Kommentarer (12)

 • Til dig med de dyre sko: gå til en skomager (vælg en der er med i skomagerlauget, det er garanti for ordentligt arbejde) og bed dem om hjælp. De kan blokke dem ganske let ud, eller blot blødgøre læderet, hvor problemet er. Det er ikke så pokkers dyrt.

 • Til dig med den dårlige hørelse. Jeg kan kun anbefale at få høreapparat det gør livet SÅ meget lettere – og man bliver meget mindre træt.
  Jeg er virkelig glad for mine!

  • Og vil du ikke også nok fortælle det til din mand så hurtigt som muligt. Min mand hører dårligt, og jeg ville have troet at han var både uintelligent og virkelig uhøflig, hvis jeg ikke vidste det. Han har fået høre apparat nu, og det gør alting meget lettere (og de fås i små, fine udgaver med god lyd).

  • Kæmpe kram til dig med høretab. Der er desværre et stort stigma forbundet med høretab, hvilket holder rigtig mange fra at få gjort noget ved det. Ingen af fordommene holder stik, og du er stadig den samme person med eller uden høretab <3

   Derudover kan jeg kun opfordre til, at få gjort noget ved det, da det udover livskvalitet også nedsætter hjernefunktion. Jeg kunne skrive en lang liste med alvorlige følger af ubehandlet høretab (læs evt også her: https://www.widex.dk/da-dk/blog/4-virkninger-af-hoeretab), men summa summarum er at det absolut ikke gør dig gammel, mindre intelligent eller syg, at have et høre tab! Derimod kan ubehandlet høretab accelerere processen i forhold til sygdom og aldring.

   Som sagt er der så mange muligheder inden for høreapparater, og det kan næsten ses som en opgradering, da du kan styre dem med en app og bruge dem til både streaming, telefonopkald osv. Kig eventuelt på nogle af de nye Oticon eller Resound produkter.

   Kæmpe kram herfra og en stor opfordring til at få taget det første skridt.

 • Til dig der nu enten har fået en eksmand eller er blevet papmor, hold op, hvor jeg håber, du er omgivet af gode mennesker <3

  • Åh ja. Lots of love til dig. Uden at kende til omstændighederne må det være rigtig svært at stå i, og kræve utrolig meget rummelighed og overskud ❤️❤️

 • Dig med manden der er blevet far.
  Lige hvad der sker, sender jeg dig bare gode vibes og kærlighed❤️

 • Jeg har selv brugt 900 kr på et spil i sidste mdr åhh jøsses, til mit forsvar er jeg hjemsendt fra job nu på 3 måned pga corona og jeg røv keder mig #kanikkearbejdehjemmefra

 • Den sidste hemmelighed: Nøj, hvor ville jeg gerne have været til dén polterabend med dig, den lyder fantastisk! ?

Der er lukket for kommentarer.