Jeg er jo Bridget Jones #71

1. Bridget er lidt forsinket i dag. For et par dage siden lavede jeg nemlig den store fejltagelse at sidde og blære mig med, at det er næsten halvanden måden, siden jeg sidst samlede noget rundesygdom op. Det er sjældent, det sker, for jeg fanger normalt det hele! Den udtalelse jinxede selvfølgelig mit gode helbred, og nu er jeg tung i både krop og hoved, og alting går langsomt.

2. Jeg har løst Valentinsdagmysteriet. Det krævede bare en opringning til min mor, som hurtigt krøb til korset, men stædigt påstod, at Frank havde telepateret ordren til hende. O_o Hele situationen er i øvrigt et glimrende eksempel på mit nuværende kærlighedsliv. Eller mangel på samme.

3. Mit memorykort indeholdende mange, mange, mange hundrede billeder er afgået ved døden. Øv. DET HER SKETE IKKE I HALVFEMSERNE, HVOR MAN HAVDE ALTING I FYSISKE KOPIER! Jeg siger det bare. Med caps. Fordi jeg mener det.

4. Forleden mens jeg sad midt i alt mit rod iført slappe-af tøj og nød anden halvdel af mit aftenritual (Sommer i Slutty Beach), ringede en af mine venner. Han bor lige i nærheden og havde smækket sig ude, så han ville lige høre, om han måtte komme op i varmen, mens han prøvede at finde ud af en løsning. Man kan jo ikke tillade sig at sige nej, men det var eddermame en presset (og meget ucharmerende) Miriam, der lukkede døren op til rode-hulen.

5. I torsdags var der en eller anden, der linkede til min blog på Facebook. Det strømmede ind med besøgende, hvilket selvfølgelig er skønt, men det driver mig fuldstændig til vanvid, at jeg ikke ved, hvem der skal have æren for det.

6. Frank har været en kæletrold ud over alle grænser de sidste par dage, og selvom det selvfølgelig er hyggeligt at putte med ham, så er der også en del af mig, der er paranoid over, om det er, fordi han er ved at lægge sig til at dø…

7. …Da jeg derfor vågnede i nat engang, var det første, jeg gjorde, at række armen over og nusse Frank, der lå ved siden af mig. Normalt grynter han altid af mig, når jeg aer ham, mens han sover, men der var ingen reaktion denne gang. I panik udbrød jeg: “Frank?!”, hvortil han forskrækket løftede hovedet… Og jeg begyndte at tude af ren lettelse. Overreaktion much? Det er ikke sådan at have en seniorkat. 😉

8. Tjekkede i dag min konto for første gang i næsten en måned og forventede at finde en mindre formue, fordi jeg har levet på en sten, siden mine sparepenge slap op i januar. Var der en formue? Næh. Skal jeg i virkeligheden være heldig, hvis pengene holder måneden ud? Yeeees. Fuckoglort, jeg bliver aldrig et økonomisk ansvarsfuldt voksent menneske.

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.