Jeg er jo Bridget Jones #457

1. Kender I det, når man endelig finder den anden halvdel af det strømpepar, som man kun har haft én af i hundrede år? Og man er så glad, fordi det er nogle af ens yndlingsstrømper? Og så kommer man i tanke om, at man for to uger siden opgav håbet om nogensinde at finde strømpe nummer to og derfor smed strømpe nummer et ud. RIP.

2. Jeg drikker altid vand af en flaske, også herhjemme. I går skulle jeg til at sove, så jeg fyldte min flaske og smed den ind i sengen, hvor jeg omtrent 3½ minut senere fandt den med låget skruet imponerende dårligt på, liggende på en nu temmelig våd madras.

3. Jeg kan godt sige jer, det er op ad bakke at skulle tage billeder til shit midt om vinteren. Når det er gråvejr, bliver det ofte slet ikke rigtigt lyst, og jeg er overhovedet ikke en talentfuld nok fotograf til at kunne finde ud af at arbejde med det.

4. I dag var der endelig sol, så jeg gjorde klar og rykkede rundt og lavede setup, og da jeg satte mig foran kameraet, viste det sig, at batteriet var fuldstændig fladt.

5. Lol @ mig selv i sidste uge, der brokkede sig over, at jeg knækkede én negl. I den her uge har jeg knækket fire, og den ene knækkede så langt nede, at det ligner, jeg har bidt negle i årevis.

6. Staten har ved en fejl overført uhyggeligt mange penge til min firmakonto og efter at have brugt det meste af en dag på at panikke over det, har jeg nu overladt ansvaret totalt til min revisor. Det er jeg simpelthen ikke voksen nok til at kunne håndtere.

7. Det her er et mærkeligt punkt, men jeg købte en agurk, og den var… umoden? Altså den var helt hård og knasende, ikke som en agurk normalt er, mere som knækbrød plejer at være. Jeg har aldrig prøvet det før, men jeg kan mærke, jeg fremover vil have let paranoia, når jeg skal vælge agurker, for den var temmelig uspiselig, og agurker er jo kraftstejlme grønne, om de er færdige eller ej!

8. Ellos har sidste dag i morgen, hvor man kan få ekstra 30% off på alt i deres outlet (både Ellos’ egne mærker og alle andre brands) med koden 435705 (reklamelink), og jeg var egentlig ved at kigge på kjoler, da det gik op for mig, at det også gælder bolig, og nu er jeg ved at overveje, om det mon (efter ti år!) er på tide at investere i nogle gardiner?

9. Drømte i nat, at jeg startede på min gamle efterskole igen og morede mig kosteligt over, at lærerne var på min alder, som om det mærkelige ikke var at gå på efterskole som 34-årig.

10. Med jævne mellemrum beslutter Herbert sig for, at noget nyt og spændende skal være hans legetøj. Lige nu er den ting pomelo-skræl, som han fisker ud af skraldespanden, og jeg overvejer meget, om det mon ville være det værd at bruge penge på et nyt køkken, bare så jeg kan få en skraldespandslåge, der kan lukkes ordentligt.