Jeg er jo Bridget Jones #489

1. Jeg var i Netto og i gang med udvælge en pose slik, da jeg faldt over en pose, som virkede markant mere fyldt end alle de andre. Gik selvfølgelig med den, og da jeg kom hjem, kunne jeg ikke dy mig for at veje den. Der var dobbelt så meget i, som der stod, der skulle være. Havde seriøst optur over det i flere dage, det må være sådan, folk har det, når de vinder i Lotto.

2. I tirsdags var jeg til spilleaften med nogle venner, og det blev lidt småsent. Da jeg ville til at hjem, fortalte rejseplanen mig, at der ville ville være sporarbejde hele natten, så jeg måtte halse hen til metroen for at nå den sidste. Ankom til stationen med et minut til afgang, sveden drivende og hjertet helt oppe i halsen. Jeg har ikke løbet så stærkt, siden jeg blev kylet af en hest som 15-årig, mens vi var på tur, og den bagefter stak af fra mig.

3. …Det viste sig så selvfølgelig, at rejseplanen havde taget fejl. Den sidste metro var gået ti minutter forinden, og jeg var alligevel nødt til at tage en taxa hjem.

4. Taxachaufføren hørte Rollo & King hele vejen. Jeg havde vitterligt glemt, at de fandtes, og egentlig var det ikke en reminder, jeg føler, jeg havde voldsomt brug for.

5. Hver gang der er en kattevideo, der går semi-viralt på Insta, får jeg den tilsendt i store mængder. Lige nu er det sådan et massageapparat til katte. Har set den video så mange gange, at jeg nu seriøst overvejer at købe et til Herbert. Men okay, med alt det shit, jeg frister folk til at købe, er det vel kun fair, det også går den anden vej.

6. Fandt en serie, jeg længe gerne har villet set. Satte den på. Fem minutter inde gik det op for mig, at jeg har set den. Set den hele – og faktisk været ret begejstret for den. Jeg havde af en eller anden grund bare glemt alt om det igen.

7. Min søster og svogers hund har fået hvalpe, og jeg må helt ærligt kæmpe lidt med mig selv for ikke bare at flytte til Strøbye Egede de næste otte uger.

8. Forleden var jeg på vej hjem lige ved aftensmadstid, og velvidende at der intet spiseligt ventede mig derhjemme, hoppede jeg ind i 7-Eleven og købte mig en sandwich. Det er helt ærligt den værste sandwich, jeg nogensinde har fået. Tomaterne havde gjort brødet fuldstændig gennemblødt, og mozzarellaen smagte af pap. Måske var det universets måde at udligne for det gratis slik tidligere på ugen.

9. Sad og så et afsnit Say Yes to the Dress, hvor konsulenten sagde, at hun ikke blev fornærmet, hvis bruden syntes, kjolen var grim, så hun skulle bare være ærlig. Bruden gav derefter kjolen en solid sviner, hvilket gjorde mig snotfornærmet, fordi jeg syntes, den var megapæn.

10. Når man sender en arbejdsrelateret email, får et svar og først derefter noterer sig, at man i den første har skrevet “sæd” i stedet for “sød”.

Kommentarer (7)

Der er lukket for kommentarer.