Jeg stjæler lige lidt fra mig selv, ikke?

Jeg ville give credit, hvor credit is due, men jeg ved simpelthen ikke, hvem der startede den her tendens. Men altså, nu har jeg været i bloggamet i nogle år efterhånden, og vi kan vist trygt konstatere, at der er sket nogle ændringer henover årene. En del faktisk. Derfor er et tilbageblik altid lidt sjovt – og her går det altså ud på at vælge et par indlæg fra samme måned hvert år, bloggen har eksisteret. Jeg har primært set det hos modebloggerne, hvilket ærligt talt er min yndlingsting ever, fordi det bliver fabelagtigt et gensyn med gamle trends og it-items. For ikke at tale om evolutionen af bloggersko.

Men ak, jeg måtte relativt hurtigt (og så alligevel virkelig ikke hurtigt nok!) konkludere, at jeg ingen dedikeret modeblogger er, og derfor stopper mine OOTD-posts et par år inde i processen. Så i stedet har jeg fundet nogle indlæg frem, jeg godt mener kunne klare et genlæs. Ergo stjæler jeg lidt af mine egne gamle indlæg til en repost i dagens anledning.

Marts 2019:

Marts 2018:

 • For to år siden flyttede mine forældre tilbage til Århus og skulle rydde op i alt deres skrammel. Det var her, de fandt det maleri, jeg malede i fjerde klasse, som jeg tydeligt kunne huske og i 20 år havde været overbevist om var et legit mesterværk. Og jaeh, nej. Not so much.
 • Jeg lavede en totalt videnskabelig test på Tinder for at modbevise formodningen om, at ingen vil date en, hvis man er tyk. Det lykkedes, men resulterede ikke i lutter gode matches!

Marts 2017:

Marts 2016:

 • Det var 3. marts, og det var en vigtig dag, men jeg kunne ikke huske hvorfor. Jeg har det stadig sådan hver d. 3. marts, men det skal åbenbart være en af livets store mysterier.
 • Jeg lavede en liste med pjækkedagsfilm. Det være sig film, der måske ikke er stor kunst, men fremragende underholdning på en aften på sofaen. I indlægget er der desuden links til to andre pjækkedagsfilm-indlæg, så der er lidt inspiration til disse dage.

Marts 2015:

 • Er der nogen, der kan huske dengang, jeg havde “sære søgeord”? Altså søgeord, der af en eller anden grund fik folk til at klikke sig ind på bloggen? Det var så fucking underholdende, men da jeg gik fra Blogspot til WordPress, vidste jeg ikke længere, hvordan jeg kunne se de søgeord, og de har været væk for mig lige siden. RIP.
 • Tredje indlæg i trilogien om, hvorfor jeg ikke længere dater mænd ved navn Martin udkom. Jeg kan i øvrigt afsløre, at jeg har datet en Martin mere siden da. Som heller ikke gik fantastisk. Skulle have lyttet til mig selv.

Marts 2014:

 • Ydr, det begynder at være rigtigt svært at finde indlæg, der ikke er cringe hele vejen igennem. Men jeg kan afsløre, at det var i marts 2014, bloggen skiftede navn. (Indlægget er ikke værd at læse, men det var en stor dag!)
 • Jeg besvarede spørgsmål i en spørgerunde, for sådan nogen holdt man, før Instagram overtog verdensherredømmet. Jeg blev spurgt, hvad mit urealistiske drømmejob var, og jeg svarede at blogge fuld tid, og hvor er det egentlig vildt, at det kun er seks år siden.

Marts 2013:

Kommentarer (13)

   • Vi har så meget andet tilfælles, så hvorfor ikke ?? Du giver os læsere så meget, jeg tænkte at jeg kunne give lidt tilbage ved at løse 3. marts mysteriet ??

 • Det var virkelig god underholdning, det her. Der var både fnis og WTF, og så et virkelig højt grin da jeg sluttede af med dillermuslingen; den kommer jeg til at grine af i lang tid ? Tak for en perfekt start på dagen.

  • Jeg elsker stadig dillermuslingen så hårdt. Jeg ville dog nok ikke dedikere et helt indlæg til den i dag… 😀

 • Åhh Martin ?
  Jeg gik engang i klasse med 3xMartin + 4xMartin i parallelklassen, for ikke at tale om en enkelt lærer-Martin. Efter jeg var sammen med den ene Martin i en KÆMPE brandert, blev alle fremtidige kærester kaldt Martin, fordi nogen syntes det var sjovt… Hader det navn og hvis jeg ikke allerede var gift, så ville jeg gå i en kæmpe bue udenom alle med navnet Martin.

  • Det er lidt ligesom Macbeth i teatret. Vi siger det ikke højt! 😀 Men det kan stensikkert googles, hvis du virkelig gerne vil vide det. 😀

Der er lukket for kommentarer.