Mere af det!
 • Martin og Daniela ryger på hinanden i sengen. Vist uden knald, dog, men alligevel. Hvad er det ved den mand, der er tiltalende?! Jeg kan simpelthen ikke se det…
Tirsdag:
 • Beth skal vælge en partner og splitter Nichlas og Stine. Stine skal derefter vælge sig en ny partner i en kæde som i går, og hun fucker igen sin gruppe og vælger af bizarre årsager Jack. Derefter vælger Nathja Kasper, Malene vælger Nicolas, og Sandra får så automatisk Martin, hvilket gør Daniela til den nye single. Jeg gætter på, hele det her omrokeringsflip handler om, at det ifølge mine beregninger er næstsidste uge på hotellet, og der skal ruskes op i de faste par.
 • De nye par bliver sendt på deres respektive værelser, hvor der venter et rødt og et sort hjerte. Det røde er sikkert, det sorte er farligt, og de skal have et hver. Jack, Nichlas, Martin, Nathja og (efter megen diskussion og et par løgne fra Nicolas) Malene får de sorte hjerter. 
 • Flere af pigerne argumenterer for, at drengene bør være “gentlemen” og tage de sorte hjerter. Nuvel, jeg er opmærksom på, at ligestillingen nok ikke er nået lige så langt i paradiso-land som resten af verden, men tag lige en kiks. I spiller på lige fod her.
 • Martin og Kasper ryger ud i hvem-er-mest-mand-konkurrence. Gab. Martin tror, han vinder, fordi han har hus og uddannelse. Hvad, han glemmer, er, at Kasper kun er 20. Man har ikke uddannelse og hus som 20-årig. Martin er 30… Og er med i Paradise Hotel. Ahem… Kasper vinder i min bog. (Også selvom han truer med at forlade hotellet, fordi han og Malene kommer op at skændes.)
 • Martin og Daniela knalder. Eeeeew. Hun virker heller ikke udpræget imponeret over de evner, han få timer forinden har siddet og blæret sig med over for Kasper… Fnis.

Onsdag:
 • Daniela forklarer, at hun hader at vågne alene på solo, fordi hun føler sig som “Buster alene i verden.” Åh, endelig en bemærkning, der er Amalie værdig!
 • Et brev sender de sikre, røde hjerter på udflugt med strand og jetski. I mellemtiden leger de sorte hjerter krig med bunkere, camouflage og hele turen. Kedsomhed gør sjove ting ved folk.
 • Malene og Jack putter, mens Kasper er væk, og Martin mistænker dem for at have en gnist imellem sig. Ej. Ad.
 • De fem med sorte hjerter får brev om, at en af dem skal af med deres hjerte, og de skal diskutere sig frem til hvem. Den almene holdning er, at det er godt at komme af med sit hjerte, og valget falder på Nathja.
 • Nichlas flirter videre med Nathja. Jeg forstår det ikke! Nichlaaaaaaaaaas, du er så meget bedre end det! Kom over til mig!
Torsdag:
 • Der kommer et brev om, at parceremonien er aflyst! Er det første gang nogensinde? Nogen, der kan huske det? I stedet skal “de sorte hjerters skæbne afgøres,” hvilket nok skal oversættes til, at en af dem ryger hjem. Bagefter dukker endnu et brev op, der fortæller, at de røde hjerter skal vælge et sort hjerte at støtte. Cue taktiksnaks-montage!
 • Smækre Nichlas ender (selvfølgelig) med at få flest røde hjerter og får som følge magten til at smide en af de resterende sorte hjerter ud. Martin får kniven og tager det, som første gang han røg, rigtig pænt. Kudos for det.
 • Beth er lidt vild med Jack. Jack er ikke så vild med Beth. Jeg synes, de begge to er temmelig white trash…

Kommentarer (14)

 • Jeg elsker virkelig Paradise. Og dine recaps. Sidder lige nu og ser amerikanske komedieserier på svensk tv6, og de har lige reklamerer for, at Paradise Hotel Danmark kommer på skærmen i næste uge. Alle elsker det!

 • Jeg synes jeg læste et sted, at der er finale d. 16 maj, så vi burde have hele 3 uger tilbage! Har PH ikke varet utroligt længe i år? Hvis det passer med finale d. 16, er vi oppe på 4 måneder. Det bliver jo nærmest umuligt at finde ud af, hvad man så skal lave mandag til torsdag mellem 22.00 og 22.45 bagefter 😉

 • Kan nu også godt lide dine re-caps 😀 de er sku ret muntre. Og jeg fatter slet ikke hvad Malene laver altså -.-

  Til Line: Jo PH sidste år var vidst omkring 50 episoder. Og lige nu er vi vidst på 60. Mener også det var kortere året før. De bliver vel bare længere (heldigvis) fordi flere og flere folk ser det 😀

 • De sidste mange sæsoner har der været 64 afsnit. Sidste år føltes dog som kortere, fordi de jo sendte reunion, og det tog en del af sæson ottes afsnit…

 • Har lige luret på en hemmelig side(!) og kan se at der er afsnit 68 den 9 maj, så det passer nok rigtig godt med at der er finale den 16. maj ;D

 • Ikke dårligt! Det forklarer også bedre, hvorfor der kommer en ny ind på mandag… Ville være lidt sært, hvis det var finaleugen!

 • Miriam elsker at læse din blog- tak for altid herlig læsning. Finalen i paradise er den 16.maj. Har nemlig skrevet til Tv3 og spurgt for noget tid siden. 🙂 god weekend.

 • jeg læste et sted at der skulle være 71 afsnit i år … hvor herre til hest ,hvad skal jeg lave hele sommeren når det er slut hehe

  jeg hørte en lille fugl synge om at det var martin der vandt ,med det kan bare ikke passe ,tror den fugl løj eller også kommer han igen igen ???

  udover dette så løber de stadig rundt som høns uden hoveder og jeg griner stadig over når de får at vide ,at der skal være fesssst så er de bare så glade hehe hold da op de må kede sig stort

 • Fuuuuck det må jo aldrig slutte!!

  Jeg begyndte faktisk, at kunne lide Martin en lille smule her til sidst. Han blev lidt sjov og som jeg opfattede det, kunne han godt tage lidt pis på sig selv… Måske var det bare ønsketænkning fra min side.

Der er lukket for kommentarer.