Tilståelse

Et af de absolut sværeste tidspunkter, hvorpå at bilde hele verden inklusiv mig selv ind, at jeg er et nogenlunde fornuftigt og velfungerende individ med en IQ over gennemsnittet, er, når jeg er nødt til at indrømme, at jeg ser Paradise Hotel. For det gør jeg. Slavisk.

De siger, det er fordummende, men jeg føler mig aldrig så klog, som jeg gør efter tre kvarter med folk, der tror, at Thailand ligger i Australien, og at man ikke kan have noget at byde på som menneske, når man ikke har hair-extensions. Som fabler om “tillid” til folk, de har kendt i under en måned og mener, “værdighed” er essentielt for at vinde, selvom jeg sjældent har set en deltager, der ikke ville sælge både sin egen og sin partners sjæl til fanden selv for at komme til finalen… Eller bare blive vist i Se & Hor Hør.

Det bedste er dog dem, der mener, at de er de andre deltagere så intellektuelt overlegne, at de taler “overkorrekt” og ender helt ovre i den anden grøft. Som fx Ronnie for et par sæsoner siden, der konsekvent talte om “Benjamin og jegs plan”. Jeg dør lidt indeni af den slags… Når jeg er færdig med at grine, altså.

Årets sæson byder allerede nu på klassedeltagere som fx Martin på 30, der mentalt er lige omkring 14 og tror, han er den ledende alfahan. I virkeligheden er han bare til grin. (Truuuuuuuut!) Det samme er hans makker, Stolle, der måske er den mest kiksede deltager nogensinde. Hvordan der nogensinde er et kvindemenneske, der har fundet ham attraktiv, er mig en gåde. Så er der Camilla, der selv mener, hun er skønhedsguru og alligevel har tisblond hår og kulsorte tegneserieøjenbryn. Og sidst, men ikke mindst Anis, der godt nok allerede er røget ud igen, fordi han mente, det var taktisk klogt at svine hver eneste pige på hotellet lige før en parceremoni. Flot.

Mine favoritter er i skrivende stund Malene, der minder mig om en lille, nuttet Medina og Alexander, der er høj as fuck og derfor automatisk den lækreste i min optik.

Har I mistet al respekt for mig, eller ser I også skidtet, og hvem hepper I i så fald på?

Kommentarer (20)

Der er lukket for kommentarer.