Kommentarer (63)

 • Nu er det jo ikke altid sådan at man bestemmer selv hvornår ens børn bliver lavet.
  Jeg har et december barn, det tog 3,5 år at lave.

  Oftest udnytter man hver en chance for at lave et barn, og tænker ikke lige “Hov jeg må hellere misse denne chance – for øv hvor ville det dog være træls at give barnet fødselsdag i december, så det er bedre vi lader helt være med at prøve i denne måned”

 • Om smykkegaver: går der rav i den (badum tss), hvis du siger til ham, at han er ravende (badum tss) galt på den med sit smykkevalg? Eller “raver” (badum tss) du så uklar med ham? Eller ville han sige, at det “raver” (badum tss) ham?

 • Dig der skal giftes om et halvt år – mærk efter i hjertet om det er den rigtige beslutning at skulle giftes. Det er aldrig skam en at gå fra et menneske hvis det er dét skrup forkerte menneske.

 • Ha, ha den med fødseldage i december 😂😂😂 I feel you! Da jeg skulle konfirmeres (i maj måned engang i 90’rene), var jeg oprigtigt forarget over de forældre, som havde valgt at få børn i maj!!!! Som enhver jo kan regne ud er en “konfirmations måned” 😆 Min dybeste medfølelse til dem som har oplevet at have fødselsdag på deres konfirmations dag (eller dagen før/efter)

  • Jeg havde fødselsdag den dag, hvor jeg blev konfirmeret. Alle glemte, at det var min fødselsdag, selv min egen mor. Nægtede at stå ud af sengen, før hun havde ønsket mig tillykke 😂😅

  • Åh gud! Du siger ting, jeg ALDRIG har overvejet.. min datter er fra d.25 maj – og det var sgu efter eget håb/“ønske” 😆🙈

  • Jeg havde fødselsdag på min blå mandag! Havde inviteret hele klassen på morgenmad – kun min bedste veninde ønskede tillykke 🤥

 • – dig der læser til pædagog – jeg havde det på PRÆCIS samme måde da jeg var pædagogstuderende! 😉

  – dig der ikke ser frem til dit bryllup, håber virkelig du får sagt fra, der er alt for meget på spil! :-O

 • Ha ha ha. “Det ville jeg også være, hvis han ikke var så fandens glad for rav” 😂😂😂

 • Den med lægen har jeg også prøvet. Han var lidt irriterende, men aj, det ér jo det mest sexede job!

  • Jeg er læge. Og det er virkelig ikke et sexet job. Det er hårdt, stressende, svært og til tider ulækkert. Men sexet, det er det fandeme ikke! 😂

   Godt, I andre kan få noget godt ud af fantasierne når nu realiteterne er så langt fra. 😆

   • Lige præcis. Det er ikke noget sexet ved bylder i røven og urinvejsinfektioner. Folk tænker sikkert Grays anatomy med spændende operationer men det er kun en lille del af det.

   • Haha præcist min tanke! (Også læge). Min kæreste synes alt jeg fortæller om mit arbejde er skiftevist klamt eller kedeligt. 😅

   • Jeg har det sådan med brændmænd… min far, fætter, bror og onkel er brandmænd, så jeg kan slet ikke se det sexede i det!
    Og jeg har set deres kollegaer… de er ikke 25, har sixpack og står med nuttede kattekillinger i virkeligheden 😂

 • Hvad pokker er et smølfespark?! 😅Men mon ikke de fleste ammende mødre har prøvet at reagere instinktivt, når ungen bider til!? 🤭

 • Den med babyer og december…
  Mit barn er født juleaften, og vi gik i gang med lave ham i starten af marts. Jeg havde seriøst overhovedet ikke tænkt over, at man lige kunne lave det regnestykke først 🤦🏼‍♀️ #undskyldskat

 • Til dig med specialet: jeg skrev halvdelen af mit (i alt 80 sider) på de sidste 2 døgn. Der findes en bog om at skeive specialet på få uger – den hjalp mig! Jeg tror på dig!

