Hele historien, del 8

…Er det et skidt tegn?

img_1406Hvis man nu ringede sin fødselsdag ind ved at ligge med hovedet i et toilet og tømme sin maves indhold ud i kummen, er det så et skidt tegn for det kommende år? Og det var ikke engang alkohol-relateret opkast, det var mere noget med virkelig høje bølger, der førte til et virkelig vuggende skib. På den positive side havde jeg få timer forinden fortæret fem forskellige slags kage og en god sjat softice (wuhu, dessertbuffet!), så måske slap jeg af med nogle af de allerværste kalorier igen?

Jeg kom hjem i formiddag og ville faktisk have lavet en lille egocollage med mig i partyhat og sådan en truthornsting i munden, men så brød Frank ind i mit photoshoot for at gnubbe sig op ad mit ansigt. (Ja, katte er mærkelige). Og så kunne jeg ikke lade være med at tænke: Hvis man ikke må lave en collage med billeder af sig selv og sin kat, når man er single og fylder 31, hvornår må man så?!

Skulle man have lyst til at give mig en fødselsdagsgave af en art, så er bloggens Facebook-side kun 44 likes fra at ramme de 4.000, og det kunne være eddersejt! Alternativt må man virkelig gerne klikke på det her link et par gange eller fem, for det er noget så smart som et affiliatelink, hvor man ikke er afhængig af, at folk køber noget. Et klik er alt, der skal til. Og okay, så får man selvfølgelig ikke en hund per klik, but still!

Nu skal jeg have mig et langt, varmt bad for at vaske færgelugten af, og så skal jeg have mig en solid morfar bagefter. Vi ses senere til hemmeligheder! 😀

   

63 kommentarer

 • anemette

  tillykke med dagen miriam<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hvor er jeg glad for at jeg lige trykkede mig ind på skadedyrslinket, for nu ved jeg at der findes en anordning kaldet muldvarpeskræmmer!! 😂😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke med dagen – jeg har også klikket et par gange eller 10.
  Mon der kommer en update på, hvad resultatet af alle de vilde klik bliver til. Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Ej, æv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Tillykke med dagen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Stort tillykke med fødselsdagen! Er sikker på at du får et fantastisk år, det fortjener du ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kæmpe tillykke. 31 klik til din 31 års fødselsdag 🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Tillykke på dagen. Frank er vildt charmerende og påtrængende på den kattecool facon. Bortset fra den helt menneskelige længsel efter kærlighed, så prøv at anskue dette at være single som noget åbent, en begyndelse og alligevel noget fantastisk i sig selv, ikke som en sørgelig mangeltilstand, der udspringer af en fortættet social konstruktion om at finde den den eneste ene, og ikke en periode, der bare skal overstås og overleves. Næh, det skal udleves. Du er fantastiske 31 år. Måske møder du først én som 41-årig, og måske er han bare alle Tinder-kiks værd, og I får århundredets kærlighedshistorie sammen. I de mellemliggende 10 år kan du knalde alt mellem himmel og jord, få dig det fede job, rejse, tage et halvt år til Berlin som freelancer og blogger, nyde dit liv, læse bøger, spise is…kort sagt, leve livet. Livet har ingen afkrydsningsliste. At være single er en fuldt ud lige så helstøbt og smuk tilværelse som at have en kæreste. Synes jeg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Når jeg skriver om at være “single og 31” er det selvfølgelig for at spille på sterotyper og fordomme. Husk at se glimtet i øjet og selvironien. Jeg har aldrig syntes andet, end at man er fuldstændigt menneske uanset, om man er i et forhold eller ej, og jeg knuselsker at være single. Det kan man finde adskillige indlæg om herinde. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

   Selvfølgelig! Det er meget tydeligt at læse. Blev revet med af tanker om den livsglæde og taknemmelighed, der er at finde i tilværelsen, uanset livsvilkår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Tillykke! Du er allerede liket på FB, så jeg klikkede mig ind på den svenske skadedyrsbekæmningsside fem gange (lol)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med fødselsdagen og de 4000 likes på facebook👍
  Håber Frank forkæler dig og at maven fungerer bedre nu😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena

  Tillykke🎉🍾🎁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Tillykke med fødselsdagen. Susede lige ind og likede din FB side ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Tillykke! Jeg har klikket amok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Stort tillykke med dagen.
  Skønneste collage ever. Og jeg kan slet ikke lide katte. Meeeen Frank har stil. Det gir lidt katte-cred hos mig sgu.
  Da du startede din historie med ørl (vores tur var BLIKstille i feb), grinede jeg lidt i skægget og tænkte at nu gør du dig perfekt og lækker-ish IGEN – er sikker på nogle andre bloggere ville have udeladt enkelte detaljer i den retning 😂😀😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Siger du til mig, at man ikke kan være perfekt og kaste upassende mængder kage op?? 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Tillykke Miriam! 31 og single. Jeg er i samme båd, og den båd er slet ikke så ringe endda! Håber du giver dig selv den dér solotur til London i fødselsdagsgave!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Man skulle da være et skarn, hvis man ikke gav sig selv en fødselsdagsgave!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Tillykke, søde Miriam, og sikke dejlige billeder af dig og Frank <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sirka

  Har klikket på linket mange gange nu – og gruer nu for, hvilke personaliserede bannerreklamer jeg vil møde fremover 😆)

  Tillykke med fødselsdagen 🍰

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Well, Google tror i hvert fald nok, du har seriøst mange skadedyr nu! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den Uperfekte Pige

  Stort tillykke med fødselsdagen herfra skal du også have. 🎈🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  40 klik og tillykke!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg har klikket hele min bustur, nåede 72. Håber, du kan få lidt chokolade for 72 klik hehe ☀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hip hip hurra 🎉🎉🎉 jeg har trykket 20 gange på linket så håber det giver lidt 😎 stort tillykke og ha en dejlig dag.. Og tak for at have DKs bedste blok, jeg elsker at følge med og du gør det skide godt ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Tillykke med fødselsdagen 😃
  Du har fået 20 klik på linket fra mig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tillykke med dagen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline O

  Jubiiii tillykke yndlings Miriam 🌸❤️🎁🎉🎀

  Et skadedyrsfirma?? 😃 Jeg har klikket en 20-30 gange, og håber du bliver rig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg har klokken på lænket 20 gange ❤ tillykke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Håber mine 10 klik gør en lille forskel! Tillykke med fødselsdagen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg har åbnet linket 5 gange nu. Tillykke! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kager smager sgu aldrig ligeså godt 2. gang, håber du skal ombord i nogle nye, lækre og velpyntede af slagsen senere 😀

  God lur og stort tillykke Miriam!🎉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Tillykke med fødselsdagen 😀 Jeg kan heller ikke åbne linket ):
  Jeg har dog liket din side nu!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Stort tillykke med fødselsdagen! 😊🇩🇰 Linket til skadedyrsbekæmpelse virker umiddelbart ikke, men måske er det bare min telefon der ikke vil vise det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Jeg har lige testet på min egen telefon, og der funker det i hvert fald – men lad os satse på, dit klik er blevet registreret alligevel. TAK! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninna

   Hov, nej nu virker det også på min telefon. Jeg prøvede ellers flere gange uden held. Det må du undskylde. 😊 Rigtig god fødselsdag! Jeg håber den bliver fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • MiriamsBlok

   Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hele historien, del 8