Jeg er jo Bridget Jones #452

1. I nat drømte jeg, at jeg ved en fejl var kommet til at udgive en række meget inkriminerende billeder på bloggen, fx et hvor jeg røg crack. Jeg vågnede i total panik over at få billederne slettet, indtil det gik op for mig, at jeg ikke engang ved, hvordan man ryger crack.

2. For noget tid siden købte en jeg stor pakke ørepropper online, men i et tilfælde af jeg-lægger-dem-lige-her-så-de-ikke-bliver-væk, er de nu pist væk. Jeg har ledt alle vegne. Nu har jeg modvilligt bestilt en ny pakke.

3. Stod i badet, da det gik op for mig, at jeg havde glemt et håndklæde. Endte med at stå der fem minutter mere, mens jeg mentalt prøvede at tage mig sammen til at gå den iskolde tur ind i stuen, hvor håndklædet stadig hang til tørre fra dagen forinden.

4. …Da jeg endelig stod splitterragende nøgen midt i stuen, kiggede jeg op og fik øjenkontakt med min genbo. Hej hej.

5. Opdaterede min telefon og skulle skrive min pinkode for at komme ind i telefonen igen, og så var den forsvundet. Altså fra mit hoved. Normalt sidder den jo bare i fingrene, ikke? De tog mig en time, før jeg lokaliserede den hjernecelle, der kunne huske den.

6. I går fik jeg en besked fra min mor om, at hun havde fået et Hjemmet-blad med posten, og om det var noget, jeg kendte til? Hendes adventsgave fra i dag var et abonnement med første levering i morgen, og sædvanligvis er tidlig levering måske ikke dumt, men ikke liiiiige i dette tilfælde.

7. Jeg har fundet et sted på Wolt, der leverer stegt flæsk med persillesovs, og jeg fornemmer, det bliver farligt.

8. Den ene strømpe i mit yndlings-julestrømpe-par er gået sin vej under tøjvask, og jeg er ikke okay.

9. Jeg gik glip af “Knives Out” i biografen og vil vildt gerne se den, så ca. en gang om ugen tjekker jeg PlayPilot for at se, om den skulle være kommet på en streamingtjeneste. Den koster kun 29 kroner at leje. Jeg er en idiot.

10. Selvtortur er at sidde og stirre på kassen med grimt juletræspynt, som ikke kan komme i brug, fordi man har en sabotør af en kat. Overvejer at købe en lille plante eller noget, der kan iføres det allerbedste og så stille den på en hylde, han ikke kan nå.

Kommentarer (39)

 • Åh, hvor kan jeg genkende nr 10… Jeg har hængt noget af mit i min lysekrone (omend lettere risky fordi min kat nu står på spisebordet og dasker til pynten dér også… Det går formentlig galt en dag)

  • Jeg er sikker på, at skulle jeg få mig en plante og placere den på den højeste hylde, så ville han sgu nok stadig finde vej derop! 😀

 • Da jeg ikke har på fornemmelsen, at du ruller dit tøj, vil jeg anbefale, at se om strømpen ikke skulle ligge i et dynebetræk eller hovedpudebetræk.
  Nu ruller jeg, men ikke de der lagner med elastik i kanten, der har jeg fundet en del enlige strømper.

  • Jeg fandt faktisk hele to strømoer inde i stræklagnet, men ingen af dem var den, jeg var på jagt efter!

 • Muahahaa kender nr. 4 – har dog endnu ikke fået øjenkontakt med nogen naboer.. Men da jeg er distræt, så har min morgenkåbe fået plads på badeværelset😆👌

  • Jeg tænker, det må været meget normalt i byer… Jeg har i hvert fald også set nogle ting den anden vej! 😀

  • Det lyder helt ærligt genialt, men måske også som noget, der kræver lidt mere værktøj, end jeg ejer… 😀

