Kommentarer (103)

 • Jeg har haft kørekort i 35 år, og jeg ved heller ikke, hvordan man sætter pumpen fast. Jeg er også ligeglad 🙂

 • Jeg ved heller ikke hvordan man sætter pumpen fast, men gad godt – får altid krampe i hånden. Har haft kørekort i 24 år.

 • På håndtaget ved pumpen, der er en lille “tap” bagerst, men lige kan vippe frem og tilbage. Det er en helt simpel manuel anordning.. Så holder den selv pumpen ☺️ Men det skal siges at ikke alle pumper har sådan en..

 • Kørerkort i 19 år… Har heller ikke luret den! Hvordan gør de? Jeg forstår det ikke! Er det mon et eller andet magisk trick?! 🤣

 • Jeg forstår ikke den med forstoppelse…Hvis man er meget forstoppet, burde en finger da hverken gøre fra eller til? 😅 Hilsen hende med en kronisk forstoppelses-diagnose.

  • Der har formodentligt været en bæ lige inde på den anden side af hullet, som kæresten har prikket sin finger ind i.

 • OMG… den med facetime. Jeg er klar over det sikkert har været megapinligt, men det er nu også lidt sjovt 😉

 • Public service meddelelse: Det er ikke alle pumper, på alle stationer, det kan lykkes med.
  Der sidder en “split” ved din lillefinger, når du holder håndtaget på pumpen inde. Den skal trækkes op mod dækslet. Enten sidder den fast, og du kan nu give slip, eller også hopper den tilbage til udgangspunktet, og du får det ikke til at virke denne gang.

 • Dig med den “lave” intelligens: Så uintelligent kan du heller ikke være, når du bruger korrekt tegnsætning 😉
  Desuden er der mange forskellige former for intelligens

 • Shit mand. Jeg overvejede at indsende præcis samme hemmelighed som den højgravide. Min kæreste tænder bare ikke på gravide maver… og det er jo ikke fordi jeg er klar, lige efter fødslen. Hold kæft jeg savner sex.

 • Mange tankstationer fjernede muligheden for at låse pumpen, efter rigtig mange tyverier, så det behøver du ikke tænke over mere 👍

 • Den med pumpen. Mange tankstationer har fjernet funktionen, efter flere og flere simpelthen glemte at tage pumpen ud inden de kørte… altså og rev slangen af stationen 😅 så måske har du bare fundet stationer uden funktionen? Men altså, kender 😆

 • Til den barnløse.
  Vi kunne heller ikke få børn og opgav heldigvis at blive ved at prøve. Nu har vi et skønt liv og en fantastisk to personers familie.

 • Jeg har LIGE stået på tanken i sidste og tænkt (nu lå jeg snart google det). Jeg får krampe i hånden!!
  (Har kronisk senesledehindebetændelse i håndleddene, så det er er problem)

 • Jeg ved godt hvordan man sætter pumpen fast, men bliver altid mega nervøs af det fordi jeg forestiller mig at den ikke selv slår fra og der så pludselig sprøjter benzin ud i alle retninger når tanken er fuld…

 • Når min baby havde hård mave tog jeg hans temperatur i nummi og 9 ud af ti gange kom der gang i løjerne (ja total udtømning) Hun er nok drønet lige på toilettet midt i akten. Very sexy 🙂

 • Alle de kommentarer om benzinpumper… Er jeg den eneste, der ser, hvor vigtig den sidste hemmelighed er? Livet er for kort til dårlig risalamande! Please tal med din far, jeg er 100% bag dig, du fortjener god risalamande! 😘😘😘

 • Til dig/jer med pumpen. Der er en lille sølv ting man klikker fast når man holder den nede og wupti så fylder den selv.

 • Ved ikke om jeg ville kalde ham folkekær, men føler jeg har en god fornemmelse for hvem #metoo-musikeren kunne være. Har i hvert fald hørt mange historier fra lidt for unge piger at han er en værre gris. Hvis du ved I er mange synes jeg I skal oute ham. Der er helt sikkert én eller flere der gerne vil gå i front hvis du ikke kan overskue det!

  (Vil ikke skrive hvem jeg mistænker for har ikke selv oplevelser med ham og vil ikke sprede rygter)

 • Vælger konsekvent de tankstationer, hvor der er en split på pistolen, så pumpen kan holde dig selv – også selvom benzinen er dyrere end hos nabostationen. Hader at tanke.. Hader at røre ved pumpen som allemulige andre også har gramset på (uden i øvrigt at vaske hænder efter toiletbesøg)😂

  • Please lad være med at forsøge at skabe drama, der ikke er der. Kommentarerne kommer fra to vidt forskellige IP-adresser, de er ikke skrevet af den samme person. Der er adskillige i det her kommentarfelt, der essentielt har skrevet samme kommentar med forskellig ordlyd, fordi overraskelsen går igen. Jeg kan slet ikke se en grund til, at man skulle skrive en så uskyldig kommentar under falsk navn? Hvad ville formålet være? Og hvordan er der kunder til et hemmelighedsindlæg?

   • Du kan ændre din IP med en VPN. Eksempelvis er dette indlæg postet fra en IP i New Zealand.

