Fremtid?

Først og fremmest vil jeg sige tak for den dejligt sobre tone i den debat, der har udviklet sig i farvandet på gårsdagens indlæg om Bitterfissen Bethany. Jeg er glad for, at vi trods enkelte uenigheder ikke behøver nedlade os til folkeskole-tilsvininger. Det gør mig faktisk rigtig glad, at mine læsere er fornuftige, intelligente mennesker! Hurra for jer! 🙂 Jeg har endnu ikke modtaget trusler om at blive druknet i Fernet Branca, så det tegner lovende.

Det blev mandag, og i denne uge skal jeg have lagt en slagplan for bloggens fremtid. Den har udviklet sig i en noget anden retning end oprindeligt antaget, så der skal laves nogle nye mål og tanker, der passer til det nye tema. Eller mangel på tema, er det vel snarere. I den forbindelse kommer der på et tidspunkt et indlæg, hvor jeg vil bede om jeres mening på forskellige områder. Jeg har en masse idéer, som jeg helt ærligt er bragende lost på, om er gode eller ej, så feedback fra jer, der jo på sin vis er bloggens dommere (på en noget mindre vrøvlende måde end Blachmann) vil være en stor hjælp. Så er I advaret!

Ellers ønskes I bare en dejlig start på ugen med et håb om, at I ikke føler jer lige så kvæstede som mig…