Jeg er jo Bridget Jones #395

1. Det værste ved strømpebukser er, at de suger alt til sig. Støv, fnuller og i særdeleshed pels. I forgårs var jeg sent på den og nåede lige at trække et par strømpebukser på, inden jeg spænede ud af døren. Nåede hele vejen ind i S-toget og satte mig på et sæde, da jeg kiggede ned og opdagede, at jeg havde halvdelen af Herberts pels siddende på læggene.

2. Apropos Herbert, så har han udviklet en ny, spændende vane med at tage fat i sin vandskål med munden og skubbe den rundt på gulvet, hvilket udover at må være virkelig irriterende for min underbo også betyder, at mit gulv i dagevis var plaskvådt.

3. Efter at have forsøgt at opdrage på ham en million forskellige måde, har jeg nu været nødt til at bytte hans vandskål ud med en stor, fed Margrethe-skål, der i fyldt tilstand vejer for meget til, at han kan skubbe til den. Møgdyr.

4. Tilbage i august fik jeg taget nogle prøver på Bispebjerg, og min læge bad mig bestille en tid, hvor vi kunne gennemgå svarene to uger senere. Der gik muligvis to måneder i stedet.

5. …Det gjorde dog ikke så meget, for de er åbenbart så bagud, at svarene slet ikke var kommet i onsdags, og nu har jeg det helt ærligt væsentligt bedre med ikke at være den eneste, der altid er lidt forsinket.

6. Så en video, hvor en gut udtalte: “I’m not a child anymore so candy’s not really my thing” og blev lige dele forarget og fornærmet.

7. Når jeg skal hjem fra Køge efter at have passe børn en fredag eller lørdag, ender jeg altid i toget med en masse fulde teenagere på vej ind til København. I går havde jeg fået to bakker æg med hjem (min søster og svoger har høns), så det var bare mig, mine æg og ca. 200 skidefulde folk med døseøl i hånden. Fest.

8. Omkring Ny Ellebjerg stod en person på toget med en pose varme pølsehorn fra 7Eleven, og jeg blev så svinemisundelig, at jeg vitterligt var tæt på at stå af på hovedbanen for at købe nogen til mig selv der, klokken halv et om natten.

9. Hvis nogen står og mangler noget sportsrelateret, er der resten af i dag minimum 30% på ALT hos Sportmaster (reklamelink) . Jeg burde købe et par nye træningssko, men jeg ved, det er væsentligt billigere i USA. Jeg ved også, at jeg sandsynligvis ender med at skrotte det køb til fordel for at proppe min kuffert med cereal.

10. I går aftes, da jeg lå i min seng og var milisekunder fra at være faldet helt i søvn, begyndte Netflix pludselig spontant at afspille fra den lukkede computer på gulvet ved siden af mig. Har sjældent fået så stort et chok af at høre Joey Tribbianis stemme.

Kommentarer (15)

  • Køgetoget fredag/lørdag er slemt (Jeg møder i nattevagt 23.30 og tager den strækning hver uge, i meget ædru tilstand). Men fra Hillerød er den også fæl, især fra Virum. Der står mindst to gymnasier iført dåsebajere på toget . Den er sikker hver gang.

  • Vi har måtte købe et mindre fad i Ikea til vores kat, Luffe. Det er som om, at han prøver at komme under den meget spændende vandskål. Det er som om de konstant skal finde noget nyt at genere deres mennesker med! Og i virkeligheden er det en af grundene til at jeg elsker katte!

  • Jeg havde en kat- Frede- der stak af med hundens madskål hvis han kunne slippe afsted med det. Han vidste nemlig godt at den var forbudt område, så efter at være jaget væk 1000 gange valgte han at gå efter hele skålen. Da det blev for irriterende købte jeg en skål med en sugekop under! Det fungerede fint, for der var sådan en lille flap man bare skulle rykke i og så slap den fra gulvet igen.

  • Jeg elsker katte, men får aldrig en, fordi jeg er svært allergisk overfor dyrehår. Så kunne der ikke være lidt flere billeder af Herbert for at råde bod på det? 🙂
    Når nu jeg alligevel læser med hver dag…. :.-) 🙂

    • Herbert er hyppig gæst ovre på Instagram, men jeg forsøger ikke at spamme med ham alt for meget herinde af hensyn til dem, der ikke er så kattebegejstrede. 😀

Der er lukket for kommentarer.