Kommentarer (21)

 • Åh…den med onani til LinkedIn-billedet. Altså…..jeg ser én, sådan lidt løst, og han har ikke blokeret mig nogen steder, men hvis der er gået for lang tid…..så visualiserer jeg ham selvfølgelig, men jeg har simpelthen taget det voldsomme tryk til billeder af ham på IG og LinkedIn, når savnet er for intenst.

  • Det er helt almindelig sex, oftest missionær-stilling og uden hjælpemidler/bondage osv. Det er lidt individuelt præcis hvor grænsen er, men vanilla er det samme som almindelig 🙂

  • Vaniljeis er blevet stemplet som ‘kedelig midtersøgene is som de fleste kan lide og som ikke støder nogen’ og begrebet vanilla er blebet et prefiks for ting og handlinger der er sådan lidt ‘meh’, ikke godt, ikke skidt, de er der bare.

  • Tror vedkommende mener helt almindelig gennemsnitlig sex. Du kan fx også betegne en person som “vanilla”, hvor der betyder basic, lidt kedelig. Fordi vanilleis ligesom er basic-isen uden tilsat smag (fordi vanille åbenbart ikke er en smag ??‍♀️)

 • …jeg har også stødt på den med vanille i kobling med sex to gange på to dage nu. Hvad i alverden er det? Den anden var på Tinder: ‘I am not vanilla!’ Hmmmm – jeg swipede til venstre. Turde ikke andet!

 • Dig, der bare gerne vil have noget sex: OGSÅ MIG!!! Blev skilt for over et år siden. Shit, hvordan gør man?

  • Man beslutter, at nu har man saftsusme fortjent noget sex!
   Find en wing(wo)man, tag i byen, læg ikke skjul på hvem du tjekker ud. Tag noget stramt / nedringet / hvad der nu viser det bedste af dig på. Flirt amok og nyd det.
   Havde mit livs første one-night-stand for nogle måneder siden, efter alt for mange års ægteskab. Bedste knald ever – og i dén grad i flertal. Flink fyr, men jeg tænkte ikke kærestepotentiale på noget tidspunkt. Men han var helt vildt på, og han gjorde sig virkelig umage. Sådan en tur fortjener du også, Malene!

 • Dig der med de mange liter pepsimax hver dag: husk lige at tage noget kalk+d. Fosforsyren i cola fucker seriøst med kalkstofskiftet i kroppen, så man afkalker sine knogler. Hilsen mig, der fik taget nogle blodprøver i en anden anledning, som viste at der var noget galt med mit kalkstofskifte. Det kan have mange årsager, blandt andet knoglekræft og osteoporose. Jeg var igennem et flerårigt forløb på osteoporoseklinikken (fedt som knap 30-årig ?) med diverse scanninger og sågar en knoglescintigrafi, før det blev konkluderet, at det var mit colaforbrug, der fuckede alting op, og at jeg skal tage kalk+d resten af livet for ikke at afkalke mine knogler. Og jeg drak måske 1,5 liter om dagen i gennemsnit ??

 • Jeg kan ikke finde rundt i den med ‘mit nye hjem’ og ‘min nye roomies hjem’. Jeg forstår det bare ikke. Er der nogen, der kan hjælpe?

  • Jeg læser den som om at indsenderen er flyttet ind i en lejlighed, som ejes af “den nye roomie”. Det er en lækker lejlighed, men roomien er lidt træls – og det er jo lidt ærgerligt, for så bliver den på roomiens hænder, hvis ikke det går at bo sammen 🙂

Der er lukket for kommentarer.