Jeg er jo Bridget Jones #70

1. Min cykel er stadig ubrugelig, og jeg gad ikke gå hele vejen op til butikken, der sælger Franks almindelige tørfoder, så jeg købte en ny blanding. Frank har siden meget demonstrativt pointeret, at han ikke bryder sig om stjernerne i det nye foder. Ikke bare er de det eneste tilbage i hans skål, de ligger også spredt ud over gulvet, så han har kunnet fiske efter de andre slags.

2. Kan I huske, jeg fortalte, at jeg skulle aflæse elmåler og forudså, at jeg ville komme til at gøre det i sidste øjeblik? Well, denne gang overgik jeg mig selv og fik det slet ikke gjort! Yay mig.

3. …Og det på trods af, at jeg har haft papirerne liggende midt på spisebordet for at minde mig om det i flere uger. (De rare mennesker fra Dong har dog indvilget i, at jeg aflæser lidt sent.)

4. For nogle måneder siden modtog jeg en check på lidt over 1000 kr. Min bank ligger imidlertid rockerlangt væk, så jeg besluttede mig for at gemme den et helt specielt sted, indtil jeg skulle den vej, så jeg ikke kom til at smide den væk… Og så glemte jeg naturligvis, hvor det sted var henne.

5. …Efter at have gennemrodet hele min lejlighed fandt jeg den endelig. Det “specielle sted” viste sig at være bøtten med mine læbestifter. Der er ingen logisk forklaring på, hvorfor jeg gik ud fra, jeg ville kunne huske det.

6. Det kommer til at tage mig en evighed at rydde op efter check-eftersøgningen.

7. Efter at have læst Bitterfissen Bethanys nedtursstatus brugte jeg en evighed selv samme aften på at give hende imaginær skideballe, fordi jeg var så hidsig.

8. Jeg missede min første dag på uni. Jeg dukkede ellers frejdigt (læs: udmattet og allerede opgivende) op til tiden om torsdagen, hvorefter det lynhurtigt gik op for mig, at det helt bestemt ikke var det rigtige fag, jeg sad til.

9. Det viste sig, at min lærer dette semester har to kandidatfag, og jeg skrev det forkerte i kalenderen. Jeg skulle være dukket op om tirsdagen. Det er kun mig, der formår både at tjekke og dobbelttjekke tid og sted og alligevel ramme forkert. Pissefedt.

Kommentarer (6)

Der er lukket for kommentarer.