Jeg er jo Bridget Jones #73

1. I dag har jeg officielt ikke haft makeup på i en uge. Det går ned ad bakke. Gad vide, hvor længe jeg har, før jeg bliver en af dem der, der er skideligeglad og ikke engang plukker øjenbryn?

2. Nu jeg tænker over det, trænger mine øjenbryn ret meget til at blive plukket. Hmmm.

3. Jeg er langsomt ved at acceptere, at friske blomster ikke er en mulighed med Frank i huset. Jeg fik et bundt foræret for en uges tid siden og har nærmest ikke lavet andet siden end at tørre grønt bræk op, fordi kattemissen nægter at indrømme, at alt ikke er skabt til at være kattemad.

4. Jeg har lige taget en maraton af American Horror Story og tør nu absolut intet efter mørkets frembrud.

5. Er efterfølgende startet på Breaking Bad, som jeg har fået anbefalet af hele verden. Jeg er nået til afsnit seks, og jeg synes, den er pissekedelig… Noget må være galt med mig.

6. For et par dage siden skulle jeg købe ind og tænkte naivt, at det jo er forår nu, så vanter var unødvendige. Big mistake. Da jeg ankom til Netto, havde jeg blæsttårer løbende ned ad kinderne og var så forfrossen, at Hus Forbi-sælgeren spurgte, om jeg var okay.

7. Mine naboer er tilsyneladende ved at renovere hele deres lejlighed. Det ville være okay, hvis de altså ikke insisterede på altid at bore, når jeg sover eller skal til at sove. De er enten synske eller røvhuller eller begge dele.

8. En anden mulighed er selvfølgelig, at de tager hævn, fordi jeg har fået Les Miserables-flip og hører sountracket på repeat. Hele dagen.

9. …Og synger med. Naturligvis.

10. De næste fem blogs, der spammer mig med indlæg om & Other Stories bliver boykottet. De har åbent, de har tøj, I get it already!

11. I går morges opdagede jeg et strækmærke på min mave. Fuck. Nu er det officielt slut med chokoladevinterhiet. Dobbelt fuck.

Comments (9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.