   • altså, jeg vil ikke være party pooper, og jeg elsker skuespillerne, men ellers blev jeg faktisk lidt skuffet over ‘Knives out’ 🙁
    Jeg er ikke filmhader – tværtimod – og jeg frygter, at jeg kan gå hen og blive svært skuffet over ‘Retfærdighedens Ryttere’, som jeg ENDELIG har fået tid til at se i denne uge.
    Ikke mindst fordi jeg ELSKER (altså sådan virkelig ELSKER!!!) Anders Thomas Jensens film og ikke mindst ‘Blinkende Lygter’ (“Var det dig, der skø’ min ko?…. Hva’ skø’ du den mæ’?”) som jeg nok har set 15 gange. Til gengæld så er ‘Retfærdighedens Ryttere’ castet så fantastisk, at jeg nok overlever den under alle omstændigheder, men gør mit film-hjerte??? Det er jo lige tanket godt op af ‘Druk’ <3

    • Jeg tror meget, det kommer an på, hvilke forventninger man har til en film. Jeg tror ikke, Knives Out er et mesterværk, men jeg tror (eller håber!), det er en quirky film med lige min humor, som jeg gerne vil se. Omvendt blev jeg så lidt skuffet over Druk, for der havde jeg netop forventet et mesterværk, og jeg synes desværre ikke, den leverede.

     • Det har du bestemt ret i. Jeg var inde og se Druk inden alle andre havde set den og havde ikke den helt store forventning til filmen (Vinterberg har før skuffet mig) og jeg tilstår, at historien kom helt i anden række fordi jeg blev blæst væk af skuespillernes dygtighed. Fx Thomas Bo. To gange fik den skiderik mig til at tude og jeg TUDER IKKE OVER film (ret tit). Men Druk ramte mig på hele registeret qua skuespiller præstationerne, fordi de fik mig i den grad overbevist om deres sårbarheder.
      Jeg glæder mig dog helt vildt til at høre hvad DU så synes om Knives out – and let’s face it: Fedt cast. Don Johnson overraskede bestemt positivt.

     • Jeg er slet ikke i tvivl om, at Druk objektivt set er markant bedre end Knives Out – og jeg er helt enig i, at førstnævnte har nogle fremragende skuespilpræstationer! Jeg ser mere frem til Knives Out på samme måde, som jeg ville gøre det med en romantisk komedie. Lidt let underholdning, der rammer lige ned i min type yndlingsfilm! 😀

 • Åh Nr. 10! Har endelig flyttet i hus, hvor der kunne være et lille juletræ. Men jeg har samtidig også anskaffet mig en kat. Så deeeeeeet. 😭 I øvrigt, Hvis du kender nogen der har yousee så ligger ‘knives out’ på deres app🙌

   • Knives Out er på min Prime fra co.uk uden VPN. Kan ikke sige hvorfor du ikke kan finde den dog. Og synes generelt deres layout og søgefunktion er super ringe.

    • Jeg har den danske Prime (med .com), og der er den altså ikke – heller ikke ifølge PlayPilot, så det lyder meget mystisk! Men jeg håber, den kommer så! 😀

  • Det var Copenhagen Diner & Steakhouse på Gunnar Nu Hansens Plads. Sovsen kunne godt have tålt lidt mere persille, men den var tyk og dejlig, og det var en virkelig solid portionsstørrelse også. Jeg fik et fuckton af flæsk.

 • Jeg insisterer på at have et juletræ. Min kat insisterer på at julepynten er kattelegetøj. Så jeg genpynter dagligt træet 😀 hun er forbavsende forsigtig med pyntet, så det går heldigvis ikke i stykker.

 • Jeg grinede så højt over tanken om (den ikke) crackrygende Miriam, at jeg vækkede min mand som lå og sov ved siden af mig😂.

 • Jeg er ny indenfor ørepropper, og jeg bliver altså nødt til lige at spørge: Hvor stor er forskellen på de forskellige? Altså, er nogen gode til små ører og andre til store? Jeg har indtil nu købt de alm gule nogen, og det virker ok, men jeg synes ikke de er videre behagelige, at have i ørerne. F.eks. har jeg måtte skifte min memory skum pude ud med en blød pude, så jeg kan lave et hul til mit øre. Ellers gør det ondt.

  • Jeg oplever, der er ret stor forskel. Men det kan godt ske, du skal lige skridtet videre end standard-versionen. Jeg ved, at fx Howard Leight har nogle designet til mindre øregange. Jeg har ikke selv prøvet dem, men de findes i hvert fald!

Der er lukket for kommentarer.