DIY Cupcakes: Take One

I går aftes fik jeg en uhjælpelig lyst til cupcakes. Nogle af jer kan måske huske min begejstring ved første prøvning af Agnes cupcakes, men det er helt ærligt ikke blevet til så meget siden. Dels fordi Agnes-butikker ikke just er hyppige selv på trendy Østerbro og dels, fordi jeg simpelthen er for nærig til at smide 36 kroner efter én eneste kopkage.

Som så mange gange før endte jeg med at ty til Google, og da det blev klart, at jeg faktisk lå inde med alle ingredienserne til en lille portion, var jeg straks i gang.

Et noget nemmere projekt end jeg havde regnet med. Faktisk er det mest komplicerede at få frostingen til at se indbydende ud oven på kagen. Det her var den mest vellykkede, og den skulle vist have været spredt lidt mere. Det ligner lidt en tophue…

Til eventuelle DIY-folk derude kan jeg afsløre, at jeg brugte den her opskrift på frosting. (Jeg brugte dog en halv vanillestang i stedet for vanillesukker; det smager af mere.) Kagen lavede jeg på slump. Smagen var the shizzle. Tror jeg vil hapse mig en nu…

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.