Shhh… #362

Der er et par kontroversielle imellem den her gang, så jeg minder lige om, at hemmelighederne som altid giver frit lejde, hvilket betyder, at alle former for kritik og negative kommentarer vil blive slettet. Hvis folk får en sviner med på vejen, holder de op med at indsende, og så dør konceptet lidt. 🙂 Har man lyst til selv at indsende en hemmelighed eller to, foregår det som altid helt anonymt lige her. 

Kommentarer (40)

 • Dig med hjertefejl og motion. Hvor bliver jeg trist over, at du har det sådan. Har du slet ikke nogen i din omgangskreds der kan være en støtte? Du skal da have noget hjælp til at ville livet igen.

 • Dig som hader et støvsuge: jeg anbefaler VIRKELIG en trådløs støvsuger 😍😍 det har seriøst ændret mit liv hahaha (mig der støvsugere en gang om måneden Vs nu hvor jeg hurtigt kan svinge den flere gange om ugen bare fordi det er nemt)

 • Læste det som om indsender var forelsket i sin chef på 8 år. Tænkte “ja, det er fandme kontroversielt!!” Thank God, jeg læste forkert 😀

 • Jeg har været i præcis samme situation som prutteren i den sidste hemmelighed og min automatreaktion var også at sove rævesøvn. Jeg kunne have gravet mig ned i et musehul af skam.
  MEN ofret for prutten er min kæreste på nu 13. år og vi har et liv og to børn sammen. Han kan overhovedet ikke huske situationen i dag, mens den der blafrelyd af prut der bouncer mellem os, er brændt ind i min hukommelse for evigt.
  Derfor: Fat mod, prutter! Håbet er ikke nødvendigvis ude for dig/jer.

 • Dig med hjertefejlen: hvor må det være forfærdeligt at have det sådan. Jeg vil sende dig en stor krammer og telefonnummeret på livslinjen, det er : 70 201 201, og de kan kontaktes alle dage mellem kl. 11-05.

 • Til dog der har meldt din veninde for socialt bedrageri. Go you! Det er mennesker som dig der gør at der faktisk er hjælp at hente til dem, der virkelig behøver det.

 • 😂😂😂
  Den med prutten… Er total genkendelig og er sket for rigtig mange ..min datter siger , mor bare undskyld dig med, at din krop er stresset, så du har ikke styr over dem …

 • Jeg så godt disclaimeren om at emnerne i dag var kontroversielle, men det med at remoulade til fritter er prollet, dér skulle du have sat grænsen 😉 Remo er jo det bedste! Især til de der krøllede grillbarspomfritter…

 • Miriam, den kontroversielle må da være den med remo og fritter!?!? Nu drømmer jeg om bølgede fritter med remo 🤤😍

 • Jeg spiser også gerne remoulade til mine fritter og så ved jeg heller ikke hvad ‘prollet’ betyder 😅

 • Jeg hader også at støvsuge. Har lige investeret i en Dyson. Bedste køb EVER! Det er som at feje…

 • Jeg er begyndt at have noice cancelling høreytelefoner på når jeg støvsuger. 100 gange bedre uden den hæslige lyd!!
  … ikke, at jeg reelt støvsuger mere af den grund, men når det sker, bliver jeg ikke arrig.

 • Til dig med hjertefejl. Der er hjælp at hente og du er aldrig alene. Tag ind på psykiatrisk og få den hjælp den fortjener. Det er ikke et nederlag at bede om hjælp, men et tegn på at du er stærk. Tal om det! Verden ville være trist uden dig. Jeg antager at du er deprimeret og at det er din depression der taler. Det er så fucking svært, men opsøg hjælpen! Har du brug for nogen køre dig eller en udefra så kontakt mig gerne på ig (Pandoness) 💜

 • Åh, et par hjerteskærende. Sender så mange tanker og kærlighed til dig med hjertefejlen og kæresten til tankstationsrøveren <3

 • Tid dig med hjertefejlen: NEJ, det vil ikke være lettere at miste på den måde. Sorg er sorg, selvmord eller ej. Tabet af dig vil for evigt have indflydelse på dine efterladte, resten af DERES liv, hver eneste dag. Livet er lort, men jeg tror du og alle andre, selv på trods (af alt det der kan få livet til at synes uudholdeligt/ikke værd at leve) er i stand til at genfinde en livslyst. Måske ikke hver dag, men i glimt.

  P.s. remoulade til alt, tak.

 • Har ikke kunnet tænke på andet end bølgeskåret pommes med remu og masser af salt, siden jeg læste hemmelighederne i går.

  • Hørt-Jeg vil helst undgå Den vaccine, og er virkelig oprigtigt angst for hvilken tiltag regeringen vil indføre for vi alle for den.. Min familie er lykkelige

 • Remo på promfit vs ananas på pizza! Jo jo, jeg er så klar til dén kamp.
  Jeg er team salay mayo og ananas på pizza – men at jeg ikke bestiller det, er så en anden sag. 😀

 • Dig der tænker det en dag ender galt med din sovger!

  DO’T!!!!!

  Det kommer til at lammetæve jeres familie og alt det den er bygget på.

  Find en anden ❤️

 • Til hjerterdame: Remoulade og andre har allerede skrevet det, men det tåler en gentagelse. Du skal blive lige her sammen med alle os andre, og så skal du ringe til din læge, du skal ringe til din mor, din far, evt. søskende, din ældste og bedste veninde. Ræk ud. Som Remoulade skriver, så er lykken glimtvis, og hvis man har bare en snert af serotoninmangel eller en belastningsreaktion efter f.eks. at have fået at vide, at man lider af noget kronisk, så er ens sind formørket, og man kan slet ikke få øje på lyset.

  I den lettere genre: Har også slået en prut, mens jeg lå i ske med min daværende kæreste. “Hold da kæft, det var, som min pik rejste sig,” udbrød han. “Fint, så ved vi da, at der er liv i den,” replicerede jeg. Hans behov var til én gang hver 14. dag, hvilket ikke var nok til mig og det blev da også enden på det forhold😀.

Der er lukket for kommentarer.