Jeg er jo Bridget Jones #382

1. Jeg er blevet superliket på Tinder af en gut, jeg var på to dates med for over tre år siden. De var ikke just fremragende, og vi skændes mere eller mindre fra starten. Jeg forstår det ikke.

2. Troede seriøst, min Viaplay var blevet hacket, da jeg fik en kvittering på at have købt “Looney, Looney, Looney Bugs Bunny Movie”. Så kom jeg i tanke om, at jeg har lånt mit login til min søster og svoger (og deres tre børn).

3. …Som i øvrigt planlægger en ret lang roadtrip til USA i efteråret, blandt andet for at besøge vores amerikanske familie, og jeg er fristet til at tage med.

4. Besluttede mig for at starte forfra på de sæsoner af Project Runway, der ligger på Netflix, selvom det virkelig er ringe, der kun er tre, og så har de kraftstejlme slettet to, så nu er der kun én tilbage! BUH!

5. Jeg burde købe en ny telefon, men af alle ting, jeg gerne vil bruge min penge på, ligger elektronik bare ret langt nede på listen. Nede omkring støvsugeren, faktisk.

6. Faktisk vil jeg væsentlig hellere købe hele den kollektion, Asos har lavet med Løvernes Konge. (reklamelink) Shit, hvor er det vidunderligt grimfedt alt sammen!

7. Det er super meget ferietid, hvilket betyder, at der er ret lidt at lave for sådan nogen som mig. Hver gang man sender en mail, får man et autosvar om, at modtageren er på ferie. Det betyder dog ikke på nogen måde, at jeg har min indbakke under kontrol.

8. Efter at være adskilt i næsten en måned har Herbert endelig fået sin bjældebold tilbage. Han er virkelig, virkelig glad. Jeg kunne måske godt ønske, at den og dens bjælderier var blevet i Jylland.

9. Har i denne uge været fornuftig og både ryddet op i og afrimet min fryser. Mest fordi der ikke var plads til flere is.

10. …Går lige nu og tager en is.

Kommentarer (10)

 • Jeg ER så glad for, at jeg ikke er den eneste, som har samme økonomiprioritering, hvad angår telefon og støvsuge ?

 • Eeej!?
  Var det 1996 havde jeg ønsket mig hele skidtet – det år jeg fyldte 6 fik jeg nemlig rundt regnet ált med Løvernes Konge, og jeg falder stadig komplet i svime hver gang jeg ser ting eller tøj med Disney på – senest var det en Tinkerbell-top i Føtex, jeg dånede over. Går det aldrig over?

  • Det tror jeg faktisk virkelig ikke det gør ? Jeg er 34 og glæder mig til at komme til Berlin til september, så jeg kan komme i Primark og købe Disney-ting… ?

 • Efter et halvt års pause fra tinder vendte jeg tilbage igen, og efter en halv time fik jeg et super like af en fyr, som jeg havde været på en date med et halvt år forinden, og som jeg havde droppet. Hvorfor tænkte han, jeg havde skiftet mening? Jeg forstå ikke den slags..

 • Jeg har fuldstændig samme prioritering økonomisk haha! Den ASOS kollektion er simpelthen skøn<3

  Miriam, jeg vil bare lige rose dig x1000 for din måde at være blogger på. Jeg synes du gør det fantastisk godt. Kram fra mig

 • Ej, jeg loggede på netflix i morges for at gense lige netop Project Runway. Og måtte med samme skuffelse erkende, at de havde slettet nogle sæsoner! Øv.

 • Den der løvernes konge kollektion på asos minder mig om min elskede Simba-bæltetaske som jeg fik af min farbror og tante da jeg var lille. Det var ikke bare en bæltetaske med Simba motiv på, men en bæltetaske med et Simba-bamse-hoved, og en fluffy hale på lynlåsen. Den var så nice!

  ps. jeg skal så meget også afrime min fryser, så der kan være plads til mere is haha

Der er lukket for kommentarer.