 • Jeg forstår slet ikke den med læge-jobbet, men hey, så er der bare mere læge til jer andre 😉

  Dig, der skal giftes; DROP UD! Du skal nok overleve og det skal han nok også og dem der glæder sig, glæder sig på dine vegne og de vil lige så gerne drikke tude-rødvin som sur bryllupshvidvin.

 • Jeg har selv altid tænkt, at jeg ikke “ville være bekendt” at få et barn i december og tæt på jul og nytår. Lige indtil at jeg havde flere mislykkede graviditeter og vanskeligt ved at blive det – så var jeg pludselig ikke så privilegeret at kunne “vælge” måned – nu handler det istedet om ikke at misse en eneste måned, og hvis det skulle blive et december barn, må jeg i fremtiden forklare, at vi ønskede ham/hende så brændende, at det blev ligegyldigt hvornår på året <3

 • Jeg er et decemberbarn på 32 år og jeg har altid hadet det!! Det er ikke så sjovt og jeg kan stadig “ærgre” mig – men indtil for ganske nylig er jeg begyndt at glæde mig over jeg overhovedet lykkedes. Mine forældre forsøgte i flere år. Ønskebarnet MÅ være vigtigere end en højtid.
  Jeg har en pige med fødselsdag i juli – når vi fejrer hende fejrer jeg også lidt mig selv inden i for har altid ønsket mig en sommerfødselsdag 🙂

  • Skift din føddelsdagsdato på Facebook, til en sommerdato, tag kage med på job, og fejr dig selv to gange om året. Tillykke 😊

 • Til dig med specialet – jeg havde det på samme måde sidste år. Hang in there og ellers så overvej at udskyde afleveringen – det er uden tvivl den bedste beslutning jeg tog under hele min specialeproces 🤗

 • Der var engang, trods jeg er stor fan af december, at jeg tænkte det samme om december børn. Men så tog det 3 år, 2 aborter og en for tidlig fødsel og så kunne jeg ikke være mere ligeglad. Han blev født 1/12 og er mit lille julemirakel og han siger selv at han elsker at have fødselsdag i december, for der får han så mange gaver.

 • Sig mig lige en gang, hvad er der i vejen med decemberbarn?
  Jeg er 29 og født i december. Har aldrig synes det var et problem 🙂 Der er da plads til det hele, både fødselsdag og jul.

 • Jeg er selv født d. 24 december. Og har tænkt præcis det samme – jeg skal fandme ikke lave børn med fødselsdag i december.
  Så fik jeg fjernet begge æggeledere og havde ikke valg ift hvilken måned jeg “ville” blive gravid i.
  Mit held; termin i januar. Mit uheld, planlagt kejsersnit 2 uger før termin – ergo baby mellem jul og nytår 😅
  Nu er jeg pænt ligeglad ! Han (og hans dårligt placerede fødselsdag) var og er det hele værd !!

 • Jeg elsker lidt kommentarfelterne, der er så meget kærlighed til dem der har “problemer” – fandme fedt at der bliver heppet!

  Og dig med specialet, men sirlige, planlægger veninde, der altid har styr på sine ting, udskød sit speciale to gange, fordi hun var helt på kanten af menneskelig psykisk formåen! Dine nærmeste vil ikke en gang løfte er øjenbryn, men forstå dig fuldt og helt!

  Dig med brylluppet! Som veninde til en, hvis parforhold er, at han bliver af pligtfølelse og en overbevisning om, at det nok er fint nok.. kom væk.. du fortjener mere og det gør din partner også! ❤️

 • Er decemberfødselar og elskede det som barn: Ventetiden til jul virkede ikke helt så lang, fordi jeg havde en fødselsdag at glæde mig til midtvejs. Og fik jeg ikke det, jeg havde ønsket mig ALLERMEST i fødselsdagsgave, vidste jeg, at jeg med stor sandsynlighed ville få det et par uger senere😊

 • Helt enig med alle kommentarerne om at få barn i december.
  Og der må jeg jo også lige sige, at hvis man samler benene i marts, så misser man jo helt chancen for at få et skyttebarn! Det ville da være en skam!

