Kommentarer (16)

 • Min morfar blev altså også helt medgørlig da han blev dement, og det har han ved Gud aldrig været tidligere! Det kan lyde nedern, men når det nu er sandt. ??‍♀️ Don’t feel bad. ❤️

 • Jeg forstår ikke den med de sjuskede overboere. Skulle de blive pinligt berørte over at se noget fancyere skrald end deres eget? ?

 • Okay, what? Den sidste.. Altså far og søn havde et væddemål om sex med sønnens (ex-)kærester?! Den med de sjuskede overboer forstår jeg ikke – skulle de blive mindre sjuskede af at se at underboen køber økologisk og dyr sushi? ?‍♀️

  • Den sidste refererer vist bare til tyver-reglen, der går på, at man skylder en tyver til en person, hvis man har en fælles sexpartner, og de var der først. Som jeg læser den med overboen, handler det om, at de skal føle sig lidt underlegne, fordi underboen føler sig mere tjekket. 🙂

  • Nej. Ikke et væddemål. Men den, der kommer efter, skylder den, der kom før en 20’er. (Sådan siger man i hvert fald.)

  • Jeg har altid bare hørt, at den sidste skal give en cheeseburger. Men han kan selvfølgelig også nappe én selv, når nu han er der..

 • Årh hvor er jeg glad for at komme ned i kommentarsporet og se at jeg ikke er den eneste der følte mig “sjusket” fordi jeg ikke forstod meningen med affaldet.

 • Dig med stress, du bliver ikke mindre stresset af at ryge, tværtimod. Det er den lille pause på 7min hvor man klarer hovedet der hjælper. Den kan du vel også snige dig til? ?

  • Dette skal på ingen måde ses som en opfordring til at begynde at ryge, men der er faktisk en psykologiprofessor på KU, der hvert år holder en (bevidst provokerende) forelæsning om, hvorfor rygning på nogle områder kan ses som værende sundt. Det handler nemlig ikke kun om pausen, men også at der sker noget, når man tvinger sig selv til at trække vejret roligt og regelmæssigt, som man gør, når man ryger. Det virker på mange beroligende og afstressende. Men det er selvfølgelig helt uden at tage højde for alle de meget problematiske ting, der også kommer med rygning!

 • Jeg har da aldrig brugt et sekund på at kigge på mine naboers skrald.. eller følt mig underlegen over samme?

Der er lukket for kommentarer.