    Well, Anita kommer også fra Nordals, ligesom MM. De elsker begge Les Misérables, og som du kan se på ovenstående tråd, har “Anita” og MM postet PRÆCIS den samme kommentar med få minutters mellemrum. Der er slet ikke nogen tvivl om at “Anita” ER MM.
    https://i.redd.it/ahv5n0w5b5361.jpg

    Til dit spørgsmål om hvorfor, er svaret evident: for at booste dine tal, så du står bedre overfor annoncører. På samme måde, som du jo udemærket ved, findes der Instagram pods, som har samme formål. Det stået på i mere end 3 år: https://imgur.com/a/EAaaGRA.

    Spørgsmålet er, om du er bekendt med denne praksis, og om du selv har været aktivt i andre kommentarfelter under et andet navn?

    Jeg prøver ikke at skabe drama. Jeg responderer på at der tilsyneladende foregår svindel med kommentarer, som er et af de parametre en annoncør kan vurdere dig på. Som en der arbejder med influencermarkering, og tidligere har brugt dig, er jeg meget interreesseret i at vide, om du er klar over dette er foregået.

    • Shit mand, det virker helt ærligt som den vildeste konspirationsteori, det der. Og nogle ret fornærmende anklager, der læner sig kraftigt op ad injurier. Det er oprigtigt ikke noget, jeg nogensinde har hørt om, og det er ikke noget, jeg på nogen måde tror på, finder sted. Jeg synes, det er meget modigt at påstå, at der “slet ikke nogen tvivl” er om, at Anita er MM. Hvis hun ønskede at booste mine tal, kunne hun vel gøre det under eget navn, det er der vel ikke noget i vejen for? Hvis hun i virkeligheden var MM, hvorfor er hun så dum nok til altid at poste under samme falske navn? Hvorfor gå så vidt som at ændre sin IP-adresse, men ikke sit navn? Hvorfor er hun dum nok til at poste den samme kommentar igen under et andet navn, hvis hun ved, hun lige har postet en én gang? Hvorfor er hun dum nok til at afsløre personlige detaljer om sig selv? Kunne det tænkes, der var andre i landet, der hed Anita, der læste min blog og også af og til kommenterede? Nej, jeg synes ikke, dit bevismateriale holder vand. Jeg synes virkelig, der bliver draget nogle vilde konklusioner her, og jeg vil understrege på det kraftigste, at jeg på ingen måde tror på, det er sandt.
     Jeg er derudover temmelig skeptisk omkring, hvorvidt du reelt arbejder med influencer-marketing, hvis du er af den overbevisning, at så lille en ting har så kraftig indflydelse på, hvorvidt jeg får en kampagne. Det virker som en, der har antagelser mere end reel viden.

     • 1) Hendes IP behøver ikke være ændret med vilje. Det kan være den ene kommentar er lavet fra hendes telefon, kontor, tog, whatever. Det er hverken et bevis for eller mod.

      2) Hvis hun havde valgt at underskrive med sit eget navn – og alle andre bloggere i øvrigt gjorde det samme – vil der hurtigt stå klart hvor mange kommentater der reelt kommer fra folk i branchen, og hvor mange der er organiske.

      3) Det kan sagtens tænkes andre hedder Anita. Men mon samme person også kommer fra Nordals, har de samme interesser og skriver præcis som MM gør? Og forresten laver samme kommentar med 5 minutters mellemrum. Statistikken er ikke på din eller MMs side.

      4) Der er tydeligvis tale om et slip. MM dummede sig, og nu er katten ude at sækken.

      5) Jeg anklager dig ikke. Jeg spørger om du kendte til det. Det gør jeg fordi det vil undre mig hvis tjenesten ikke blev returneret. Men det er en formodning, ikke en anklage.

      6) Med dit kendskab til branchen, undrer det mig at du benægter hvor vigtigt antallet af interaktioner er. Især fordi du er en af de få som formår at holde liv i en blog, hvor typer som MM skranter.

     • Jeg kan ikke understrege nok, hvor meget du overvurderer, hvilken effekt det har, at en person skulle skrive falske kommentarer. Du har fundet 16 kommentarer fra navnet Anita fordelt over seks år, som ingenlunde behøver komme fra den samme person. Interaktion er vigtigt ja, men der er ikke én person, der på nogen måde kan vælte det læs hverken til den ene eller anden side. Med mindre du foreslår, at der er et helt system af bloggere, der regelmæssigt kommenterer på hinandens blogindlæg, og hvis man laver en hurtig cost-benefit-analyse på det, så er det simpelthen ikke besværet værd. Det er det bare ikke. Der er for mange andre parametre, som er væsentligt vigtigere, og som ikke kan fakes. Formodning eller anklage, det er bare semantik. Du insinuerer det samme. MMs blog har altid været større end min, så din sidste påstand er bare decideret usand.

     • Well, Instagram pods ER en ting. Her har vi fundet én person i dit kommentarfelt, som er falsk. Kan kun gisne om hvor mange øvrige kommentarer der også er falske. At du kategorisk afviser at der er et sammenfald mellem “Anita” og MM, på trods af den kuriositet at de begge angiver at have kørekort i 21 år og skriver en enslydende kommentar inden for fem minutter fortæller mig, at du ikke ønsker en reel dialog. Fair nok hvis de blot havde kommenteret låsefunktionen på benzinpumpen. Men det sammefald med de 21 år, så er der vitterligt ikke nogen tvivl mere.

