Kommentarer (29)

 • Tis i kaffen eller kaffe i tis… Mit tis lugter også af kaffe ??‍♀️ Eller har ihvertfald en særligt lugt pga kaffen.. ?

 • Dig der holder mere af fars kone. Du er ikke alene. Som i slet ikke alene..

  Kærlighed er noget man gør sig fortjent til, ikk?

  • Men morfar kan jo sagtens være single og på tinder. Tror bare det var underligt hun var jordmoden til hans datters fødsel.

  • Hvad hvis parret ikke var sammen, i den sidste, men de støtter hinanden på trods?
   Og måske var fødslen gået igang før han troede…
   Ja, det er strengt hvis de var sammen, men ellers viser det da to forældre, som tager ansvar på trods af forskelligheder!

 • DEN MED TIS ER ÆGTE!! Det sker også for mig. Kun på de dage, jeg har drukket kaffe, lugter mit tis mærkeligt. Af kaffe.

  Hvad betyder den med kul til broreren?

  • Historien lyder at julemanden gir gaver til de artige børn, og kul til de uartige, så gætter på at broderen har været en idiot 🙂

 • Til dig der fravælger børn pga dine forældre så vil jeg bare lige sige at sådan tænkte jeg også engang… Jeg valgte dog mine forældre fra til sidst og fik mit drømmebarn og ikke engang har jeg fortrudt! Har i gennem kommunen og frivillige fået kontakt til de mest fantastiske bonus bedster som elsker min søn som deres eget:) Famile er som man vælger det!!

 • Puha, der er mange gode!
  Jeg vil heller ikke have børn – bl.a. fordi min far ikke lever længere og dermed ikke kan styre min mor ? Og ja… Jeg kan også bedre lide min svigermor end min mor..

  • Åh, M. Det er ikke noget med børn, men min far er også død, så han kan ikke bremse og dæmpe min mor, og nu er det nået der til hvor jeg ikke kan være sammen med eller tale med min mor mere. Så trist og hårdt på mange måder, og noget jeg ikke hører om fra andre. Så jeg føler med dig, men er glad for at høre fra andre i samme situation. Styrke til os 😉

 • Dig, der har fundet ud af, at du er til midaldrende kvinder – kast dig ud i det. Jeg har selv altid været sammen med mænd, indtil det for et par år siden gik op for mig, at jeg er mere til kvinder. Jeg har aldrig fortrudt, at jeg handlede på det!

 • Dig, der nyder menstruationssmerter; Yearh. Ikke til smerter – det skal sådan set ikke gøre ondt at have menstruation. Men til at du nyder at have menstruation og mærker kraften. Jeg mærker også en slags hiven, når det slipper og blodet kommer. Som om Universets porte åbner sig indeni mig. Mega powerfuldt. Menstruation er for fedt, når man husker at give sig selv fred og ro til bare at være med det og sig selv.

 • Allé fortjener god risalamande!
  Min mors søde moster fik lov at tage med en gang – det blev en omgang “færdigrisengrød” på pose tilsat en lille pose mandelsplitter og mandelressens for fuld hammer. Siden har vi strategisk ladet andre få den tjans ?

 • Min årtiets artist er altså også – takket være min søster – One Direction. Det er ret imponerende, idet det kun er to-tre af de sidste otte år, vi har delt profil, og jeg aldrig har lyttet til dem så meget som én eneste gang. Så hun har virkelig hevet den op.

 • Hehe, jeg elsker også at læse mine egne dagbogsnoter igennem, OG One Direction var også min “artist of the month”

Der er lukket for kommentarer.