Kommentarer (19)

 • Til dig med som et blevet misbrugt. Jeg håber du finder modet til at sige det.

  For mange år siden, da jer udenfor værelset da min veninde fortalte sin mor, at hun var blebet misbrugt af en værdsat ven af familien. Hun frygtede det meget. Både de ikke ville tro hende eller at devsrfor begejstrede for vennen.
  …. De troede heldigvis på hende og støttede hende fra dag et. Allerede dagen efter var billederne af misbrugeren fjernet fra hjemmet.

  Håber du finder modet til det sammen – eller til at tale med andre om der til en start ❤️

  • Man kan ikke se om de forskellige lån er betalt ud. 1 lån ud af 5 på Tinglysningen er mit lån, når man tjekker min adresse. De resterende lån er forrige ejers.

  • Helt rigtigt, men jeg bor selv i nybyg og så er der lidt sjovt at se hvor meget de andre på vejen har optaget af lån 🙂

 • Til dig med den 4-årige: hyppig hårvask er noget shampoo-producenterne har opfundet.

  Min 3-årige og 6-årige, der begge har langt hår, har ALDRIG fået vasket hår. Og deres hår er så lækkert, blødt og flot!

  Gå med. Du fritager dit barn for en hulans masse besvær. Nu. Og fremover!! ?

  • Min søn på 3,5 har aldrig fået vasket hår med sæbe, det bliver kun skyllet og han har flot tykt blankt hår. Det er bestemt ikke fedtet. ???

 • Til dig med drengen der ikke vil have vasket hår. Hvis du ønsker at ændre det, kan jeg anbefale en taktil-børste og at følge børste-programmet. Vi har selv en taktil-sensitiv dreng, hvor hårvask nærmest føltes som at begå overgreb på ham. Nu funker det bare <3 Hilsen den pædagog-studerende mor!

 • Selvom du tror, du er den udvalgte, nøjes de fleste misbrugere sjældent med en enkel, så prøv at finde nogen du kan tale med .

 • Hver gang jeg læser de her hemmeligheder sker der altid følgende proces: Bliver mega chokeret, tænker mig lige om og indser at nogle af dem sagtens kunne have været mig selv, bliver helt dejligt tilpas over at vi alle bare er mennesker.

 • Dig med svigerinden på kontanthjælp: Det et desværre ikke altid bare sådan lige at få et job. Hilsen en langtidledig der har desperat har søgt alt fra rengøringsjobs til akademikerstillinger.

 • Dig der stalker folk på krak. På bolighed.dk kan man oftest se salgshistorikken på de fleste huse og lejligheder.

 • Hvis der er damer med træls stemme som kunne tænke sig at gøre noget ved det kan man også gå til logopæd (talepædagog) som voksen. Det gjorde jeg da jeg led meget af stemmetræthed, da min stemme lå forkert. Det var mærkeligt at træne sin stemme og lægge den om, men hold da op nu kan jeg tale en stort rum op i timer uden at blive træt i halsen/stemmen. Og den blev langt mindre skærebrænderagtig. Jeg fik gratis undervisning fra CSV i Brønshøj da jeg fik en henvisning fra halslægen pga min evige stemmetræthed, og har stemmen som arbejdsredskab a la lærer.

  Mht shampoo. Min dreng på 10 år med tykt hår får kun shampoo i håret hvis han har fået lus! Han har det smukkeste hår.

Der er lukket for kommentarer.