Golden Globes ifølge Miriam

Jeg knuselsker red carpet events. Og jeg knuselsker endnu mere at pege fingre af stjerner, der har ramt gevaldigt ved siden af min egen, personlige galla-æstetik eller falde i svime over dem, der har gjort det helt  rigtigt. Kald mig bare Joan Rivers… Dog stadig med eget ansigt.

For et par dage siden var der Golden Globe Awards, og da jeg til sidst blev træt af, at jeg var den eneste, der hørte mine egne, pissegeniale beskrivelser af de forskellige outfits, besluttede jeg at dele dem med jer. Når man ikke har en kæreste til at grine med sig, så er det godt at have en blog! (Ved nærmere eftertanke ved jeg ikke, om det ville være godt at have en kæreste, der gik op i rød løber-tendenser…)

Jennifer Lopez er iført en spray-tan med påklistrede blonder. Jeg får lidt associationer til vintage Britney, men det her fungerer af en eller anden grund ikke så godt for mig. Måske er det, fordi de lige over hendes nedre region har placeret et mønster, der mest af alt ligner omvendte æggestokke?

Ali Fedotowsky har til gengæld den perfekte nude kjole på. Hvilket hun også lidt var tvunget til i kraft af, at hun som tidligere Bachelorette-deltager absolut intet har at gøre til sådan et event.

Hugh Jackmans kone har viklet sig stramt ind i et lagen og taget et par strippersko på. Men hun har på den anden side været gift med en virkelig smækker mand i en Hollywood-evighed, så måske er det mig, der har misforstået noget…

Mayim Bialik er ikke just kendt for at være den vilde glamour girl, (damen har en ph.d. i neurovidenskab, så hendes hjerne er glamourøs nok i sig selv,) men hun kunne måske godt have været lidt mere kreativ end at iføre sig sin bedstemors brudekjole.

Thandie Newtons kjole er egentlig ret fin. Det er dejligt at se et alternativ til alle de gulvlange kjoler, og farven er mægtig klædelig til hendes hudtone. Jeg kan bare ikke lade være med at blive distraheret af, at der tilsyneladende er sprunget en form for glitterbombe på hendes højre bryst.

Lucy Liu har tilsyneladende valgt at sy sin egen kjole ud af noget sofastof, lidt á la Scarlett O’Hara. Jeg tror, jeg burde hade det, men i virkeligheden drømmer jeg lidt om at blive gift i den kjole. Lucy Liu er i øvrigt 44 nu. Hun har ikke ændret sig en fløjtende dyt siden Ally. Der må være noget magi på spil…

Eva og Halle: Ja, Angelina havde et fashion moment, da hun nonstop og ret akavet stak sit ene ben ud af sin kilometerhøje slids under sidste års Oscar-uddeling. Men I kan jo ikke bare kopiere hende. Og kunne vi måske ikke også vælge at være en smule mere classy end slidser til navlen?

Kaley Cuocos kjole er fab. Mere nude done right. Jeg ville nok fjerne lillepigesløjfen om taljen, men det er detaljer. (Høhø, fik I den? De-taljer!) Hendes make-up forvirrer mig til gengæld ret meget. Det er lidt, som om hun ville modvirke kjolens sødme, og så endte hun heeeelt ovre i noget teenage-goth.

Stacey Keibler. Er det velour? Er det George Clooney?! Teach me, master!

I fortjener ikke engang at blive nævnt ved navn i jeres mærkelige hybridkjoler, der prøver at være alt muligt forskelligt og i stedet bare ender med at være grimme, åh, så grimme! I skal være søde at gå hjem nu.

Kelly Osbourne. Jeg stirrede rigtig lang tid på den her kjole, før jeg blev enig med mig selv om, at jeg altså ikke kan sige noget hverken negativt eller positivt om den, for hun er jo tydeligvis kommet til at tage den på med vrangen udad. Det er sgu lidt pinligt Kelly, næste gang tjekker du lige, at mærket sidder i nakken…

Nicole Richie vinder med aftenens smukkeste kjole i min bog. Før hun bliver for storsnudet, vil jeg dog lige tilføje, at jeg hader clutchen og det faktum, at hendes øjenskygge matcher stoffet. No go, Nicole.

Tid til kommentarerne. Har I luret på kjoler? Og i så fald, har I så en favorit eller en antifavorit?

Kommentarer (5)

 • Ha ha, er så enig i mange af dine kommentarer. Har grinet højlydt flere gange. Kan ikke forstå at der har stået en stylist og sagt god for Kaley Cuocos makeup…hun ser altså lidt uhyggeligt ud.
  Min favorit er helt sikkert George Cloney….åhhh, Stacie Keiblers kjole. Enkel og smuk.
  Et super godt indlæg. Tak for det 🙂

 • Jeg sidder sjældent (måske aldrig) og kigger på den røde løber, men jeg ELSKER når folk kommenterer på dem, som du gør i det her indlæg! Jeg elsker kjole-sladder! Åh, hvor jeg egentlig burde se events på den røde løber noget mere!
  /Laura G.

 • Red carpet events er det bedste…! Glæder mig allerede til SAG awards og Oscars yay 😉

  Jeg er helt enig i dine betragtinger. Claire Danes, Marion Cotillard, Nicole Richie, Nicole Kidman, Helen Mirren og Naomi Watts var mine favoritter.

  Og de knap så heldige i mine øjne:
  – Jessica Chastain, Debra Messing, Rosario Dawson, Jennifer Lopez og Eva Longoria…..

  Hvis du ikke kender bloggen http://www.redcarpet-fashionawards.com kan den anbefales 🙂

 • Hahah genialt indlæg, elsker din humor! Jeg er sjovt nok dybt uenig omkring Kelly Osbournes kjole. Jeg synes den er rigtig flot og er vild med detaljerne. Og så gør det jo heller ikke være at hun stråler i ansigtet. Det er sikkert sammensætningen der gør at jeg synes hun ser så godt ud.

  Synes også at Nicoles kjole er fantastisk, men hold da op hvor er hun begyndt at se slidt ud i ansigtet. Kunne slet ikke kende hende i første øjekast!

  Kh Barbara:)

Der er lukket for kommentarer.