Jeg er jo Bridget Jones #478

1. Jeg er altid super forsigtig med frugt om sommeren, fordi jeg hader bananfluer. Pludselig var de der alligevel, og jeg kunne simpelthen ikke forstå hvorfor. Det viste sig, at et løg i min løgkurv var blevet råddent og havde smittet alle de andre, og min løgkurv havde forvandlet sig til en bunke rådden løgsovs.

2. Når man endelig får sin vaccine-invitation, men den kommer tidligt lørdag morgen, så man først ser den, da man vågner, og alle de tidlige tider er taget.

3. …Får nu sidste stik ugen efter, min sommerferie er slut, så det er fedt.

4. Den anden dag troede jeg seriøst, der var noget galt med mit syn. Det var helt sløret og sært. Begyndte at overveje at bestille tid hos lægen, da det gik op for mig, det bare var mine solbriller, der trængte til at blive pudset.

5. Jeg havde lidt hovedpine og besluttede mig for at tage en Pamol, som derefter besluttede sig for at sidde fast bagerst i min gane. Pamol har mange gode egenskaber med en behagelig smag er fandme ikke en af dem.

6. Det er lidt op ad bakke at begynde at være aktiv på datingmarkedet igen. Den anden dag spurgte jeg lidt kækt ind til en mands forhold til koriander, fordi jeg hader skidtet, og det er godt at være på samme hold. Han vidste ikke, hvad koriander var.

7. Satte min telefon i opladeren. Den virkede ikke. Prøvede igen og igen, og lortet ville bare ikke virke. Begyndte at lede efter en alternativ oplader, da jeg fandt ud af, at første oplader bare ikke sad i stikket.

8. Natten til fredag drømte jeg, at jeg gik glip af lørdagens fodboldkamp, og som konsekvens tabte vi med to mål til Spanien. Vi spillede mod Tjekkiet.

9. Da jeg skulle ud af badet den anden dag og trak forhænget fra, sad Herbert på spring for at forskrække mig. Jeg mistede næsten fodfæstet og var lige ved at ryge bagover. Havde eddermame været tragisk at dø af at glide i badet, fordi man blev forskrækket af sin kat.

10. Efter et okay heftigt regnskyl var min altan oversvømmet. Ikke meget, vel, men lige et par centimeter. Kunne simpelthen ikke forstå hvorfor. Det er aldrig sket før. Det viste sig, at afløbet var stoppet. Jeg har boet i min lejlighed i 10 år og anede ikke, at min altan havde et afløb.

Kommentarer (11)

 • Nr. 6: Jeg føler med dig – jeg begyndte at dyppe min tå i netdating-poolen for et par uger siden. Det er piv meget op ad bakke med mænd, der ikke lige bor, hvor de skriver, og så skriver igen og igen, hvis jeg ikke lige svarer eller vil have argumenter for, hvorfor jeg siger nej tak til dem.

  • Mænd er så elendige til at acceptere en afvisning. De værste er dem, der kvitterer med en tilsvining.

 • Tillykke med vaccineinvitationen. Har kigget lidt længere væk fx Ballerup og Ishøj for så kan man nogle gange komme hurtigere til. Jeg holdt øje med vacciner.dk da jeg vidste det snart var min tur, de åbner nemlig for linket før man får sin sms/e-boks invitation, så jeg slap for kæmpe onlinekø hvilket var meget rart nu man efterhånden står i kø alle steder både online og ude i den virkelige verden.
  Anyway, nu er du i loopet og det er jo bare fantastisk. Jeg tæller dagene til mit andet stik❤️

  • Jeg har tjekket vaccine.dk hver eneste dag de sidste to-tre uger, men der blev altså ikke åbnet før hos mig – det havde jeg ellers også hørt. 😀

 • Kære Miriam, jeg vil frygtelig gerne shoppe sommerkjoler fra Ellos og selvfølgelig gerne støtte dig samtidig. Kan det lade sig gøre? Kh

  • Ikke umiddelbart lige nu, desværre. Jeg har ikke pt et samarbejde med dem, og de har lukket deres affiliateprogram. Ellers tusind tak for at spørge. <3

 • Hahahah! Herbert, din røv! Forestiller mig, at han rigtigt har siddet forventningsfuldt klar og følt sig snu 😂

Der er lukket for kommentarer.