Kommentarer (32)

 • Den med tandbørsten kender jeg – brugte min eks’ tandbørste i toilettet flere gange i håbet om at han blev syg og døde…. det lykkedes ikke…

 • Dig med svigerinden. Meld hende. Social bedrageri koster mange penge for det oftentlige og går ud over de forkerte når pengene bliver givet til dem der ikke er berettiget.

  • Da jeg var studerende (gymnasie) i 2008, der var der flere hjemmeboende, der flyttede adresse til deres onkler, bedsteforældre osv., og dermed fik udeboende SU. Jeg var så forarget.. Men den gang tænkte jeg aldrig på at melde det (Jeg var 18-19 år). Men hold nu kæft, hvor er det socialbedrageri!!

 • Til den sidste: Seriøst, meld hende. Det er SÅ usselt når folk misbruger vores ydelsessystem.

 • Kære dig med det knuste hjerte.
  Jeg har selv stået i en lignende situation, og endte i en dobbelt kærestesorg – og et helt nyt og anderledes liv sammen med mig selv.. Mit bedste råd til dig er, at du kontakter en psykolog og får talt bruddet igennem. Det kan være svært at betro sig til nogen i din situation. Pas godt på dig selv lige nu. Jeg tænker på dig.

 • Dig med manden med lav libido:

  Har du forsøgt tale med ham om det? Måske hans lyst ikke kan ændres, men der findes andre måder at indrette ens sexliv på, hvis man ikke får opfyldt ens behov. Jeg synes godt nok det er synd og skam at smide det som I har sammen væk, fordi sexlivet ikke er optimalt.

  • OMG I feel you! Jeg gik og troede at jet var helt alene med selvsamme problem- TAK for din hemmelighed. Det er så hård.. jeg føler mig ganske berøvet af bekræftelsen som kvinde…og jeg vil ikke ofre alle mine behov for vores ægteskab… desværre kan “man”/eller nogen ikke altid tale sig ud af en lav libido. Suk.

 • Dig med svigerinden.
  Gensidig forsørgerpligt gælder kun ægtefolk, ikke samlevende.
  Vh. Socialrådgiveren.

  • Men du får ekstra børnefamilieydelse osv. som enlig forsørger, som du ikke får som par.

  • Tror måske der kan være tale om andre tilskud, hun får fordi hun har status af at være enlig? Feks boligsikring og børnepenge? Men jeg ved det selvfølgelig ikke.

  • Men det er da stadig ulovligt at modtage ydelser som enlig når faderen til barnet bor sammen med resten af familien. Jeg ville melde hende på stedet. Den slags ydelser skal gå til dem, det har brug for det. Ikke snydere

  • Jo, men er der ikke forskel på at være enlig og samboende ift. ydelser? Jeg læser hemmeligheden, som om at det er den del der er fiflet med.

  • S - DEN RIGTIGE S ;)

   Det er ikke det, vi lærer når det gælder familier på uddannelsen – men reglerne ændrer sig jo hele tiden inden for området. Vi har siddet i ramme alvor og diskuteret om man er enlig, når kæresten bare overnatter et par gange eller om han skal have forpligtelser for børnene i forhold til at hente og bringe børnene til fritidsaktiviteter, og må han have en tandbørste fast eller skal han have alle sine ejendele i en rejsetaske osv osv osv. Det er ikke et spørgsmål om, at han skal forsøge hende, men et spørgsmål om at hun ikke skal have ydelser som enlig, når hun ikke længere er det. Og her er det op til socialrådgiveren at udøve et skøn ifht hvilke ekstra tillæg, hun kan få eller i det her tilfælde miste.
   PS. Jeg elsker at vi begge er S og læser til socialrådgiver. Det er da slet ikke forvirrende. ;p

  • Jeg tror hun mener, at svigerinden og kæresten på papiret er gået fra hinanden og bor hver for sig, men i virkeligheden bidrager han til hendes økonomi (evt betaler til huslejen) og så er hun reelt set ikke “enlig” og bør ikke få fx forhøjet boligstøtte, forhøjet børnetilskud eller evt friplads i institution som man jo gør som enlig 🙂

  • Men hvis hun modtager ekstra støtte som enlig forsørger, og kæresten bor under samme tag udenfor papirerne, så er det vel bedrageri?

