Masturdating

WTF: Akavede kendismøder #3

foerstEfter i dag forlader vi kendisserne og vender synet mod et nyt emne. Hvad det er, ved jeg ikke endnu, så forslag modtages med kyshånd i kommentarfeltet. Man kan læse de første to omgange med pinlige kendismøder her og her.

Jeg tager i øvrigt et smut til Oslo i eftermiddag, og fordi jeg er blevet advaret om, at internettet på færgen er decideret elendigt, har jeg besluttet mig for – oh gru, oh skræk – ikke at tage min computer med. Det betyder, at jeg ikke er direkte aktiv på bloggen indtil torsdag formiddag, men jeg har skrevet næste afsnit i hele historien-føljetonen, som automatisk bliver udgivet i morgen, så helt musestille bliver der ikke herinde.

houhpijok ijpijm inpinp jkjlk lnknmk ojmpokmaa pijpojpo piojpokj pojpojpo pojpojyfcytfv pojpokmpo pokjpojk oepijpij aaokpknhb aapkjnjsidst sidstt

   

25 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Masturdating