Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Monday Shoes #50

En af de helt store sommertrends bliver ankelremme – og helst de brede af slagsen. Havde jeg valget, ville jeg straks hapse disse fantastiske stiletter, før de er væk. Jeg elsker både snuden og det bagerste af skoen. Klassisk, men stadig edgy. Meget originalt design.

Modellen hedder “Mia” og er fra Isa Tapia, som endnu ikke har slået helt igennem kommercielt, og prisen er derfor “kun” $495. Det synes måske af mange penge, men med et gennembrud vil jeg skyde på, at den ryger op i knap det dobbelte. Det er set et utal af gange før… Skal du hapse dig en fornuftig sommerinvestering, kan du gøre det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.