Kommentarer (18)

 • Haha! Den med den sorte kaffe. Som kaffe-med-mælk-drikker indgyder det altså også respekt når du drikker den sort?

 • Jeg er helt med på den med kaffe-hierakiet. Men for fa’en – vi startede jo alle med latten og arbejde os opad (henad? Nedad, afhængig af præferencer…) Og det er en glidebane derfra til dobbeltespresso! Men så er der også fuld plade på respekt hos baristaen.

 • Dig, der frygter samtalen med præsten, når de forældre dør… man skal åbenbart lyve til den samtale. ? Da min svigermor døde, løj min svigerinde helt vildt til præsten, så ingen af os kunne genkende den fantastiske, altopofrende mor, svigermor og bedste, som præsten holdte en ellers smuk tale om. Det var SÅ tåkrummende.
  Vi savner meget mere det hun KUNNE have været, frem for den hun var. Desværre.
  Nå, men min pointe er bare, at man åbenbart godt må lyve i sådan en situation. ?

  • Tak – håber ikke jeg bliver spurgt når min tilbageværende forælder skal herfra. Men hvis jeg gør, så ved jeg nu at det er ok at lyve 😀

 • Jeg drikker også kun kaffen sort. Men skal jeg have en anden slags, så vælger jeg altid latte

 • Sort kaffe slår bunden ud af min mave, men jeg har BRUG for mit daglige fiks.
  Så mælk er en nødvendighed ??

 • Til dig der frygter samtalen med præsten.
  Den skal du ikke frygte. Præster er gode lyttere, og knalddygtige formidlere. Sig hvad du tænker og føler, de formår at få bikset en tale sammen der ikke taler dårligt om den afdøde, selvom du ikke kan sige at du elsker dem.
  Da min far døde fortalte jeg præsten om vores komplicerede relation, og understregede at hun under ingen omstændigheder måtte omtale ham som en god far, for han var ikke en god far. Hun endte med at holde en smuk tale for min afdøde far, alt til trods. ❤️

  • Min farmor døde for nylig, og til præstesamtalen var min far og faster også helt ærlige om hvor dårligt et forhold de havde haft til hende. Talen præsten holdt til bisættelsen var simpelthen noget af det fineste jeg nogensinde har hørt. Hun formåede alt indfange så mange aspekter af den person hun var på en måde der var meget respektfuld, men uden at lægge skjul på den svære relation. De er virkelig dygtige til deres job, og kan godt håndtere sandheden ❤️

 • Jeg har aldrig været så imponeret over den danske folkekirke som da min far døde. Vi var hudløst ærlige til præsten om hvor dårlig en far han havde været, og han holdte den smukkeste tale jeg nogensinde har hørt.

 • Dig der netshopper til Skypemøder. I’m with you. Jeg elsker den multitasking man pludselig kan udføre med hjemmearbejde.

 • Til dig der frygter at have noget pænt at sige, jeg har arbejdet hos en bedemand og tro mig, der er NO JUDGMENT og både bedemand og præst er mega dygtige til deres arbejde uanset hvordan du har/havde det med afdøde. Så længe du behandler bedemand/præst og de andre i industrien pænt skal du nok få den begravelse/bisættelse der passer lige til dig. Kram!

  • Enig. Da jeg mødte min kæreste, havde han kun haft sex med én anden og kun få gange. Han var knap 27 på det tidspunkt. Vores første gang sammen var lidt akavet, men han er det bedste sex, jeg nogensinde har haft. Vi fandt også hurtigere ud af det sammen, end jeg har prøvet før, og jeg havde altså været i seng med langt flere end jeg har tal på (50+mange). Der er ikke noget pinligt ved at have haft sex få gange (eller mange gange) uanset ens alder.

 • Dig med den lidt tykke kone…. Min kæreste Elsker at jeg har taget 10 kilo på mens vi har kendt hinanden og han siger det hver dag. Han lægger heller ikke skjul på at habde jeg vejet mindre, var vi skat ikke blevet kærester.
  (Selv hader jeg at jeg ikke kan passe mine pæne sommerkjoler og alt det andet fysiske ubehag der følger med overvægt)

 • Dig på 27: Du er helt okay! Jeg synes ofte sex bliver gjort til en hel masse, det ikke er. Det er dejligt, ja, men det er altså ikke afgørende for ens liv og ens identitet. Alle har deres egen rejse, og de er alle sammen lige gode ❤️

Der er lukket for kommentarer.