      Jeg ved ikke hvillken cost/benifit analyse du har lavet. Du er velkommen til at poste den her, sammen med de øvrige parametre du mener er vigtige. Jeg VED, at som bureau kigger vi ALTID kommentarfeltet igennem. Det minut eller to der tager et skrive en kommentar, kan være forskellen på et dødt eller levende kommentarfelt. Især hvis det sker i pods, hvor man booster hinanden.
      Dit kommentarfelt vidner utvivlsomt om stor interaktion og dedikation fra dine brugere. For os, er dette ofte afgørende. Meget mere end eks. besøgstal, da disse netop kan forfalskes.

     • Nu fik jeg tilføjet til min kommentar, som du nok ikke har set, så jeg gentager lige: Du skriver, vi har statistikken imod os, men bliver ved med at insistere på, at der er tale om én Anita, som har lagt alle de samme kommentarer med de afslørende oplysninger. At der kun skulle være én eneste Anita, der kommenterede på seks år? Som skrev om Chandler Bing for fem år siden og om Herbert for to år siden på et indlæg? Det er ikke et bevis, det er en antagelse, som jeg finder meget usandsynlig. Jeg kan afsløre så meget, at vi har med i hvert fald fire forskellige (på udseendet legitte) emailaddresser at gøre. Den ene står i en af de kommentarer, du linker til. Du kunne jo sende hende en mail og høre, om hun reelt er Anita? En anden tilhører netop den kommentar, du anklager MM for at have skrevet.

      Ja, jeg afviser, at der er et sammenfald. For det har jeg bevis på i min ende, med mindre nogen seriøst har held med at tage røven på mig. Hvis du reelt ønsker at få endeligt bevis på, at din teori er falsk, så må du meget gerne sende mig en mail. Så skal jeg sende dig bevis på den email, der er tilknyttet kommentaren på indlægget her, som du påstår, MM har skrevet, ligesom jeg gerne skal kontakte Anita og spørge, om hun vil give bevis for, at hun er, hvem hun siger, og at hun fik kørekort for 21 år siden og har skrevet den kommentar. Det er det bedste, jeg kan gøre, selvom det på mange måder virkelig er at invadere hendes privatliv.

      Men jeg tager ikke imod flere crazy konspirationsteorier nu, jeg må simpelthen sætte en grænse her.

     • Miriam, du må selvfølgelig ikke sende dine brugeres e-mailadresser til mig. Derudover er der jo ikke bevis for noget som helst.

      Jeg kan dog sige, at den omtalte e-mail kun findes ét sted på Google – nemlig i føromtalte indlæg. Derudover findes der hverken på google, de gule sider, krak, cvr eller Linkedin en Anita Christiansen fra Als eller de omkringliggende områder.

      Igen, rigtig god weekend. Vi kommer ikke videre.

      Ps. Skriver fra en IP i Argentina og en ny email :)))

     • Nej, det skriver jeg heller ikke. Jeg skriver, at jeg må skrive til dem og derigennem kan skaffe samtykke og/eller bevis til dig. Og der er rigtig mange emails, der ikke er listet, men du kunne jo prøve at skrive til den og se, om du havde ret… 🙂

 • Mette Marie Lei Lange

  😂😂😂😂 Jesus! Tænk, at nogen tror, du har brug for falske kommentarer på hemmelighederne, Miriam!
  Men jeg vil da medgive, at det fandme er grineren, at jeg og Anita har skrevet præcis det samme! Det siger lidt om, hvor få af os 80’erbørn, der tilsyneladende har fattet den med benzinpumpen! 😄

  • Altså, jeg har haft kørekort i 16 år, og jeg kan knap nok tanke overhovedet, men jeg kører selvfølgelig i snit måske to gange på et år…

  • Mette, det er jo meget mere end et sammenfald med én kommentar.

   “Anita” kommer fra Nordals, kan lide Les Misérables, laver referencer til Chandler Bing, skriver præcis som dig og nu endda en kommentar som er identisk.

   • Jeg tror simpelthen både Chandler Bing og Les Miserables er en ting på Nordals du 😉 Selvom det ligger langt fra både KBH og Hamborg er de, i min erfaring, ganske internationalt orienterede, også dér.
    Hvis du er oprigtig i din nysgerrighed ift. Miriam og endda arbejder i branchen undrer det mig at du ikke har sendt en mail eller ringet?

    • Ja, det er kæmpe på Nordals.

     Men det undrer jer ikke, at både Anita og Mette Marie har haft kørerkort i præcis 21 år, og de begge var overraskede over benzinpumpen, og endda valgte at dele det inden for få minutter af hinanden? Altså, hvad det oddsne? Come the fuck one.

     • Du skal måske lige gøre opmærksom på, at det er dig, “Nevermind”, der svarer igen her. Så folk ved, hvem de snakker med.

     • Miriam, det havde jeg nu angivet.

      Ps. du glemte at godkende min kommentar til ovenstående opslag.

      Jeg er stadig lamslået over sammentræffet af to brugere, som begge har haft kørekort i 21 år laver samme kommentar inden for få minutter. Så vildt i kan påstå det er tilfældigt. Især når begge personer stammer fra Nordals, skriver ens og har de samme intereesser. Ville ønske jeg var klog nok til at kunne regne ud hvad den statistiske sandsnylighed er. Mit gæt er under 1%….