  • Men det drejer sig jo ikke om hvor vidt kæresten har pligt til at forsørge hende. Det drejer sig om at hun får ydelser som enlig forsørger, på trods af at hun ikke er det.
   Hun kan sagtens få barselsdagpenge/kontanthjælp selvom de bor sammen, men ved at have flyttet sin adresse kan hun modtage ydelser som forhøjede børnepenge, enlig forsørgertillæg og friplads i institution. Derudover kan kæresten trække børnebidrag fra i skat. Det er socialtbedrageri.

  • Man har ikke ret til enligydelser, hvis man er reelt samlevende. Ægteskab er ikke afgørende i den sammenhæng.

  • Meld hende og lad kommunen undersøge om der snyd fremfor gætteri. Er der ikke snyd, så er det jo fint. Men lur mig – det er der garanteret. Ellers er der jo ingen grund til at gøre som de gør.
   Så kære socialrådgiver, lad være med at rems love og regler op – de skifter og skifte hurtigt.
   Det bør du vide.
   Lad det blive undersøgt 🙂

   Mvh. hende som arbejder i kontrolgruppen 😉

 • Til dig med manden med lav libido. Den er svær, men er enig med Kathrissen i, at man kan indrette sit sexliv på mange måder. Det er så følsomt, og stadig så vigtig en katalysator for intimitet og nærhed. Samtidig vil man jo gerne respektere hinandens behov. Jeg føler med dig. Fravalgte engang en kæreste, med hvem jeg faktisk var seriøs, og vores seksuelle kompatibilitet var ikke den eneste årsag, men den var på listen over ting, jeg på sigt ikke ville kunne leve med. Jeg talte med ham om det, og eftersom jeg ikke var den første, der havde nævnt det, tog han det pænt. Men jeg vidste, at vi på sigt ville blive et tantekyspar, og jeg ville være ham utro konstant. Eller trøstespise chokolade. Har aldrig fortrudt.

  • Men hvis man modtager enlig forsørger ydelser må man ikke være samlevende, uanset status. Man underskriver en årlig erklæring på tro og love om, at man fortsat er enlig for at få disse ydelser.

 • Kære dig der overvejer at blive skilt.
  Jeg er nøjagtigt samme sted, og det er så hårdt, når man har verdens dejligste mand – som blot aldrig har lyst til sex. Vi er på 11. Måned uden sex, og han bryder sig ikke om kys eller kram heller, så det er svært at finde alternative veje til at opbygge intimitet og opfyldelse af lystbehov ?
  For vores vedkommende har vi været i terapi i et halvt år nu, og der er ikke noget der tyder på bedring. Shit.
  Men hvornår er nok nok, og hvornår trækker man stikket og vælger sin skønne mand fra?
  Kram til dig ❤️

  • Man trækker stikket, når alle besværlighederne ved at gå ikke længere anses som et problem. Jeg gjorde det selv for 1,5 år siden – og har ikke fortrudt et sekund. Det er pissehårdt, specielt når der er børn involveret, men med gensidig respekt for hinanden – og at man tager evt problemer up front så skal det nok gå.

 • Kære H
  Av! Jeg står selv i en lignende situation.
  Vi kysser og krammer dog. Men der er 0 lyst – og det et bare et kæmpe tabu. Tør ikke tale med nogen om det, fordi jeg efterhånden føler mig så lidt værd.
  Vi har selvfølgelig talt om det – men jeg frygter virkelig vores fremtidige forhold, hvis det ikke ændres?!?! Og vi har ikke engang børn.
  Findes der fb-grupper, hvor kvinder kan tale om sådan noget her?

  Føler med jer – og håber I finder en løsning!

 • Dig med mand uden sexlyst.
  Den er meget meget svær. Jeg var der..jeg gik…og jeg har ikke fortrudt. Sex er vigtigt og dejligt. Hvis man mangler det er det hårdt at være i er forhold.

Der er lukket for kommentarer.