Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /customers/8/f/4/miriamsblok.dk/httpd.www/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Jeg giver ikke op…

…før jeg har smittet jer allesammen med glæden ved A-England! Bedste neglelakker ever. I anledningen af deres 2-års fødselsdag kører de i disse dage nogle darjlige promoer. Hvis der ikke lige er en duo eller en trio, der fanger jeres opmærksomhed (HUSK at google swatches, før I beslutter jer), så koster alle enkelte lakker £6. Og der er som altid gratis international fragt, så det er tilladt at starte forsigtigt. 😉

Og ja, jeg har lagt en ordre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.