Op af sengen.

Jeg kom lige til at tænke på, at jeg vel egentlig burde udnytte det faktum, at jeg er hjemme, til at få taget en masse dagens, mens jeg har potentielle fotografer rendende rundt i huset. Men hvis jeg skal være helt ærlig – og vi kan lige så godt erkende, at jeg har svært ved andet – så render jeg mest rundt i joggingbukser eller maxikjoler, for det er det mest afslappende, jeg ved. Ergo får I her endnu et billede af mit fjæs. Oh joy! 😉

I øvrigt, når man nu har været syg og ynkelig i lang tid, og man så småt er ved at være ovenpå igen, så må man godt i hvert fald tage ud og kigge på udsalget i morgen, ikke?

P.S.: Butikkerne i Randers lukker seriøst klokken 13 om lørdagen. Klokken 13?! Der ligger jeg for pokker stadig i sengen! Kommer du ikke på besøg, København?                

Kommentarer (2)

Der er lukket for kommentarer.