Jeg er jo Bridget Jones #422

1. Jeg havde taget makeup på for første gang i en måneds tid og blev ved med at gnide mig i øjet, fordi jeg var vant til, at det kunne man jo. RIP mascara.

2. Da jeg tog ned til min søster for at fejre fødselsdag, tog jeg nogle puslespil med, så vi kunne bytte. I går fandt jeg så en brik fra det ene af dem, der havde forputtet sig mellem to brædder i mit bord.

3. …Det er selvfølgelig lige præcis det puslespil, de i mellemtiden er gået i gang med. Pis.

4. For nogle dage siden kom der et bud med en pakke, der inkluderede to balloner. Det viser sig, at det er Herberts yndlingsting i hele verden, og nu bliver jeg vækket hver morgen af en ballon i hovedet.

5. For et par år siden købte jeg en fin, blomstret kjole, som jeg elsker usandsynligt højt. Den er desværre ved at være slidt op, og ca. hver tredje dag gennemtrawler jeg Trendsales i håbet om, at nogen skulle være blevet træt af deres.

6. At dømme efter hvor ofte de viser mig den som reklame, vil H&M i øvrigt meget gerne have mig til at erstatte førnævnte kjole med den her. Jeg er ikke nødvendigvis afvisende. Den er fandme pæn. (reklamelink)

7. Det gode ved Corona er, at jeg bruger meget færre penge på drinks og cafébesøg og biografture og den slags. Det dårlige ved Corona er, at jeg i stedet for bruger mange flere penge på takeaway (for at “støtte de små virksomheder”, selvfølgelig).

8. Har muligvis rent faktisk glemt, hvordan man laver mad. I går fuckede jeg i hvert fald noget så eftertrykkeligt op, da jeg skulle koge et æg(?!).

9. I torsdags vågnede jeg med solidt hold i nakken, og ærligt, man lægger meget lidt mærke til, hvor meget man egentlig drejer hovedet, før man ikke kan det længere.

10. …Man ser i øvrigt også jævnt dum ud, når man drejer hele kroppen i stedet.

Kommentarer (6)

  • Jeg kan fortsat ikke koge æg og ris ??‍♀️ Jeg kan lave vildt meget mad, men æg og ris, mestrer det ikke!

    • Jeg kæmper også lidt med ris, men det spiser jeg heldigvis heller ikke rigtigt. Æg til gengæld spiser jeg virkelig meget. Jeg ved ikke, hvad der er sket! 😀

  • Uh, den kjole er fin? Har kigget lidt på størrelserne. Hvad betyder xs/p, s/p o.s.v.? ? Har prøvet at google det, men kan ikke rigtig finde svar…

    • Jeg ved det faktisk ikke. Mit bedste bud er, at det står for “petite” og betyder, kjolen er lidt kortere i længden til dem, der ikke er så høje. Det bliver mere og mere udbredt med petite og tall, men jeg kan ikke sige med sikkerhed, om det er det. 🙂

Der er lukket for kommentarer.