Aprilsnar!

Næste WTF-emne

Efter glimrende forslag fra en læser vender vi denne gang snuden mod kendisserne. Jeg vil gerne bede om de bedste, sjoveste og mest pinlige historier fra jeres møder med kendte mennesker. Jeg har fx engang hilst L.O.C. fra min mor, som er hans gamle engelsklærer, og spritstiv med svømmende øjne fortalt Amalie, at hun bare var “sssååååååhh schmuk” i virkeligheden. 😀 Hvis historien ikke hænger celeb’en ud, må man hellere end gerne navngive, men ellers er det også tilladt at holde sig til beskrivelser som ‘folkekær radiovært’ eller ‘ret pæn fodboldspiller’.

Husk at holde det relativt kort, så vi kan få så mange med som muligt.

Bring it ooon! 😀

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aprilsnar!