Jeg er jo Bridget Jones #444

1. Den anden dag gik jeg barfodet henover stuegulvet og trådte et stykke glas op i foden. Jeg av’ede og ømmede mig og humpede hen til sofaen for at få glasskåret ud af foden, hvorefter jeg kunne konkludere, at det slet ikke var et glasskår, men et lillebitte afsindigt spidst stykke kattemad.

2. I fredags så jeg første gang et afsnit ‘Vild med dans’ fra ende til anden, og jeg forstår nok stadig ikke helt fascinationen, til gengæld var Instagram tydeligvis med på en lytter, for har ikke fået andet end ‘Vild med dans’-opslag i min explore siden.

3. Børstede mit hår for første gang i et par uger (#krøllelife), og børsten var så fuld af hår bagefter, at jeg undrer mig lidt over, at jeg overhovedet har hår på hovedet endnu.

4. Når ens krop beslutter sig for at fucke lidt med ens cyklus, og man ganske uforberedt vågner op på det japanske flag.

5. …Selvfølgelig ekstra bittert, fordi betalingsvaskeriet i mellemtiden er blevet indviet.

6. De gode clementiner er kommet, og jeg ser frem til langsomt at ætse mine tænder væk henover de næste par måneder.

7. I denne uge har jeg tudet over teknik tre gange. Seriøst, langt det meste af tiden kører bloggen bare sig selv rent teknisk, men den sidste måned er alle teknikproblemer i verden faldet ned i skødet på mig, og jeg er slet ikke IT-begavet nok til at kunne håndtere dem.

8. Den anden morgen åbnede jeg køkkendøren til omkring 20 bananfluer, der bare sådan fløj rundt og chillede. Jeg havde glemt en banan i frugtkurven, og de tager åbenbart deres navn meget alvorligt.

9. Jeg er blevet opmærksom på, at mellemrumstasten på mit tastatur siger en anden klik-lyd end alle de andre taster, og nu kan jeg på ingen måde abstrahere fra det igen.

10. Fik en mail om, at der var kommet en pakke til mig. Gik ned i pakkeshoppen. Diskuterede med pakkemanden i 10 minutter, fordi min pakke var addresseret til “Miriams Blok” og jeg ikke hedder “Blok” til efternavn…

Kommentarer (11)

Der er lukket for kommentarer.