Golden Globes 2016 ifølge Miriam

Shhh… #102

Der er igen begyndt at blive indsendt hemmeligheder fra folk, der ikke tør indsende hemmeligheder (oxymoron?), fordi de er bange for, at det ikke er rigtig anonymt. Til det kan jeg som altid svare, at jeg benytter mig af Google Drev, og så kan man selv lave lidt research omkring, hvordan det fungerer. Jeg kan se indsendelsestidpunktet og teksten. That’s it. 🙂

 Der er i øvrigt lige her, man indsender! 

   

18 kommentarer

 • Anonym

  Nej.. Jeg ved det nok er det bedste.. Men vi har så meget sammen.. Er på 4-5 måned nu hvor jeg stort set hver dag tænker “det bliver nok bedre imorgen”….. det ved jeg ikke rigtig længere om det gør.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har fornemmelsen af, at der ligger en virkelig interessant snak her, jeg er nok bare den helt forkerte person til at tage den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg fødte for hhv 8 og 4 år siden. Vi har sex 1 gang om måneden max. Jeg vil STADIG hellere sove eller læse blogs.
  Ved ikke om jeg skal grine eller græde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Shit de er saftige denne gang!

  Dig der fødte for 4 måneder siden. Jeg blev mor for 8 måneder siden og vi har haft sex3 gange. det er helt normalt 😉 ps. jeg vil også hellere se tv eller SOVE ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Me too!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja, been there!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, det er en af mine yndlings. First world problems er de bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shit mand, jeg kunne heller ikke modstå fristelsen mod chokoladekiks og ostehaps på daglig basis!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • …Eller i hvert fald var den første til at overføre konceptet til blogland. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, det er en træls situation. 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hahahaha! Tak for svar! Chokoladekiks er altid, altid godt. Vil nu skrive mig bag øret ikke give eventuelle fremtidige børn dem med, medmindre jeg synes pædagogerne trænger til forkælelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dig, der bliver ked af det, når folk sletter dig som ven på Facebook: Sådan har jeg det også! Og jeg tager det (alt for) personligt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Danomino, frugtstænger, ostehapser, rosiner, chokoladekiks – tror mig det er dét værd! Og hvis man tænker over det så hjælper jeg jo bare børnene i kampen med usunde sager xD Hilsen hende med de +4 kg fra vuggestuen uden sukkerpolitik!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Mit selfiegame har også været ret skidt det sidste lange stykke tid. Mest af alt fordi jeg er blevet lidt tyk og derfor alt for rund i ansigtet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dig med selfiesne (Hvordan skrives det i flertal???). Jeg er så meget med dig. Jeg har ikke skiftet profilbillede på fb i et halvt år pga. Lige præcis det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg kan slet ikke slippe tanken om, hvad det er for lækkerier så små børn har med?! Jeg mener, vuggestue? Er vi ude i rosinpakker her eller hvad? I så fald er jeg ikke sikker på jeg selv ville synes det var 4 kg værd :p

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miriam – jeg elsker 'dine' hemmeligheder. Er ret misundelig på at du har fundet på det koncept. Keep'm coming

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Dig, der har besluttet at gå fra din kæreste: Har du gjort det? Står i samme situation og synes, at det er svært at tage skridtet. Men bliver nødt til det. Både for min søns skyld og ikke mindst min egen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden Globes 2016 ifølge Miriam