Kommentarer (17)

 • At først finde ud af at man er gravid når man er 5 måneder henne, er min største frygt! Jeg er ikke klar, og hvis jeg skal blive klar, så skal jeg have alle 9 skide måneder!

 • Til den søvnløse: gå op en dag medbringende lidt chokolade eller en fastelavnsbolle, og sig, at I jo begge er velsignet med at bo i et dejligt, men meget lydt hus, og det betyder desværre, at der er nogle hensyn, der skal tages. Du tager dem selv overfor din egen underbo. Han eller hun vil for evigt associere dig med chokolade og fælles skæbne.

 • Jeg forstår det virkelig godt! Jeg har haft den ondeste halsbetændelse og jeg har hostet de tamponer ud. Kan ikke lige beslutte, om det er fordi musklerne der nede er for slappe eller for stærke 🤷🏼‍♀️

 • Åh dig med manden og elskerinden. Jeg sender dig en masse kærlige tanker. Det er sgu ikke en rar situation. Jeg er selv sammen med en jeg mange gange har måtte trygle om ikke at gå, og det gør altså noget ved selvværdet :/

  • Og jeg er gået fra en, der gerne ville blive sammen, da nu elskerinden fik kolde fødder. Altså, med mindre selvfølgelig hun skulle ombestemme sig, det måtte jeg jo nok kunne forstå, ikke?
   Dårligste valg i mit liv at få børn med ham – men har i 15 år ikke haft det bedre end nu, hvor jeg er gået!
   Det er synd for børnene lige nu, men mere synd hvis de skulle have hel barndom med en mor uden selvrespekt at spejle sig i!

 • Til jer, der ikke elsker jeres mødre.

  Er det som de er helt håbløse eller er følelsen der bare ikke af uforklarlige årsager? Er blevet helt nervøs for at min egen datter ikke kommer til at elske mig efter jeg har læst det😳
  Jeg vil nu mene jeg er en god mor.

  • For mig handler det om at hun ikke har været en god mor i min barndom. Det har bare fået mig til at miste de følelser for hende.

 • Det må være for sindsygt at være nr. 1 – og finde ud af at man er gravid i 5. måned! Held og lykke, det hele skal nok gå! Og uanset, så bliver det helt fantastisk at blive mor! 🙂

  / sisselsolsort.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.