     • Dit navn stod som “Anonym”, da kommentaren kom til godkendelse. Jeg har godkendt din anden efter at have besvaret den.
      Du skriver, vi har statistikken imod os, men bliver ved med at insistere på, at der er tale om én Anita, som har lagt alle de samme kommentarer med de afslørende oplysninger. At der kun skulle være én eneste Anita, der kommenterede på seks år? Som skrev om Chandler Bing for fem år siden og om Herbert for to år siden på et indlæg? Det er ikke et bevis, det er en antagelse, som jeg finder meget usandsynlig. Jeg kan afsløre så meget, at vi har med i hvert fald fire forskellige (på udseendet legitte) emailaddresser at gøre. Den ene står i en af de kommentarer, du linker til. Du kunne jo sende hende en mail og høre, om hun reelt er Anita?

     • Så har det været et teknik-koks.

      Jeg har ikke nævnt Herbert med ét ord. Miriam, sidder dig og MM og skriver sammen lige nu?

     • Du har linket til en kommentar, hvor Anita nævner Herbert, det er den kommentar, hvor Nordals bliver nævnt. Jeg skrev til MM, da du skrev din første besked, fordi jeg synes, hun fortjente at kende til din anklage. Jeg er ikke i kontakt med hende nu, nej.

  • Åh, jeg blev helt skuffet, da det gik op for mig, at det var NordAls og ikke NorDals (forestillede mig et eksotisk sted i Norge 🤷🏽‍♀️).

   Bum bum, jeg har også løbende kommenteret på bloggen her, hvilken kendt blogger er mit alias mon?! Jeg kan også lide Chandler Bing, men er ikke fan af LM!

   Desuden skriver de jo ikke præcis det samme ordret!

   Jeg har, ligesom Miriam (OMG), haft kørekort i 16 år og vidste heller ikke det med pumpen!?

   • Okay.

    Vi kommer ikke rigtig videre i vores dialog. Du mener at det er rent tilfældigt at to brugere kan skrive det samme indenfor ganske få minutter inklusiv den detalje at de begge har haft kørekort i 21 år og ikke kan håntere at fylde benzin på. Og at de begge kommer fra Als, at de elsker Les Miserables, at de begge skriver præcis det samme om deres kjole- og skovalg og mange andre detaljer som også indbefatter det samme sprogbrug og vendinger. Btw. er listen på de 16 kommentarer ikke udtømmende.

    Du griber efter halmstrå, når du tror en e-mail er bevis for noget som helst. Derudover må du ikke udlevere dem, med mindre du ønsker at bryde persondataforordningen, så lad du hellere den ligge. Tak for snakken, som blot har bekræftet min nagende mistanke om, at influencermarkering er et luftkastel båret frem af vennetjenester og gnaveben.

    Jeg må dog rose dig for ikke at lukke kommentarfeltet, som det ellers er kutyme når skeletterne vælter ud af skabet. Om ikke andet er der lidt at tygge på for de folk der arbejder med influencermarkering. De fleste voksne har nok en ret god ide om hvorvidt hunden spiste lektierne eller ej.

    Rigtig god weekend.

    • Det ER tilfældigt, og jeg kan som sagt opklare det ved at skrive til omtalte Anita, hvilket jeg godt må, men det er du ikke interesseret i. Man kan godt fake en email, men hvis jeg skriver, og der sidder en ægte Anita i den anden ende, så er den jo ikke fake. Der er ikke tale om den samme Anita, som har skrevet alle de i din optik fordømmende kommentarer, og det kan jeg igen bevise ved at kontakte de mennesker, der rent faktisk har skrevet kommentarerne. Listen er ikke på 16 kommentarer, nej, den er på 29, det kan jeg selvfølgelig se i backend. Det ville stadig ikke være noget, der gjorde en markant forskel på mine statistikker, jeg skriver 300+ indlæg om året.

     Du synes, jeg griber efter halmstrå, og det er du i din fulde ret til, men jeg har absolut intet at skjule og har tilbudt at opklare misforståelsen. Mere kan jeg ikke gøre. Der er ingen skeletter i mit skab.

    • “Skeletterne vælter ud af skabet” 😂😂 tak for et godt grin, lige hvad folket trængte til!
     Er i øvrigt vild med, hvor meget “engagement” konspirationsteoretikeren giver dig i dette kommentarfelt👍🏻👍🏻 Som sendt fra himlen! Miriam, er det dig selv, som er Nevermind???!! 😱

   • Hvis du vil “opklare” noget, kræver det jo at indehaverne af disse e-mails tilkendegiver sig selv med et håndfast bevis såsom et kopi af deres sygesikringskort, en kopi af deres varmerenging eller noget tilsvarende. Hvis du vil belemre dine brugere med dette, er du velkommen. Jeg vil dog råde dig til at sikre at de har givet dig samtykke til at du kontakter dem uopfordret.

    Det er fuldstændig grotesk at du fastholder det ikke er påfaldende hvor mange sammenfald der er mellem “Anita” og Mette Marie Lei Lange. De starter BEGGE med at skrive dette: “Jeg har haft kørekort i 21 år” inden for ganske få minutter af hinanden. Dertil skal lægges, at du manuelt skal godkende alle kommentarer, hvorfor MM formentligt ikke har troet den første kommentar gik igennem, og derfor skrev en ny, men glemte at ændre det auto-fill browseren havde sat ind i WordPress-kommentarfeltet – fordi at browseren netop har gemt hendes rigtige navn. Det er en forklaring der er SÅ meget mere plausibel, end at det er tilfældighedernes spil af to forskellige personer med kørekort i 21 år skriver det samme. Ærlig talt. Det er grotekst.

