New Love: Chanel Coquette

Jeg valgte helt bevidst ikke at lave et indlæg om julens gavehøst i slutdecember, da det forekom mig at være en type indlæg, der var nok af, men derfor skal I ikke snydes for at blive introduceret for et par af mine gaver hist og her. Nu er de fleste af dem godt nok i Kbh, og jeg er jo blevet midlertidig BZer i Randers, men én ting har jeg naturligvis medbragt: Fine, nye Chanello.

Umiddelbart har jeg svært ved at forestille mig, at nogen af jer har memoreret min ønskeseddel, så derfor kan I nok heller ikke huske, at jeg var lidt halvdesperat efter at få fingrene i den her basse, eftersom den er gået ud af produktion. Min søde mor var flere byer rundt efter den og kaprede endelig den sidste af slagsen i Matas nummer virkelig mange. Kærlighed på mødre!

Jeg er i øvrigt ved at arbejde på at smække en videoblog sammen til jer med nye køb. (Har besluttet, at nytårsforsættet om kvalitet frem for kvantitet mest gælder sko, tasker og deslige. Jeg slår aldrig op med H&M!) Det kræver bare lige et alternativt webcam, eftersom mit eget er fucked, og låneren har jeg lidt svært ved at få i gang. (Læs: Jeg kan edderrådme ikke finde programmet på farmands computer…)

Kommentarer (5)

Der er lukket for kommentarer.