Jeg er jo Bridget Jones #495

1. Forleden trådt jeg på en tegnestift ude i min gang. Det er selvfølgelig ret træls i sig selv, men også meget forvirrende, for jeg føler mig overbevist om, at jeg ikke rent faktisk ejer tegnstifter.

2. Alt det der med coronapas er heldigvis meget nemt, når man er vaccineret, men hvorfor er lysstyrken så absurd på dem? Jeg bliver blændet hver gang!

3. I sommer kæmpede jeg lidt med at få gang i mine altankasser. Åbenbart var frostvejr det, der skulle til, i hvert fald trives min persille lige nu bedre end nogensinde.

4. Tabte en næsten helt fuld flaske af min Filorga Oxygen-Peel på gulvet ude på badeværelset, og nåede at være meget taknemmelig over at den var i plastik, indtil jeg så, at den var gået i stykker alligevel. RIP.

5. Da jeg skulle pynte op til jul, måtte jeg på loftet tre separate gange, fordi jeg havde glemt, hvor mange kasser julepynt jeg havde og blev ved med at mangle noget.

6. …Kunne dog nok godt have efterladt noget deroppe for dets egen skyld, det tog fx Herbert lige omkring ti minutter at smadre et keramik-rensdyr, og han bliver ved med at gå til angreb på en engel, der hænger ude i gangen.

7. …Han bliver i øvrigt også ved med at sætte sig på min chokoladejulekalender, hvilket jeg synes er ret flabet.

8. Når man er på vej hjem og virkelig skal tisse, så man står og små-danser ude foran sin hoveddør, mens man leder efter sin nøgle og er så optaget af det, at man ikke opdager ens nabo på vej op til sig selv, så han lige får lov til at være vidne til den sceance.

9. Denne uge var ugen, hvor jeg betalte 49 kroner for et mobilspil. Havde ellers svoret, det aldrig skulle ske. Hvis I nogensinde skulle se mig i en af de der low budget-reklamer, hvor almindelige mennesker råber op om fantastiske spillesider, hvor man bare vinder hele tiden, så ved I nu, hvor det startede.

10. Havde taget opvasken og skulle lægge køkkenredskaber på plads i den der skuffe, der altid bare virker lidt for fuld, og da jeg gjorde et forsøg på at mase det hele sammen, stak jeg mig på en vildfaren kødnål.

Kommentarer (4)

Der er lukket for kommentarer.