    • Jeg forstået, at du synes, det urealistisk. Jeg benægter ikke, at det er et vildt tilfælde, men ikke desto mindre er det det, der er sket, og jeg beviser det som sagt gerne, hvis du sender mig en email. Ellers lukker jeg den her. Som du selv siger, kommer vi vist ikke videre. 🙂

     • Til almen info – hvis der skulle være nogen, der følger med i dramaet i kommentarfeltet 😀 – har jeg kontaktet Anita, som har været en decideret engel og sagt, at hun meget gerne vil hjælpe med at opklare misforståelsen. Hun har derfor sendt mig et billede af sit kørekort samt bekræftelse på, at hun har skrevet omtalte kommentar, og jeg har (med samtykke, selvfølgelig) sendt begge dele videre til Nevermind. Jeg håber, det er nok og føler i hvert fald, jeg har gjort mit for at løfte bevisbyrden. 🙂

    • Det er decideret komisk, at du, Nevermind, seriøst mener, at denne Anita og MM skulle være den samme og at et af dine argumenter er, at de skriver ens. I Anita-kommentarerne, som du har lagt på reddit er der den ene fejl efter den anden – f.eks. mellemrum mellem tegn og ord og “sku” i stedet for “skulle” og flere andre små “fejl”/mærkelige skrivevaner. Har fulgt MM længe, og hun er SÅ præcis i sit sprog – Hun ville aldrig lave den slags grammatiske fejl. Så argumentet, at de generelt skriver ens er helt på månen.

     (og nej, jeg er ikke blogger eller en bloggers ven eller en bloggers noget som helst andet, bare en helt almindelig læser her på Miriams Blok, der synes at dine påstande er uhyrlige – og i øvrigt, siden du er så vidende om reglerne på området, så kender du muligvis også til ordet “injurier”. Ellers slå det lige op, vil du?).

    • Kære alle.
     Jeg hedder Anita. Det var mig der skrev den kommentar i går, som jeg nu finder ud af har skabt så meget debat.
     Jeg ved godt, at jeg ikke med denne kommentar kan bevise hverken mit navn eller at det var mig ser skrev kommentaren. Men jeg håber I tror mig!
     Når man indsender en kommentar skriver man sin mail. På den måde har Miriam i dag kunne kontakte mig og fortælle mig om alt det her. Jeg har ikke orket at læse det hele. Men kunne se noget om Nordals, Chandler Bing og Les Miserables. Jeg bor på Sydsjælland. Husker ikke at have skrevet noget om CB (men det har taget mig over 20 år at lære at man ikke er nøde at stå og holde på benzinpumpen, så en kommentar om CB kan jeg snilt have glemt). Men ja, jeg har skrevet noget om Les Miserable – ikke at jeg ved, hvad det har med sagen at gøre…
     Jeg kender ikke Mette Marie. Har aldrig mødt hende eller talt med hende. Jeg bor måske under en sten, men har aldrig hørt om hende, som nu beskyldes for at have skrevet min kommentar. Jeg har ingen som helst interesse i at fuske med nogen kommentarer.
     Jeg har sendt Miriam et billede af mit kørekort for at bevise mit navn og hvor længe jeg har haft kørekort. Og ja – det viser sig at være 22 år jeg har haft det! Jeg huskede et år forkert. Tænkte ikke, at det skulle ende i at have betydning – så tjekkede det altså ikke inden jeg skrev!
     Selv om jeg ikke har gjort noget forkert har jeg undskyldt overfor Miriam, fordi jeg er ked af, at jeg indirekte er skyld i, at alt det udviklede sig som det gjorde.
     Jeg kan ikke gøre så meget fra eller til – med mindre Nevermind vil mødes med mig? Så kan jeg da vise mit ID og bevise at mailadressen er min og har været det i – tror jeg nok – 21 år 😂. Nervermind vil nok ikke mødes med mig (men tilbuddet står ved magt), men om ikke andet, så håber jeg, at mit tilbud gør, at alle andre der læser med, vil tage det som bevis for, at jeg er Anita fra Sydsjælland og jeg er kommentarens forfatter.
     Glædelig december til jer alle!
     Anita.

     • Kæreste Anita. Jeg har takket dig privat, men du får den sgu lige offentligt også. Du har simpelthen været en ven i nøden og gået above and beyond i dag, og jeg er dig utroligt taknemmelig for hjælpen! Nordals-kommentaren er i øvrigt skrevet af en anden Anita med en anden emailadresse, så det er ikke så mærkeligt, den ikke giver mening for dig! 😀

    • Nevermind, det er din opførsel, der er grotesk. Sandsynligheden for, at en tilfældig Miriam-læser fik kørekort for 21 år siden er jo ikke ligefrem forsvindende lille. At påstå, at samtlige læsere med navnet Anita, som nogensinde har kommenteret på Miriams blog, MÅ være den samme, er lige så grotesk. Kram til dig, Miriam. Den omgang havde du ikke fortjent ♡.

