Jeg er jo Bridget Jones #139

Shhh… #29

Alle bloggere ved, at når der lige pludselig kommer en stor bunke nye læsere af den ene eller den anden grund, så skal man sørge for at vise sig fra sin allerbedste side det første stykke tid, så de ikke har en undskyldning for at smutte igen. På den front har jeg to rigtig gode våben i mit arsenal: Frank og hemmeligheder. Og nu hvor jeg flashede Frank i går, så får I hermed nogle slibrigheder… 😉
(Husk at I selv kan bidrage (helt anonymt) til festlighederne lige her.)

Min første tanke var noget med en tur til Hawaii, så jeg tror, det er meget fint, jeg ikke hører til din vennekreds. Folk er røvhuller. Undertegnede inklusiv.

   

15 kommentarer

 • Godt ord igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I feel you, sister!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jojo, men nu har jeg tilfældigvis ikke været på en sådan jagt, vel? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er et bedre menneske end mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen fine velkommen til! Jeg er glad for hver og én, der gider læse med, kan du tro. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh Lord, tør slet ikke forestille mig, at folk var så modige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror lige netop den kunne være skrevet af de fleste! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Åh, jeg ender også altid med at have et crush på arrogante mænd. Hvad er det lige der er galt med de søde nede på jorden mænd, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha! Hvad er der nu galt med et indlæg om verdens længste jagt på et badeforhæng? Det er sindsoprivende læsning! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Til dig der har vundet i Lotto: TILLYKKE! Hvis ikke du har sagt det til nogen, er der måske heller ikke nogen der har sagt sådan til dig, så wuhu for dit held! Det må være svært ikke at have nogen at dele det med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, verden ville virkelig være SJOV (og lidt skræmmende) hvis folk gik og sagde den slags ting højt, som de skriver i hemmelighederne her 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er en helt ny læser af din fine, ærlige og sjove blog. Jeg er glad for at have fundet din blog og tror ikke jeg smutter igen sådan lige forløbig for her er sørme rart og fin læsning 🙂 Men jeg forstår din bekymring med at ville holde på læserne, for selvfølgelig vil man gerne det!
  Det er en rigtig skøn idé med hemmelighederne. Dem tror jeg, vi alle elsker!

  kh Maibrit
  http://www.lilleløg.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SD

  Helt enig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er ny follower herinde på din blog – kom tilfældigvis ind på dine hemmelighedsindlæg og var solgt! 🙂 Jeg elsker at få et kig ind bag facaden på folk og tænker tit på, hvor befriende det ikke ville være, hvis vi allesammen droppede den polerede facade lidt oftere og bare sagde tingene ligeud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha jeg elsker elsker elsker hemmeligheder, jeg føler mig nærmest helt normal til sammenligning 😉 Godt det ikke er mig den søster der fik tyggegummi i håret, så tarvelige har mine brødre heldigvis aldrig været

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er jo Bridget Jones #139