  • Fortæl lige en skytte, hvorfor jeg skal gå op i dét? Hvad gør mig sej i astrologiens øjne? 😄

    • Jamen hvor skal jeg dog begynde 😄
     Ifølge astrologien er skytter meget positive mennesker. Derudover er de eventyrlystne, ærlige og entusiastiske: Intet er umuligt ifølge skytten, og hun er meget motiveret og energisk.

     • Damn. For en videnskabsmand (m/k) evigt skeptisk overfor “ikke-videnskab” så må jeg indrømme, at det der ret nemt kan være en beskrivelse af mig. Og ikke fordi, den er dækkende nok til alle – for der er fandeme mange i min omgangskreds, der ikke ville falde i den kategori. Så jeg glædes lige nu over, at der er nogen derude, der siger, at “min type” ville det være ærgerligt at gå glip af 🥳 Tak Benedikte 😉

 • Rart at høre at andre også får deres første kys senere. Jeg er også 25 og har stadigvæk ikke fået mit…

 • Dig med specialet. Lån evt. “Lynspecialet, sådan gør du”. Den er letlæst og overskuelig. Måske skal du udskyde (lidt!), det ved du bedst selv. Min totalt studietrætte og opgivende kæreste klemte efter flere sygemeldingen og udskydelser ballerne sammen og skrev et helt speciale på knap 3 uger. Han fik en skodkarakter men han blev færdig. Det betyder jo bl.a. noget i forhold til overenskomster i det offentlige og der er lønnen den samme om du får 2 eller 12. Du kan godt 🙂

 • Til sig som netop har fået dit første kys: tillykke!! Hvor er det nice.
  Og hvor vådt det er, kommer vel lidt an på den man kysser. Der er nu ikke noget mere kedeligt end en fyr som giver tantekys, så hellere lidt for vådt 😂

 • Jeg har det med fødselsdag midt i sommerferien som indsender har det med decembørn. Total dårlig planlægning fra forældrenes side.
  Havde termin i september, så alt planlagt optimat. Men fødte før tid, så nu har min egen søn fødselsdag i midt i sommerferien. Beklager min dreng.

 • Hvis man absolut vil undgå et decemberbarn så er det nu ikke nok at samle benene i marts- man skal nemlig også samle benene i starten af april, hvis man vil undgå et slut- december barn… Har man termin den 24/12 er barnet lavet ca den 2/4. Så måske nogen regner forkert 😜

 • Endnu et decemberfødseldagsbarn her 🙋🏼‍♀️ Og jeg ELSKER det, den hyggeligste måned på året, tænk at være så heldig at have fødselsdag det! 😍😍😍

 • Da jeg var til første kontrol ved lægen, da jeg blev gravid, regnede sygeplejersken min termin ud – og udbrød “nej, nej, nej, har I slet ikke tænkt jer om? Hvor synd for barnet”, da hun så, at termin var den 24. december. Han blev født d. 16., og han kommer forhåbentlig til at elske sin julefødselsdag! 🙂

 • Sommerfeirebarnet

  Altså her husstanden er vi 3 ud af 4 født inden for 10 dage i juli. (Jeg er selv ‘skyld’ i de to jeg har født)
  Det er altså også MEGA træls! Der er aldrig nogen hjemme på ens fødselsdag og jeg har traumer over aldrig at have delt ud eller fået sunget i skolen ligesom alle de andre! Øv hvor jeg hadede at være sommerferie barn!
  Men med to lækre sommerferieunger så fører jeg den arv videre 🤷🏼‍♀️ Man bestemmer altså ikke altid selv hvornår de børn kommer, og jeg vil da aldrig vælge et fra pga ‘dårlig planlægning’

 • Dig med numsetermometeret… Jeg forstår dig! Jeg arbejdede i en vuggestue i over halvandet år og brugte på dagligt basis vaselinen i puslerummet til mine tørre læber. Fast forward til den dag jeg ser en pædagog stikke numsetermometeret godt og grundigt rundt i vaselinen før hun putter termometeret op i et lille sygt barns numse. Det viste sig, at den vaseline blev flittigt brugt af samtlige stuer i den institution. I det mindste fandt (og min læge) ud af, hvorfor jeg KONSTANT havde været syg i den periode, jeg arbejdede der.