  • Hej MM
   Noget helt andet… er du helt stoppet med at blogge? Jeg plejer at læse din blog, men kan ikke se et nyt indlæg i virkelig lang tid? Jeg er ikke på insta så jeg ved ikke om jeg har misset en annoncering om decemer pause eller om du har skiftet domæne?
   Rigtig god jul til både Miriam og MM 🙂

 • Blot til info:
  Den kæmpe store blogger og influencer Clemmie Hooper (Mothersofdaugthers) blev fanget i at skrive under falsk navn og kommentere på blogger veninders indlæg.

  Hun mistede hele sin “forretning” som influencer.

  Så ja det her er alvorligt!

  • Jeg har bevis for, at det hele er varm luft, men derudover skrev den omtalte influencer tilsvinende og racistiske kommentarer, så det er ikke helt samme situation.

 • Ha ha Nevermind. Du gav det største grin! Tænk at bruge sin tid og energi på sådan en måde.
  Du er meget tålmodig Miriam – og altid saglig! You rock!!!!!

  Tilbage til det vigtige… HVEM ER DEN FOLKEKÆRE MUSIKER?????

 • Nevermind. Synes måske det er lige lovlig voldsomt, at du opfører dig som om, at de “beviser” du har, er endegyldige og fuldstændig beviser din sag. Den måde du skriver på, både her og på reddit får det til at lyde som om, du lige har bevist eller andet frem for, at du blot er stødt på noget, som vækker din mistanke… sådan fungerer det altså ikke.

 • Høøørt til det med musikeren! Særligt hvis der er andre, der er også er krænket af vedkommende! Lad os nu lige få sat en stopper for, at nogle mener, det er okay at gramse på andre!

  Og jer gravide, min mand havde det på samme måde, nul sex (og jeg var ellers jævnt vild i varmen 🤷🏽‍♀️)

 • Hold kæft mann.

  Næste gang jeg skal læse hemmeligheder så skal jeg da lige huske popcornene.

  Nu når man ikke kan gå i byen er det fedt man lige kan komme ind på bloggen og blive underholdt. Så kom der alligevel noget godt ud af corona situationen

 • Hvad nu hvis Nevermind i virkeligheden er Miriam, og hun selv har skrevet kommentarerne for at booste sine tal 😱 Ej, spøg til side, håber ikke det er too soon. Cadeau til dig, Miriam, for at have håndteret situationen så sagligt, grundigt og gennemsigtigt. Hvor må det være irriterende at skulle bruge så lang tid på at afvise grundløse beskyldninger, men jeg synes ikke din tid er spildt; jeg har i hvert fald fået endnu mere respekt for dig og din virksomhed.

  • Hahaha, du joker, men jeg har før modtaget netop den beskyldning, da jeg fx konfronterede en fatshamer og blev spurgt, om jeg mon havde skrevet de grimme kommentarer til mig selv for at få opmærksomhed? Shit’s crazy, yo. 😀

 • Hold da op en omgang. Øh sammenfald sker og så går livet og bloggen videre.
  Synes godt nok det er usympatisk at beskylde Miriam for snyd.

  Tak for en god blog Miriam. Keep up the good work. Og mere Herbert 😜

  • Jeg er sgu lidt udmattet oven i hovedet efter den omgang, men jeg er sindssygt lettet over, at Anita er så fucking nice et menneske, at hun ville hjælpe med at udrede situationen.

 • Jeg har et navn der er let genkendeligt, så jeg underskriver mig med mange forskellige navne, jeg har også brugt Anita ved flere lejligheder, på forskellige blogs.

  Miriam, jeg forstår ikke din styrke og vilje til at forsøge igen og igen. Jeg tror vi er mange faste der læser med, kommenterer og dermed bare støttede dig uden at sige noget. Men jeg vil gerne gøre det helt tydeligt, at sammenfald sker hele tiden, særligt i den virkelige verden.
  Jeg læste det som injurier og blev lettere rasende på dine vegne.

  Kirsten, som slet ikke hedder Kirsten i virkeligheden.

  • Jeg burde måske have ladet den ligge, men jeg vægter min troværdighed og min etik ret højt, så jeg blev sgu sur!

 • Nevermind – Hvor bliver dit svar af til Miriam, efter hun har skaffet dig deciderede bevismaterialer!
  Hvor er det langt ude.

 • Ærligt, så har jeg sjældent oplevet så god digitalt underholdning. Miriam, jeg forstår, at det er vanvittigt hårdt at skulle deale med, men sådan tænker jeg vi alle oplever? Der er altid en der skyder med skarpt, og kan du ikke klare mosten, jamen så kan du bukke dig i støvet og blive der. MEN… det gør du ikke! Så dermed har du vist, hvad du ønsker med bloggen, og det er virkelig imponerende og prisværdigt! Jeg følger dig med jævne mellemrum, med lige dele skepsis og beundring. Jeg ærger mig dog en smule over, at du går i forsvarsposition af den kaliber, som du gør. “Har man nogen at skjule, går man i forsvar”, som det siges. Og det ærger mig, da du virker så ægte og ligetil. Jeg er fortsat din loyale følger, og vil blot råde dig til at rette panden mod himmelen, og være stolt, ærekær og give en royal fuck for det negative!
  Du gør det godt, og har gjort det rigtig godt i mange år! Det her slår dig ikke ud!

