Jeg er jo Bridget Jones #445

1. Den anden dag fandt jeg en agurk i min grøntsagsskuffe, der havde forputtet sig under en pose gulerødder og altså faktisk var gået 95% i opløsning. Var meget fascineret over, at indpakningen imidlertid holdt tæt, så indholdet forblev i plastic-hylsteret – selvfølgelig lige indtil jeg var halvvejs henne ved skraldespanden.

2. I går holdt min svoger fødselsdag, og vi startede dagen i Køges springcenter, hvilket var ganske underholdende, men jeg jeg kan love for, at lugten af sure gymnastikmåtter kan vække nogle glemte barndomstaumer til live!

3. …Og så kan skumgummigraven ikke anbefales til folk med støvallergi. Det var kun en snert upraktisk, fordi min inhalator lå derhjemme, men det siger måske sig selv, at symptomerne er hosten og nysen, og jeg skulle med det offentlige hjem et par timer senere!

4. Herbert er begyndt at stjæle mine ørepropper. Jeg har ikke været i stand til at finde en eneste af dem endnu, men jeg er sikker på, han har et lager et sted.

5. Jeg var ved at skære asparges og fik grundet min manglende finmotorik skåret en del af min negl af. Det ramte ikke fingeren eller noget, men det er lige før, det havde været at foretrække. Jeg havde lige filet dem til den rigtige form.

6. Mit dankort udløber i næste måned, så jeg ringede til min bankrådgiver for at sikre mig, at der ville komme et nyt automatisk. Det viser sig, at min bankrådgiver er stoppet, det var der bare ikke nogen, der havde fortalt mig.

7. Er i øvrigt underligt stolt af, at jeg har haft et dankort så lang tid, at det udløber. Jeg tror aldrig, det er lykkedes mig før, jeg smider dem altid bare væk.

8. …Er mindre begejstret over alle de hjemmesider, der gemmer mine betalingsoplysninger på deres side, fordi jeg nu skal til at indtaste mine nye tal en halv million gange.

9. Der er lidt over to måneder til jul, og jeg er begyndt at skrive på min ønskeseddel, så jeg ikke som sædvanligt ikke aner, hvad jeg skal ønske mig, når min familie spørger. Det er jeg underligt stolt over, på trods af at listen pt består af én ting: En ny stegepande.

10. Jeg mangler kritisk et par pæne, sorte støvler sådan lige nu, så jeg bed i det sure æble og bestilte et par hjem, der var smådyre, men forhåbentlig også i en god kvalitet. De sendte mig dem tre størrelser for små og i brun. Tak tak.

Kommentarer (19)

 • Nogle banker har det samme kort nr, når det bare fornyes. Ved ikke præcis hvilke banker, men bla. Nordea

 • Åh den med støvallergi! Det er virkelig også min størst udfordring pt ?
  Når man pludselig bliver overmandet af et kæmpe nys i netto ??

 • Og du skal huske et nyt sikkerhedstal ?
  Lige nu har jeg også kun et ønske til jul, et elektronisk stegetermometer ?

 • Min kat stjal også mine ørepropper, uden at jeg kunne finde dem, indtil jeg en dag fandt en i kattebakken og fandt ud af, at han havde ædt dem!! Det kan være, at Herbert har samme tendenser, og at du skal kigge dér 😉

 • Nr. 6 har jeg også prøvet.
  Vi stod og var ved at købe bolig. Det var så pinligt, da mægler bad os om at oplyse vores rigtige rådgiver. Banken undskyldte ved at give en lavere rente.

  • Det gjorde jeg også engang, men nu er mine oplysninger heldigvis lagret de fleste steder, så man ikke behøver taste dem ind hver gang. Jeg ser frem til at nå dertil igen! 😀

   • Kald mig paranoid, men føler mig utryg ved at lade det være gemt hos nogen webshops mm. Sikkerhedsforanstaltningerne (kæft det var et langt ord) varierer så meget fra sted til sted.
    Så jeg kører den autist stil ?

 • Haha, jeg bestilte sko til min datter i størrelse 35 og de ankom med posten… i størrelse 25? nogen må have glemt læsebrillerne den dag.

 • Jeg fik nyt kort i foråret og efter at have indtastet de nye detaljer første gang popper både det gamle og nye op så jeg kan vælge….så det burde være lige til. Ved ikke hvordan jeg sletter det gamle, men så længe jeg bare kan klikke på det nye er alt ok. Happy shopping ?❤️

  • Det gør det desværre bare ikke ved alle sider – det kræver, de enten har Safepay eller tillader autofyld. Og derudover er der jo så alle de sider, der trækker betaling via mit dankort. Streamingtjenester, velgørenhed, etc. Det kommer til at tage en krig, jo! 😀

 • Undskyld på forhånd, for jeg ved du hader gode råd, men ved du godt at man kan blive vaccineret mod støvallergi? Man tager én (ret dyr, jo jo) tablet om dagen i 3 år, og så er man sikret i 10 år!
  Bonus: efter 3-6 måneder har man ingen symptomer.

  • En vaccination ville jeg nok være okay med, men det der lyder som en tre år lang pillekur? Det virker ikke umiddelbart til at være besværet værd, så generet er jeg heldigvis ikke af det. 😀

Der er lukket for kommentarer.