Kommentarer (23)

  • Det gjorde jeg heller ikke før jeg lige læste den et par gange – farmor har været i gang med slægtsforskning, hvor hun så stødte på omtalte tiptipoldefar xD

  • Jeg tror at farmoderen har sporet familiens rødder tilbage til tiptipoldefar som så er født et sted hvor de adelige fødte 🙂

  • Faren har fået børn med en anden både før og efter indsenderen blev født. Så bonusordninger har vel pænt ventet med en baby på armen, til han forlod sin kone..

  • Jeg tror der kan være flere forklaringer. Faren kan have været sammen med “bonusmoderen” først og fået storesøster. Så kan de være gået fra hinanden og han har været sammen med indsenderens mor og fået indsender. De er så gået fra hinanden og han er gået tilbage til “bonusmoderen” og de har fået lillebror. Ellers kan der have været affære inde over – eller en helt tredje version ?

  • Far har været sammen med bonusmoren både før og efter han var sammen med hendes mor..
   Så han har fået barn med bonusmoren, så barn med indsenders mor og derefter igen med bonusmoren..

  • Faderen har et barn med bonusmoren som er ældre end personen, der skriver ind. Og han har også et barn med hende, der er Yngre. Så han har været sammen med bonusmoren før og efter personen, der skriver ind, er født.

  • Hendes far har nok været hendes mor utro med bonusmoren, som har fået et barn, før moren blev gravid med hende selv. Og så efterfølgende har bonusmoren og faren fået endnu et barn sammen, nok efter moren og faren er gået fra hinanden. Sådan læser jeg det 🙂

  • Jeg tror at det skal forstås som om faderen og bonusmoderen fik storesøsteren som en del af en affære, og de har så siden fundet sammen ‘rigtigt’ og fået lillebroderen.

  • Jeg tror det betyder, at faren har haft en affære med bonusmoren mens han stadig var sammen med sin kone (indsenderens mor), fordi der både er en bonus-storesøster og en bonus-lillebror. Hvis forældrene var blevet skilt og faren derefter fik en ny kone, burde begge bonus-børn have været indsenderens små søskende ? Men jeg siger tror, fordi jeg også synes den er lidt kryptisk ?

 • Faderen har vel fået barn med bonusmor før og efter hun blev født….. Sååååå det kunne tyde på at hun var en upser

 • De er så vilde de her historier! Den der med famoren der blev slået ihjel over nogle peanuts er virkelig dyster! Måske en mulig historie til podcasten mørkeland? 😉

 • Kan lige det her emne ikke være et, der kan komme retur i ny og næ? Det er virkelig helt genialt! Og jeg kan heller ikke lade være med at tænke på, at de sidste hold bedsteforældre med spændende historier fra 2. Verdenskrig er ved at forsvinde. Det er nu vi skal have alle historierne direkte fra kilden! Miriam, du har et historisk ansvar her ?

  • Jeg har prøvet at hive et gammelt emne frem igen, men generelt lader det til, at emnet desværre et tømt, når vi afslutter.

Der er lukket for kommentarer.