  Og ps. Det der med den Benzin pumpe… jeg er FLOV på mit eget køns vegne! Det svarer til at trykke ENTER på et tastatur. Lær det!
  Kh Kirsten, som heller ikke hedder Kirsten 😂

  • Man befinder sig unægteligt i en lidt svær position, når man bliver mødt med en sådan anklage. Du skriver, de siger, man har noget at skjule, hvis man går i forsvar. Men de siger også, at den, der tier, samtykker. Så hvad er den rigtige reaktion, der ikke bliver mødt med skepsis? Jeg er ikke sikker på, det er muligt at vinde overhovedet, og det virker ikke rigtigt fair. I dette tilfælde var jeg heldig at kunne modbevise anklagen uden skyggen af tvivl, men som du og så mange andre kunne Anita lige så godt have valgt at bruge et alias, og så havde jeg ikke haft en chance. Jeg tror ikke umiddelbart, jeg synes, at det er forkert at reagere, som jeg gjorde. Jeg blev helt ærligt både ked af det og skidesur over at modtage et så voldsomt angreb på både min person og min virksomhed, og jeg syntes og synes, det er en temmelig absurd konspirationsteori. Jeg er sikker på, du ikke er ene om at mene, at det ville være bedre at ignorere en situation som denne, men for mig er den naturlige reaktion at nægte at lade den sidde på mig. Det ER for mig stolthed at forsvare mit gode ry og rygte, og det tænker jeg også, jeg vil gøre en anden gang. 🙂

  • Anita her. Ja, dén Anita.
   Alt hvad jeg har gjort er at skrive en selvironisk kommentar, som på ingen måde burde kunne træde andre over tæerne.
   Folk må gerne grine af, at jeg ikke er den skarpeste kniv i skuffen (det gjorde jeg selv!)

   Men jeg er åbenbart helt uden min viden og uden min accept blevet citeret andre steder end netop her på Miriams Blok, som er det eneste sted, hvor jeg har ønsket at mine kommentarer skulle fremgå.
   Jeg er blevet misbrugt i en eller anden hetz mod både Miriam og Mette Marie.
   Min eksistens er blevet draget i tvivl for crying out loud!

   Miriam og Mette Marie er blevet beskyldt for at lyve og snyde. (Og da JEG skrev den kommentar kan jeg med 100% sikkerhed sige, at det intet har på sig.)

   Så skulle vi ikke enige om, at det ikke Miriams ageren der skal peges fingre ad 😘. Og at det ikke er hende der skal forsvare sine handlinger.

   Jeg er i hvert fald glad for, at føle at du, Miriam, har forsvaret mig. Og at jeg kunne være med til at forsvare dig og Mette Marie.

   Sandheden bør vel altid trumfe løgnen.

   • Jeg er fandme så ked af, at du er blevet blandet ind i hele den her misere, Anita, og samtidig helt utroligt taknemmelig for, at du ville hjælpe mig ud af den igen. Jeg kan umuligt forestille mig, det har været en fed oplevelse for dig heller.

 • Camilla (ja, det er mit rigtige navn)

  HAHAHAHAHA! Åh altså, der gav mig lige dagens grin, det er jo helt ude i hampen det her – det virker som om Nevermind virkelig prøver at starte en shitstorm mod både dig og MM, fuldstændig ubegrundet i øvrigt. Men hatten af for dig Miriam, for at tackle det med sådan en ro (i hvert fald på bloggen, kan forestille mig du var væsentlig mere frustreret i virkeligheden end det fremgår af dine kommentarer).
  Det ironiske er jo lidt, at Neverminds kommentarer har affødt rigtig mange nye kommentarer og dermed boostet dit indlæg – er sikker på det stikker helt af med annoncerne nu, haha 😀

  • Haha, jeg sætter pris på, at du giver mig ros for at håndtere det med ro ca. samtidig med, at Kirsten kommenterer, at jeg går for meget i forsvarsposition. Jeg har virkelig svært ved at gøre alle glade her! 😀 Men ja, hvis Nevermind har ret i sin markedsanalyse, så kan jeg jo forvente samarbejderne rulle ind nu!

 • Julie (vi er mange der hedder Julie)

  Wowwww. Hahaha fik læst hemmelighederne lidt sent i den her uge og shit et vildt indlæg! Du fortjener alle annoncekronerne bare for det her content 😀
  Nu hvor jeg læser det hele for første gang virker Nevermind ret saglig og som om hun arbejder med influencing. Jeg arbejder med hvidvaskning og where there’s smoke there’s fire – så jeg synes også det er RET sandsynligt at den Anita der skriver om Nordals, Chandler Bing og Les Miserables er MM. Men hvad problemet skulle være i det, forstår jeg ikke. En mailadresse ved vi alle jo nemt kan oprettes, samme med VPN. Beskeden fra den “rigtige” Anita virker RET fake hahah. Hun forklarer alt for meget og har en forklaring til det hele. Normalt plejer folk altid at begrunde alt for meget når de lyver. Hvis man ikke har noget at skjule plejer man bare at sige ” jeg gjorde det ikke”. Så for at få ordenligt bevis tænker jeg at vi alle kunne få lov til at se Anitas kørekort (altså med hendes oplysninger og billede streget ud). Så kunne vi få afklaret om der ER en Anita, eller om det er MM der skriver fra sin falske mail hahah. Det er jo ikke forbrydelsen der er det værste nu, det er cover-up’et hahah.

