Kommentarer (16)

 • Til dig med leopard og geopard, jeg troede i mange år det hed gepard og lepard! Så du er ikke alene, det gav så god mening hos mig.

 • Jeg synes ik jeg har hverken stiv ryg eller korte arme, men jeg fatter det altså heller ikke !

 • Et råd til dig med arvede ting: skriv en besked til din familie om, at du ikke vil have tingene mere og inviter dem til at komme og overtage det de vil. Derefter kan du med god samvittighed sende resten til genbrug, for så har familien fået chancen for at tage det de vil beholde…

 • Dig med for korte arme eller for stiv ryg – jeg har det på helt samme måde! 😂 “Det er vigtigt, man tørrer sig bagfra for at undgå blærebetændelser”, men hvis man nu ikke kan nå ordentligt derom, Lone?!?

  • Ahem… det er vigtigt at tørre bagud(!) der er forskel. Front to back. Always front to back.
   Lortebakterier skal blive for sig selv, tak 😂

 • Endelig! Jeg er ikke den eneste der synes at Geopard faktisk burde være et dyr, thank God!

 • Jeg tør slet ikke tænke på, hvor korte ens arme skal være før man ikke kan tørre sig bagfra på toilettet.. Men også, HVORDAN klør du dig i numsen?? Fjerner trusser der er kravlet? I have so many questions!!

 • Jeg kan helt sikkert heller ikke nå mit røvhul bagfra, når jeg sidder ned. I hvert fald ikke godt nok til at tørre mig den vej.
  Og jeg har altså ikke korte arme eller en stor røv

 • Altså, nu er jeg mand og har derfor naturligvis ikke sammeudfordring ift. Bakteriernes lokation. Jeg tørrer mig ikke bagfra, men det er for at undgå, at penis kommer i kontakt med kummen…

 • Min kæreste og jeg har den smukkeste søn, og vi er blevet enige om at det er fordi vi selv er grimme, minus gange minus giver plus ❤️
  Så dig med de “grimme” forældre, jeg er sikker på, at du er smuk ❤️

Der er lukket for kommentarer.