New Love: MBMJ Mouse Flats

Jeg ved det godt: I venter på Bridget. I har fortjent Bridget. Sagen er bare den, at jeg lægger enormt meget energi i mine Bridget-indlæg, og den slags energi har jeg ikke lige nu. Og for ikke at hive Bridget ned på et niveau, hvor hun ikke har fortjent at være, så må I vente på hende lidt endnu.

I mellemtiden kan jeg så fremvise mit eneste NAP-udsalgskøb i år. Nemlig disse fine, metallic mouse flats fra Marc by Marc Jacobs. Jeg har ønsket mig et par ca. for evigt, og da disse så røg ned i halv pris, slog jeg til. MBMJ bliver af en eller anden grund sjældent sat særlig meget ned generelt, og dagen efter var alle musene da også revet væk.

Det er de mest behagelige ballerinaer, jeg nogensinde har ejet. Bum. Så er det sagt. Og de er altså blandt andet oppe imod Lanvin, Lanvin og Jimmy Choo. Jeg testede dem med en kaffe og en gåtur med nogle søde piger på Christianshavn forleden, og der var ikke skyggen af vabel eller ømhed efterfølgende. Mine tæer var til gengæld isklumper, da jeg kom hjem, men det er jo min egen skyld, når jeg bilder mig selv ind, at ballerinaer passer ind i kategorien “vinterfodtøj”…

Kommentarer (14)

Der er lukket for kommentarer.