Kommentarer (19)

 • Den med datteren med autisme. Jeg har en søn med autisme. Han er heller ikke sen til at fortælle folk i skoven at de skal huske at holde to (!) meters afstand fra os! Hver gang. Hver eneste gang! 🙂

 • Dag 3: Tapning af 10L birkesaft, syet en tippi, lavet og malet trylledej (med min datter), bagt 5 forskellige kager, plantet lidt for mange tomatplanter og vasket alger af terrassen. 13. april siger du?! Jeg løber tør for ting at lave, men i det mindste ikke for kage

 • Dig med 6. klasses matematik: Photomath-app’en har reddet mig hvad angår ligninger. Ville ønske der fandtes en tilsvarende til sandsynlighedsregning (nårhja og til alt det andet 6. klasses matematik).

 • Jeg snakker med/og om mine planter, min surdej og min røremaskine.. Men det er altså ikke corona-kuller relateret, det er helt normalt her. Min kæreste og jeg snakker tit om planterne med navn og køn sammen.

 • Dig der sidder på toilet og råber efter toiletpapir under mandens skypemøde….. ♥ ♥ ♥
  Tak for et godt grin! 😀

 • Dig med yoga, dont worry. Jeg føler din smerte! Lavede samme stunt og forstuvede min tå.. yoga for begyndere bør ikke være for begyndere

 • Jeg elsker den med edderkoppen Mathilde !!
  Hos mig er det en skade der samler gerne i min have.. Han hedder Søren. Jeg ELSKER bogstavrim ?

 • Dig med toiletrullen, og mandens skypemøde, samt dig med de to damer som kæmpede om toiletpapiret; Jeg har gået og grinet for mig selv den sidste halve time. Tak.

 • Åh, jeg føler personen, der skriver speciale så meget. Min verden har vitterligt heller ikke forandret sig under Corona lockdown. #specialelivet

 • Åh jeg relaterer til speciale-confession så meget. Udover hvad vedkommende skriver er jeg ekstra stresset fordi alle andre har fri når de har fri fra arbejde og lægger op alle mulige steder hvad de laver af krea-projekter eller træner eller lignende, hvilket jeg også føler jeg burde, men ikke har tid til.

 • Løbet tør for taletid.. Jeg troede alle havde fri tale nu om dage. Edderkoppen Matilde, den lyder jo næsten helt sød 🙂

 • Til dig med specialet: Hvor du før var isoleret mens andre havde frihed til at lave det de ville, kan du nu i det mindste trøste dig med, at alle er isolerede, og at ingen andre nyder den spæde forårssol, mens du skal knokle indedøre ?

 • Ååårh den med svigermors uanmeldte besøg kunne være sendt ind af mig, er så glad for min ferie for svigermorbesøg ?

Der er lukket for kommentarer.