Kommentarer (26)

 • Jeg siger også til alle, at jeg ikke vil have flere børn. I virkeligheden er jeg bare sikker på at jeg aldrig finder en partner. Så er det lidt nemmere at lade som om, det er ens eget valg.

 • Jeg siger også til folk jeg ikke vil have børn, ønsker dog ikke noget højere men lider af PCOS og det gør ufatteligt ondt og sige det, så siger hellere jeg ikke ønsker børn 🙁

  • Du er slet slet ikke alene. Jeg ved dog bare ikke, om jeg simpelthen er blevet for egoistisk til overhovedet at få et barn, hvis det blev muligt. Prøvede i mange år, men intet lykkes. Nu er jeg 33, har den mest vidunderlige partner uden børn, og jeg tror umiddelbart ikke, at vi ønsker at ændre vores egoistiske hverdag med lange arbejdstider og cafe besøg… Den er svær…Jeg håber, at han vil give mig den ubetingede kærlighed i stedet for ☺️

 • Er det mon en svigermors snedige hævn for at sige “jeg ved godt du var falsk i starten, jeg er en elendig kok og nu skal du stege lidt” ?? Hehehe

 • Det eneste værre end mellemrum i sammensatte ord er folk, der skriver jer og jeres med stort. Aaargh!! Sagde jeg som om jeg heller aldrig laver fejl 😀

 • En undersøgelse viste for et par år siden, at mange briter sover med deres bamse. Jeg har da også mine bamser. De bor trygt hos mig, er et fint barndomsminde, de får også et kys og de er en trøst. Det er sommetider nødvendigt. Livet er hårdt.

 • Ahahaha, den med frontkamera ? Hvem kan slappe af og føle sig sexet i den stilling, nogensinde igen….?! ??

  • Jeg vil gerne på vegne af alle mænd afkræfte det. Der er en kommentar længere oppe om, at der nok bliver fokuseret på andet end en potentiel dobbelthage i den sitaution. Det er jeg fuldkomment enig i.

 • Må så meget få min kæreste til at uddybe, hvem der der Star Trek’ere er. Han elsker det show.

  .. må sgu bare satse på, han ikke er indsenderen :p

Der er lukket for kommentarer.