Valentinsdag-mysteriet

Det er det mærkeligste i verden. Der er kommet blomster til mig. Sådan rigtige Valentinsdag-blomster. Ifølge kortet er de fra Frank, men et eller andet siger mig, at han 1) ikke er typen, der går op i Valentinsdag og 2) ikke er helt teknologisk eller bare generelt begavet nok til at kommunikere med blomsterhandleren. (I skrivende stund er han fx ved at kaste op på stuegulvet.)

Så hvem hulen er de fra? Det oplagte er selvfølgelig et eller andet venligt hankønsvæsen, men jeg har vitterligt ikke haft kontakt med sådan et i flere måneder… I hvert fald ikke et, der ved, hvor jeg bor. Mit eneste kvalificerede bud er min mor. Men det ligner hende virkelig ikke at smide penge efter InterFlora, når Netto sælger helt acceptable stilkbuketter til en tiendedel af prisen.

Det er mystisk.

PS: Kom endelig med flere meninger i forhold til bloggens nye navn. Pt er I rimelig ligeligt delt op i to lejre, og det hjælper selvsagt ikke meget på min beslutning. 😉

Kommentarer (13)

Der er lukket for kommentarer.