Kommentarer (14)

 • Jeg har præsteret en skedeprut til yoga. Der er ikke andet for end at grine af det og holde hovedet højt ?‍♀️

 • Dig med de 3 børn og en utro mand… Gå fra ham og tag børnene med. Få en hverdag med dig og dine børn.
  Det er hårdt, men du kommer så meget stærkere ud på den anden side.
  Livet er for kort til at gå og være ulykkelig ❤️
  Hilsen en der har været i din situation

 • Jøsses nogle kontroversielle hemmeligheder denne uge! Det er vel ikke hende der skal holde på ham, det er vel ham der skal holde nallerne væk.

  • Jeg havde samme tanke. Sympatiserer med ham?
   Jeg dømmer ikke, jeg forstår bare ikke hvad der menes. Hvilken del er det mon der sympatiseres med? ?‍♀️

 • Til forælderen, hvis barn ikke længere har kolik: helt ærligt, du har et lille barn. Du har (formentlig) været igennem flere måneder med konstant gråd, stress i allerhøjeste grad og søvnmangel. Du har al tilladelse til at melde fra, selvom din søn er rask.

 • Til moderen med kolikbarn: Vi lider nok alle af behagesyge og forklaringsmani. Bare sig nej tak til arrangementer og ting, som du ikke har lyst eller overskud til. Du behøver ikke forklare hvorfor. Væn folk fra, at de har krav på en forklaring.

  • Yes, ville have skrevet noget tilsvarende, men du siger det så fint. Tak <3

   Tilbage i marts besluttede jeg mig for at sige mere nej, fx til invitationer, hvor jeg instinktivt ved, at jeg ikke har lyst eller kan overskue det, men alligevel fik sagt ja. Så kom corona, hvilket gjorde det hele noget lettere. Nu øver jeg mig i at blive ved – med at leve det liv, hvor jeg er tro imod mig selv, værner om min energi og respekterer egne grænser, og ikke længere levere efter andres forventninger til, hvad jeg skal og bør gøre. Freedom baby! 😀

   • Det er SÅ godt skrevet – jeg har selv lige noteret mig “behagesyge og forklaringsmani” 🙂 Jeg gør det selv – jeg tror, at jeg skylder alle mulige mit selskab og virkeligheden er der rigtig få ting, som jeg gider.

    Uagtet ejerskab af et tidl. kolikbarn er vi vist mange, som kunne lære noget her. Jeg elsker kommentarfeltet til hemmelighederne, her er seriøst rummelighed!

Der er lukket for kommentarer.