Kommentarer (15)

 • Dig med kæresten der har et vægtproblem. Quoter lige lukefranchina fra diverse tiktoks/reels: dUmP hIs ASsss!!!

 • Til dig med kæresten som vil slå op pga din vægt – vægten er ligegyldig og du er alt for god til ham <3

 • Til ingeniøren.
  Sådan har vi alle det, når vi arbejder meget med lommeregner og Excel, så det skal du ikke bekymre dig om.
  Hilsen økonomen, der heller ikke kan lægge 2+2 sammen uden Excel

 • Er færdig over den med Pjerrot 🤣🤣 tak for et godt grin. Jeg drømte engang Tim Vladimir voldtog mig i et sommerhus. Den store bagedyst er ødelagt for evigt

 • Til dig med den vægt-fokuserede kæreste – jeg tænker han umiddelbart har et større problem end dig, men please ikke lad hans problem giver dig mindreværd.. Og så smid ham på porten, fordi du er mere værd! 🙏❤️💪

 • Til dig med kæresten med vægtproblemet. Enhver der tager sit forhold som gidsel i et forsøg på at “motivere” (🤢) den anden part til at lave om på sig selv er én der bare har brug lige pludseligt at blive single..

 • Til dig med kæresten. Major red flag!! Kom ud af det forhold hurtigst muligt! Din kæreste skal elske dig, som du er, og du fortjener bedre end det ❤️

 • Dig med kæresten, der åbenbart er mere overfladisk end en laminat bordplade… Jeg synes du skal fortælle ham at han har et vægtproblem – ikke dig og derefter bede ham om at skride af helvede til.
  Og så smider jeg dig lige verdens største krammer 🫂

 • Til den forelskede og nu også forlovede… kærligheden overvinder alt, også rod og bøvl.. “gør det”, sagde hjertet ❤️

 • Til alle jer, som dømmer vedkommende, der har kommenteret på sin kærestes vægt:
  Jeg har selv været i et forhold med en mand som tog mere og mere på i vægt som tiden gik. Jeg holdt simpelthen op med at tænde på ham. Jeg prøvede alt, hvad jeg kunne, men min lyst var væk, og det kunne hverken han, eller jeg leve med. Jeg kunne ikke blive ved med lukke øjnene i dobbeltsengen.
  Jeg valgte derfor at sige det til ham, fordi det var sådan jeg havde det, og jeg syntes vores forhold var værd at kæmpe for. Han blev (forståeligt nok) først sur, men så tabte han sig – og gnisten kom faktisk tilbage i en periode.
  I dag er vi ikke sammen længere, han har taget endnu mere på i vægt og er i dag sammen med en anden kvinde. Det er jeg selvfølgelig glad for på hans vegne, men jeg er også glad og lettet over ikke at være i hendes situation.
  Det er ikke let at sige til et menneske man elsker, at man ikke tænder på vedkommendes fysiske fremtoning. For man er godt klar over, at det lyder overfladisk, og at det formegentlig vil blive dømt hårdt.
  Men ærlighed er vigtigt i et forhold, og jeg synes, man skylder den anden at sige det.
  Mit råd til dig vil derfor være, at du prøver at lytte til din kæreste, hvis du er interesseret i at redde jeres forhold. Måske handler det ikke kun om vægt, men om andre ting, som går ham på, og som måske kan fikses uden, at du føler, du skal lave dig om.
  Det kan også være, at tiden er løbet fra jeres forhold, og nu projicere det sig i vægt. Men hvis I ikke taler sammen, og hvis der er ting, som er “forbudte” at sige, så tror jeg ikke, I finder ud af det. Og så skal man selvfølgelig tale pænt og respektfuldt til hinanden.
  Det var bare det.

  • “Men hvis I ikke taler sammen, og hvis der er ting, som er “forbudte” at sige, så tror jeg ikke, I finder ud af det. Og så skal man selvfølgelig tale pænt og respektfuldt til hinanden.”

   Hvis vi ser bort fra alt det andet i indsendte hemmelighed, så synes jeg, du rammer hovedet på sømmet her. Som det er skrevet i hemmeligheden, er det i min optik netop ikke blevet sagt på en ordentlig eller synderligt konstruktiv måde. Som jeg ser det, tager han deres forhold som gidsel og afpresser i bund og grund indsender til at tabe sig. Det er jo slet og ret et ultimatum, og jeg tror sjældent, sådan nogle resulterer i tillid og god kommunikation. Selvfølgelig med det aber dabei, at vi kun har indsenders side af historien, som vi altid har. Men det ER jo at sige, at ens kærlighed er betinget. Og det kan jeg godt forstå, mange har det svært med. Realiteten er nok, at nogen synes, det er helt fair, og andre synes, at det er det ikke, og det er nok desværre ikke sikkert de to parter er ideelle til at være i et forhold sammen.

   Det suverænt vigtigste her er imidlertid, at det ikke lyder, som om indsender er ked af sin vægt eller har lyst til at tabe sig. Og hvis det er rigtigt læst, så bakker jeg 100% op om alle dem, der skriver, at hun skal ud af det forhold og det med det vuns. Det er en glidebane uden lige – især for ens mentale helbred – hvis man på den måde begynder at tilpasse sit udseende efter en partners krav.

 • Til ingeniøren der ikke længere er så ferm til hovedregning:
  Har været der, jeg har altid været eminent til hovedregning og det var virkelig et nederlag ikke at kunne regne simple stykker ud i hovedet.
  Min løsning er at gætte på hvad det bliver, hver gang jeg handler. Hvis et af mine børn er med, deltager de og vinderen får noget hos bageren. Nemt at holde sig selv til ilden, hvis man kan vinde over et barn OG få noget hos bageren 😀

Der er lukket for kommentarer.