Jeg er jo Bridget Jones #77

1. Sådan her ser min sofa ud. Hver dag. Altid.

2. Om en uge fylder jeg år, men jeg kan ikke rigtigt fejre det, for jeg venter stadig på SU-kontorets godkendelse af min lægeerklæring, så jeg kan få SU igen.

3. Essentielt betyder det også, at der gik lige præcis 0 kroner ind på min konto den første, og jeg pt kun overlever takket være min mor.

4. Som følge deraf lever jeg i øjeblikket på et temmelig stramt madbudget. Jeg har nu i over en uge haft en nærmest ubærlig trang til min yndlingsis. Problemet er bare, at sådan en bøtte koster mere, end hvad jeg må spendere på en hel dag.

5. Frank har til gengæld ikke så meget imod mit nye madbudget, for det betyder, at der ryger en del leverpostej-madder ned. Forleden sad jeg og nørdede serier med sådan et par på en tallerken ved siden af mig, da der pludselig lød et bump, og Frank efterfølgende lynhurtigt og noget skyldigt udseende listede hen i den anden ende af stuen. Jeg kiggede ned, og på gulvet ved siden af mig lå den leverpostejmad, som Frank netop havde forsøgt at stjæle.

6. …Med leverpostejsiden nedad. Selvfølgelig.

7.  Jeg kom ikke til Lana Del Rey-koncert i fredags. Igen. I don’t wanna talk about it. (Indsæt sur smiley)

8. Min mellemrumstast har lagt sig til at dø, hvilket betyder, at for at lave mellemrum må jeg kopiere sådan et og så trykke ctrl + V mellem hvert ord. Jævnt irriterende.

9. Jeg har nu haft en ny glasbagside til min telefon liggende i flere uger, men jeg tør ikke prøve at skifte den, for jeg er omkring 70 procent sikker på, at jeg fucker det op, og jeg har ikke råd til at betale en prof til at rette min fejl.

10. …Slet ikke fordi SKAT lige har skrevet til mig, at jeg skylder dem lidt over 800 kroner. Seriøst? Jeg har haft den samme indkomst de sidste næsten fem år, hvordan kan det være så svært at lave en rigtig forskudsopgørelse på den?

Kommentarer (4)

  • Det er skisme ikke nemt at være dig lige pt. Hvis du boede i nærheden, var du og Frank velkommen til en gang flæskesteg og pandekager med is( for sådan noget har jeg lyst til idag, på trods af jeg er alene hjemme).

  • Tak for et dejligt grin efter en lang og alt for træls arbejdsweekend! Jeg har aldrig mødt Frank, men jeg elsker ham simpelthen. Gad virkelig godt se ham stjæle leverpostejmadder 😉
    Håber det hele vender for dig inden længe, det er virkelig surt ikke at have penge…

Der er lukket for kommentarer.