Jeg er jo Bridget Jones #73

1. I dag har jeg officielt ikke haft makeup på i en uge. Det går ned ad bakke. Gad vide, hvor længe jeg har, før jeg bliver en af dem der, der er skideligeglad og ikke engang plukker øjenbryn?

2. Nu jeg tænker over det, trænger mine øjenbryn ret meget til at blive plukket. Hmmm.

3. Jeg er langsomt ved at acceptere, at friske blomster ikke er en mulighed med Frank i huset. Jeg fik et bundt foræret for en uges tid siden og har nærmest ikke lavet andet siden end at tørre grønt bræk op, fordi kattemissen nægter at indrømme, at alt ikke er skabt til at være kattemad.

4. Jeg har lige taget en maraton af American Horror Story og tør nu absolut intet efter mørkets frembrud.

5. Er efterfølgende startet på Breaking Bad, som jeg har fået anbefalet af hele verden. Jeg er nået til afsnit seks, og jeg synes, den er pissekedelig… Noget må være galt med mig.

6. For et par dage siden skulle jeg købe ind og tænkte naivt, at det jo er forår nu, så vanter var unødvendige. Big mistake. Da jeg ankom til Netto, havde jeg blæsttårer løbende ned ad kinderne og var så forfrossen, at Hus Forbi-sælgeren spurgte, om jeg var okay.

7. Mine naboer er tilsyneladende ved at renovere hele deres lejlighed. Det ville være okay, hvis de altså ikke insisterede på altid at bore, når jeg sover eller skal til at sove. De er enten synske eller røvhuller eller begge dele.

8. En anden mulighed er selvfølgelig, at de tager hævn, fordi jeg har fået Les Miserables-flip og hører sountracket på repeat. Hele dagen.

9. …Og synger med. Naturligvis.

10. De næste fem blogs, der spammer mig med indlæg om & Other Stories bliver boykottet. De har åbent, de har tøj, I get it already!

11. I går morges opdagede jeg et strækmærke på min mave. Fuck. Nu er det officielt slut med chokoladevinterhiet. Dobbelt fuck.

Kommentarer (9)

  • Enig med deg, forstår ikke hva som er så bra med Breaking Bad! Vi kom til slutten av sesong 2 tror jeg, før vi ga opp…

  • Jeg er typen, der bilder mig selv ind, at folk alligevel ikke kigger på mine øjenbryn (det er altså også sådan semi-lyse hår, og der er ikke så mange af dem, siger jeg til mig selv), når jeg igen udskyder at få dem plukket. Det er alligevel et håbløst projekt -_-

  • Breaking Bad er laaaangsom i starten – men hæng i, den bliver virkelig god. Jeg elsker også American Horror story, har dog ikke fået set 2'eren – skal have en dag, hvor jeg har fri hele dagen og hvor det ikke bliver mørkt – og hvor jeg ikke er alene 😀

  • Jeg er nået til midt i Breaking Bad sæson 2, og nu har jeg altså givet op…

    Sæson 2 a AHS er scary as fuck, fordi den foregår på et sindssygehospital, men den er fantastisk, hvis man kan finde nerverne til det!

Der er lukket for kommentarer.