  • Hende med termometret til nummi

   TAK for den klamme historie, Mathilde! Nu kan vi væmmes i fællesskab, og det er trods alt dejligt, at være fælles om noget – også klamhed 😉

   • Det er da også mærkeligt at stikke (det forhåbentligt vaskede) termometeret ned i vaselinen fremfor at tage lidt vaseline fra og smøre termometeret ind. Bryder alle hygiejneregler.

 • Jeg har fødselsdag 25. december og det har aldrig gjort mig noget. Jeg er heller ikke en person, som trives i rampelyset, så en stille og rolig første juledag har været min fødselsdag. Og der er dobbeltop på gaver (på godt og ondt 😅). Jeg kender nogen som har skudt deres fødselsdag et halvt år – så de blev feber 29. juni istedet for 39. december 🤷🏻‍♀️

 • På DTU er det ret normalt først at starte selve skrivning af speciale den sidste måned. Jeg kender adskillige PhD’er der har skrevet deres PhD på en måned.. Det kan man åbenbart sagtens!
  No worries, god skrivning! 🙂

 • Jeg ved godt man ikke helt selv bestemmer hvornår man bliver gravid – men hold nu op det er nederen at have fødselsdag i December :-/

 • Jeg skrev speciale sidste år under første lockdown. Jeg overvejede flere gange at udskyde, men havde kun lige SU-klip nok til og med juni, så havde ikke økonomisk mulighed for at udskyde (jeg ville IKKE optage lån). Så. Jeg skrev 90% af mit speciale på den sidste uge. Det kan sagtens lade sig gøre!
  Men det er ikke sjovt, desværre. Jeg var pisse angst for, at jeg dumpede, da jeg afleverede – men det gik langt over forventning, da jeg fik 10.

  Så op med hovedet! Det behøver overhovedet ikke blive et dårligt speciale blot fordi man ikke har skrevet på det fordelt over hele perioden 🙂 Held og lykke, jeg tror på dig! <3

 • Jeg er selv juni barn, og har aldrig delt ud på min fødselsdag og har gennem gymnasietiden og studietiden hadet det – chancen for en eksamen i slut juni er virkelig stor. Jeg ville ønske jeg havde fødselsdag i en ikke sommermåned 😅
  Desuden vores søn er decemberbarn, og vi er vilde med det. Al den glæde og kærlighed i én måned 🥳

 • Til den pædagogstuderende:
  Det kan jeg sagtens forstå, og man kan sagtens være en helt og aldeles fremragende pædagog, selvom man ikke magter opgaven som mor.

  Som pædagog og mor til 2 kan jeg sige at det er 2 MEGET forskellige ting. Som mor skal du i alle døgnets timer være klar på at tilsidesætte dine egne behov. I barnets første leveår får du slet ikke dækket dine helt basale behov som sammenhængende søvn, og til tider sult, alenetid, sex/kærestetid og den slags. Derudover er du på hele tiden om morgenen inden arbejde, hele eftermiddagen og første del af aftenen samt alle weekender og ferier. Altså ingen tid til at lade op, udover på de sene aftentimer (hvis du er så heldig at du har børn som sover der).

  Det er dejligt at være mor – men også rigtigt hårdt.
  Og jeg ville som mor aldrig tænke dårligt om pædagogerne i mine børns daginstitutioner, hvis jeg vidste at de havde fravalgt børn fordi de ikke magtede det. Ikke så længe jeg oplevede dem som gode pædagoger for mine børn 🙂

 • Min tante og onkel har fået 4 børn med fødselsdag i december. Jeg kan heller ikke lade være med at undre mig. Har det været meningen? Hvad har vækket deres lyster særligt i marts? 🧐 4!

Der er lukket for kommentarer.