Kommentarer (18)

 • Er glad for at læse om den med hunden! Jeg overvejer at droppe mit prestigefyldte, spændende og hårde job for at få tid til at få en hund. ALLE jeg kender synes det lyder helt vanvittigt, men jeg tror jeg vil blive mere lykkelig…

 • Jeg måtte slå ordet husven op..var sikker på, at det måtte have seksuelle undertoner..efter Googling er jeg stadig ikke helt sikker?

   • Tak (eller noget). Arbejder i en børnehave og nogle gange bliver et søskendepar hentet af forældrenes husven…

    • Husven kan også bare være noget så simpelt som en ven af huset – f.eks. hvis naboen henter ungerne i institution. Jeg tror dog godt man kan være sikker på, at der i hemmeligheden tales om en husven af mere seksuel karakter. ?

 • Kære højgravide dig.

  Du behøver ikke forlade en utro mand, men du behøver at reagere. Der er ikke rigtig nogen acceptabel undskyldning, men der kan være en forklaring, en undskyldning og en fremtid. Mærk efter i hjertet, hvad DU har lyst til – og hvis den ikke stemmer overens med andres syn på sagen, så luk ørerne.

  Det her bliver måske for dig den første svære beslutning af mange, men for din egen og dit barns skyld, så skal den tages.

  Hvis du forlader dit barns far, så vil du ikke være den første i den situation. Og jeg lover dig, at det kan du også klare. For du bliver en fuldstændig fantastisk mor for din baby.

 • Til dig der er højgravid:
  På rigtig mange punkter er det lettere at være alene med barnet. Jeg er selvvalgt solomor, og i mødregruppe med tre “almindelige” familier. For filan hvor slipper jeg for mange irritationen og frustrationer! Ingen diskussion om hvornår man må hvad og hvordan tingene skal gøres. Ingen skuffelser over forventninger der ikke bliver indfriet. Ingen desperation over hvornår der kommer nogen og overtager møgungen. Man har en hverdag med nogle opgaver, og man løser dem. Og ungen bliver helt tryg i at alting altid foregår på samme måde. Så lad ikke den detalje stoppe dig i at gøre hvad der føles rigtigt for dig <3

  • Eeeh… Nu er der ret stor forskel på at være solomor, hvor du aktivt har valgt en far i barnets liv fra og så at blive enlig med barnet. Det kan jo meget vel tænkes, at faren har et ønske om at være far for barnet og så kan man jo ikke bare køre sit eget løb, men skal derimod have en form for samarbejde kørende.

 • Kære dig, der er højgravid og ved din kæreste er dig utro.

  Du oplever et kæmpe svigt. Brudt tillid. Sorg.
  Utro bør ikke være en del af pakken. Men du er med til at bestemme, hvad det skal betyde. Skal det ødelægge alt I har? Er det definitivt mere utilgiveligt – , en slemmere handling – end hvis han aldrig værdsatte dig? Gør han sig ellers umage og er det måske bare et ikke-gennemtænkt og tankeløst panik-træk? Handler det om dig og jer eller bare hans personlige usikkerhed? Ville du hellere kunne leve med, at han f.eks. hver dag bevidst mobbede andre? Nogle gange gøres utroskab til noget som er mere utilgiveligt og moralsk forkasteligt end andre (forfærdelige) handlinger.

  Jeg skriver kun det her, for at bringe et perspektiv, der måske kan være en trøst, en mulig vej – forstå det endelig ikke som om jeg prøver at negligere din situation og det du må føle. Eller som om jeg bare vil forsvare utroskab. Det kan være ligeså forfærdeligt som alt muligt andet- men måske et fokus på motivet over handlingen kan hjælpe med at tilgive – hvis det er det, som du vil.

 • Den med armen – det vil min kæreste også! Det bliver et nej tak hver gang jeg får tilbuddet ? (PS. Håber ikke vi har den samme kæreste) ?

 • Her slår en dobbelt vingummi ALT andet lykkerus, i en astronaut.
  Især hvis der er de røde!

  Prioriteringen er:
  1) 2 røde
  2) 1 rød og en gul
  3) 2 gule
  4) 1 rød
  5) 1 gul

  ???

 • Til dig, der har lidt Weltschmerz over mand, hus og børn – den følelse er vist helt naturlig at opleve engang imellem, uanset hvordan ens liv har udartet sig. Derudover er det da hårdt og også sommetider svært at leve i en familie. Der er hele tiden nogen, der har skidt i bukserne, er sulten, tørstig, sur, utilpas eller bare kræver noget af én. Tror bare, at du skal give dig selv nogle pauser, springe over, hvor gærdet er lavest, engang imellem.

 • Til dig der fortryder mand, børn og villa: tak for at du deler det!
  Jeg vil har aldrig villet have børn og efterhånden som jeg kommer tæt på de 30, er det som om det går op for min omgangskreds og familie, at jeg faktisk mener det. Har tit måttet høre på ‘man fortryder da aldrig et barn’. Selvfølgelig kan man det. Tusind tak for din deling. Jeg læser på ingen måde din hemmelighed som at du ikke elsker dine børn.

 • Jeg elsker såmænd også mine børn, jeg ville bare ønske jeg aldrig havde fået den 1…..

 • Den med ‘armen’. Min kæreste antyder, at han vil alt muligt analt. Det tænder mig IKKE. Nej tak, søde. Hvad gør man? Siger nej en gang for alle? Prøver det, selv om man ikke har lyst? Det er jo følsomt for ham også. Jeg vil så gerne være rummelig (ha ha), men er det ikke lige på det punkt.

 • Der er mange gode (af mangel på bedre ord..) i mellem denne gang.

  Dig med armen: Sådan er min kæreste også. Og han har flere fetishes, som jeg virkelig ikke kan være med på. Puha. Jeg har dog fundet ud af, at han enten var i gang med at være mig utro eller havde været det – jeg har konfronteret ham med det, hvor han benægtede. Jeg troede ikke på ham. Så jeg har ledt efter beviser på, at han har haft gang i noget gris. Og det fandt jeg. Nu ser det ud til, at han har ‘rullet tilbage’, så at sige, så nu ser jeg tiden an og holder et skarpt øje med ham, og forsøger at åbne lidt op overfor nogle af de ting, som han gerne vil. Jeg håber at det lykkes. Ellers må jeg bare være forberedt på, at vores meget lange forhold kan få en ende. Men jeg håber det ikke; det har vi overlevet for meget shit til ….

Der er lukket for kommentarer.