  • Jeg har svært ved at forstå, at du synes, Nevermind virker saglig(?), mens hun bliver støt mere aggressiv og ukonstruktiv i den måde, hun formulerer sine anklager på. Mængden af lommeanalyser omkring, hvorfor konspirationsteorien må holde stik, er ganske imponerende efterhånden, men det er også VIRKELIG udmattende at skulle stå på mål for. Jeg er træt, og jeg er ked af det, og jeg bliver frustreret over, at du betragter det som underholdning, for jeg kan garantere, at det ikke er sjovt for mig. Da jeg sendte beviser til Nevermind (som jeg sjovt nok aldrig hørte fra igen efterfølgende), gav Anita mig også tilladelse til at dele herinde. Det havde jeg virkelig håbet ikke var nødvendigt, for jeg synes ikke, det er i orden, at hun skal blandes ind i det her, men igen, jeg synes ikke, ret meget omkring det her egentlig er i orden. Her er billedet, og så vil jeg meget gerne have lagt den her sag i jorden. Hvis du stadig er skeptisk, skal du være velkommen til at tage imod Anitas tilbud om at mødes.
   https://imgur.com/a/VY9OUpH

   • Hej igen,

    Det var ikke meningen at du skulle blive frustreret og ked af det! Jeg havde ikke lige tænkt på hvordan det er at være dig i den her situation.

    Men hold da kæft, fedt at få kørekortet! (Respekt til Anita). Så er den vidst lagt i jorden.
    Men bortset fra det forholder Nevermind sig jo netop meget konkret og gentager sine pointer. Jeg opfatter det ikke som aggressivt eller ukonstruktivt overhovedet, det gav stof til eftertanke. Men det er heller ikke mig det var rettet imod, så forstår godt at du måske er blevet mere ramt. Men god aften, og tak for dit hurtige svar!

    • Jeg tror ikke, jeg synes, det er så konstruktivt fx at kalde det grotesk, at jeg bliver ved med at modargumentere hendes påstande, for selvfølgelig gør jeg det, når de ikke er sande. Men det er jo virkelig umuligt for mig at vinde i den debat. Jeg virker skyldig, når jeg modargumenterer, men jeg virker også skyldig, hvis jeg ikke gør, og Anita virker skyldig (eller falsk), fordi hun forklarer situationen for grundigt(?). Det har virkelig ikke været en rar oplevelse på nogen måde. Men jeg håber virkelig, den kan afsluttes endeligt nu.

 • Line - og ja, det er mit rigtige navn

  Den aller aller ærligste blogger i hele kongeriget er Miriam og det er fandme langt ude at piske en stemning op over to nærmest identiske svar. Jeg kunne have svaret nøjagtigt det samme bortset fra at jeg kun har haft kørekort i 7 år. @nevermind, find en anden at kaste dine åndsvage konspirationsteorier efter og lad Miriam være i fred. Vi andre nyder hvert et ord, der flyder fra hendes fine pen.

  • Det er jo nok også derfor, jeg kæmper så hårdnakket, selvom jeg kan forstå, det var den forkerte taktisk, hvis jeg ville se uskyldig ud. Men min troværdighed betyder virkelig meget for mig, det er fandme vigtigt for mig, at folk ved, at jeg er ærlig.

 • Miriam du er min absolutte yndlings blogger! Jeg kommentere dog faktisk aldrig fordi jeg er virkelig dårlig til at formulere mig grundet en senhjerneskade. Men du fortjener at vide at du gør det virkelig godt❤️ Tak for dig❤️

 • Du gør det mega godt, Miriam! Jeg følger dig, fordi jeg føler, du er autentisk, du skriver godt, og du altid har interessante vinkler på forskellige sager. Jeg er ærlig talt lidt chokeret over kommentarfeltet til dette indlæg – både Neverminds beskyldninger og dem, der bare mener, det er underholdning. Du får et COVID-19-venligt, virtuelt kram herfra!

  • Jeg sidder lidt med samme følelse. Sammen med chok over, hvor super nederen position man sidder i, når nogen kommer med en anklage på den måde.

   • Jeg kan ikke sætte mig ind i, hvordan det føles. Men jeg er glad for, at du holder ved. Jeg har godt nok haft nogle dage, hvor livet føltes svært og uoverskueligt, og du har med dine indlæg og Insta-stories været med til at gøre det hele lidt lettere at bære. Så tak!

 • Hold da helt op, hvor kan du bare holde hovedet koldt og mega højt, Miriam 💕
  Sikke en styg tur i vridemaskinen, du lige har fået, men hvor er du bare sej til at håndtere det!!
  Jeg sender dig en corona venlig virtuel krammer og en High five for det vilde arbejde, du har gjort for at skaffe en tåbe bevis på at Anita findes..
  You rock ❤️
  Ps. Flere billeder af Herbert, tak ❤️

 • Alright, skulle der være nogen, der stadig overvåger dette kommentarfelt for de sørgelige rester af drama, så lukker jeg det til orientering nu. Jeg vil mene, der er blevet sagt alt, der kan siges i den sag, og at der har været god tid til at gøre det. Jeg har med samtykke uploadet et billede af Anitas kørekort i tråden her. Hvis der stadig er nogen, der vælger at tvivle, så er der alligevel ikke mere, jeg på nuværende tidspunkt kan gøre for at ændre deres mening. Jeg håber, de fleste kan forstå, at det ikke har været en særlig rar oplevelse, og at jeg virkelig ikke ønsker at bruge mere tid på den nu. Tak for mestendels god ro og orden. <3

Der er lukket for kommentarer.