Det omvendte problem

Normalt når man brokker sig i forbindelse med inspiration, så er det, fordi den mangler. Det er ikke tilfældet her. Jeg har den til op over begge ører. Hver dag tilføjer jeg nye idéer til listen over potentielle indlæg, men forsøger jeg at gøre idé til realitet, bliver jeg blokeret.

Jeg distraheres af alle de andre tanker, der råber og skriger på opmærksomhed. Jeg har opgivet at få dem til at give mening. De vil alt muligt forskelligt, og jeg aner ikke, hvad jeg vil.

I aften falder dommen. Der skal snakkes, og der skal findes en løsning på min følelsesmæssige krise. Om det bliver en reparation eller en afslutning, det har jeg absolut ingen idé om. Men jeg håber, der bliver valgt rigtigt.

Er du gal, hvor kan jeg være kryptisk. Det er lige, som at læse en 14-årigs dagbog. 😀

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.